Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lura Ty nie odpadłaś masz przecież dwa zarodeczki które na Ciebie zaczekają ♥
Słomka ♥ &&&&&&&&&&&&&&&
Ja po transferze też brałam tylko duphaston zamiennie z luteinąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 11:17
Lura82 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Lura82 wrote:Dziewczyny mamy 2 zarodeczki
klasy A i B
Czekamy do 5 doby i mrozimy. Potem histeroskopia, i transfer.
Miałam nadzieje, że będzie ich więcej, żeby zaryzykować transfer z polipem. Cóż moje serduszka kochane poczekają, aż mamusia będzie zdrowa -
Mam wynik AMG 3,88 powiedzcie ze dobrze bo się stresuje.
asia-m-b lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
No właśnie norma jest tak:0.1-23 JAK mam to rozumieć, ale chyba powyżej 4 jest pcos.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Dziewczynki żadna z was tam nie robiła tego badania? Nigdy nie miałam wielotorbielatowosci na jajnikach.Badam się regularnie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Ja też słyszałam, że powyżej 4 to jest podejrzenie PCOS ale, żeby to zdiagnozować, lekarz musi wziąć pod uwagę parę czynników: obraz usg, monitoring cyklu, bo przy PCOS nie ma owulacji albo jest rzadko.
Także Malawiki nie masz się czym martwićAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
polopiryna wrote:A w ogóle, to jestem po wizycie w klinice i aptece. Dziś wieczorem mam zacząć się kłuć - pół ampułki gonapeptylu.
w takim razie trzymamy kciuki za owocną stymulację ♥
polopiryna lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Może każde labo ma swoje normy.Mysle że jest ok,do środy niedaleko więc porozmawiam z lekarzem.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tak jak wyżej samo AMH nie jest wyznacznikiem PCOS więc nie dajmy się zwariować
Malawiki jeszcze raz masz bardzo dobry wynik i nie masz czym się martwić, gorzej gdy wynik rezerwa jest niska, wtedy są powody do zmartwienia..
Emilka spokojnie, nawet jak będziesz jeszcze plamiła to normalnie w te dni robią usg, będzie dobrze!e_mil_ka lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥