Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
polopiryna wrote:Hehe, Monisiek, mój mąż powiedział, że nie ma mowy żeby mi zrobił zastrzyk. Nawet nie chce patrzeć jak sama robię. Ja mu na to: "To jak ty mogłeś przez te wszystkie lata krew oddawać?", a on, że nigdy nie patrzy na igłę
Eni, ja miałam wizytę wczoraj około południa. Dr przepisał leki i kazał zacząć już od wczoraj mówiąc, że nie ma problemu żeby wieczorem brać.
Polopirynkaja nie mam żadnego problemu, żeby mi podać zastrzyk, ale na igłę to ja też patrzeć nie mogę, tak jak i Twój mąż; gdybym spojrzała, to od razu chyba odlot i glebę bym zaliczyła
Monisiek -
Mój się chyba z powołaniem rozminął, jak rasowa piguła dziabie mi zastrzyki. To szczęście dla mnie, bo sama w życiu bym sobie nie zrobiła i miałabym problem. A tak o 18 mamy zbiórkę w salonie i działamy. Tylko koty nam się dziwnie przyglądają - nie wiem dlaczego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 19:47
Monisiek -
eni33 wrote:A mi dr mowil zeby gonapeptyl robic rano a wy piszecie ze robicie wiwczorem. A jak dojdzie menopur to powiedzial ze w poludnue ale ja tez go bede robic rano bo potem do wieczora jestem w pracy i nie bede miala jak. Widze ze wszystkie jestescie przedemna czyli Polopiryna Emilka i Monisiek. Ale ja tuz za wami. Ja dopiero 1 zastrzyk menopuru w niedziele 18.092 IUI
Niskie AMH, MTHFR, Hiperprolaktynemia
IVF - czerwiec
23.05.2017 moje szczęście przyszło na świat :*
-
Monisiek wrote:Mój się chyba z powołaniem rozminął, jak rasowa piguła dziabie mi zastrzyki. To szczęście dla mnie, bo sama w życiu bym sobie nie zrobiła i miałabym problem. A tak o 18 mamy zbiórkę w salonie i działamy. Tylko koty nam się dziwnie przyglądają - nie wiem dlaczego
Mąż zero problemu ze zrobienie zastrzyku, ja zamykam oczy a nasza kotka siedzi obok i się patrzy
-
Tez chorowalam podczas stymulacji, kaszel mam do tej pory, bo sie do konca nie wyleczlam. Doktor S zalecila mi brac tylko duza dawke wit C. Zapytaj innego lekarza, zebys nie skonczyla jak ja (teraz bedzie 3 tyd z kaszlem).
e_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Emilka, ty masz dzisiaj wizytę, dobrze pamiętam? Weź sobie coś z rutyną i witaminą C na początek, na gardło miód z cytryną. Może obędzie się bez antybiotyku. A na wizycie lekarz na pewno ci powie, co robić jak zapytasz.
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Eve, Laura - dziewczyny, ja też odkąd zaczęłam gonapeptyl, pokasłuję. Gardło mnie nie boli, nic złego się nie dzieje, a cały czas utrzymuje mi się kaszel. Na ulotce czytałam, że takie objawy przy stosowaniu są prawdopodobne. Oprócz tego bolą mnie prawie cały czas plecy; czasem bardziej, czasem mniej, ale czuję je. Od wczoraj zaczęłam Menopur - ciekawe, czy i on zapewni mi jakieś "atrakcje"
Monisiek -
Cześć dziewczyny ja przy pierwszej próbie też miałam takie objawy, ból gardła kaszel, katar rodzinna powiedziała ze traktować mnie trzeba jak ciężarną i kazała brać Gripovite 100% ziołowe do rozpuszczenia nawet smaczne
przeszło.
Co do kłócia to ja sama nie mam z tym problemu (jestem dziwolągiem lubie pobranie krwi) robię sobie sama a mój wspaniały mąż chowa sie po kontach jak tylko zaczne mówić ze idę po strzykawke
Dzisiaj wizyta u doktorka, boję sie choć nie ma powodu dopiero kończe pierwsze opakowanie antyków więc jeszcze wszystko przede mną, pozdrawiam i cały czas trzymam kciuki bo wy bardziej zaawansowane ode mnie jesteście. Jak wrócę to pewnie będę miała mnóstwo pytań do wase_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dzieki dziewczyny za rady. Dziś na pewno zapytam lekarza co mam robić. Piję oczywiście herbatki z miodem. Dziś dołączę jeszcze cytrynę. A z tym bólem pleców to coś w tym jest bo mnie też bolą plecy. Mam nadzieje że dziś posuniemy się dalej.
-
Do herbaty zamiast cytryny lepiej dodać imbir troszeczkę startego z korzenia, bardzo dobrze rozgrzewa
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Slonka i jak tam. podali ci 1 zarodek? A ty bralas zwolnienie czy wrocilas do pracy. A na transwer tez trzeba brac pizamke i szlafroczek czy normalnie w swoich ciuchach. I chyba nie trzeba byc natczo.
-
Dziewczyny pierwszy raz się ciesze że Idę...do szpitala. Jutro mam mieć histeroskopie. Udało się
asia-m-b, nadziejka88, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Ana świetna wiadomość.
Gdzie będziesz? -
Dziewczyny A co mam sobie przygotować? wiem że mam być rano na czczo plus piżama kapcie ręcznik podpacha a coś jeszcze ważnego muszę wiedzieć?