Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana jakie to było miłe
To teraz to ten mój zarodeczek juz nie ma wyjścia i musi ze mną zostać. Tyle Ciotek nie może byloby rozczarowanychWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 16:58
ana1122, Judytka, Lura82, Asia08 lubią tę wiadomość
-
słomka :) wrote:Tak zabraliśmy z Białegostoku maluszka 2AA
Nie brałam zwolnienia z pracy. Dzisiaj zrobiłam sobie wolne, ale jutro wracam. Jak się zajmę pracą, szybciej dni zlecą. Za 10 dni mam zrobić betę. W drodze powrotnej śmiałam się do mojego M, że już nie moze mnie denerwowac bo jestem w ciąży
Ogólnie do obserwacji zostało jeszcze 5 zarodków- mieli je obserwować do 6 doby. Strasznie mnie ciekawi co tam z nimi się dzieje, ale na tej karcie informacyjnej jest info, żeby w tej sprawie dzwonić dopiero za 14 dni- to strasznie długo,Za 14dni zadzwonisz podać wynik pozytywnej bety i dowiesz się co z pozostała piątka
-
Karcia ja również wspieram wirtualnie. Dwa tygodnie to bardzo długo, przebadają cię od stóp do głów,miejmy nadzieję że skutecznie. Kiedyś coś wspominalas że masz kiepską morfologie i inne wyniki z krwi może uda im się znaleźć przyczynę. Zdrowiej i wracaj do nas.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
słomka :) wrote:Monisiek u mnie bylo 1200j gonalu na 8 dni i 600j menopur na 4 dni. Z takiej kombinacji urosło 10 komórek.
Ale tez miałam stresa bo lekarze nie byli zadowoleni z mojego estradiolu. -
słomka :) wrote:Ana jakie to było miłe
To teraz to ten mój zarodeczek juz nie ma wyjścia i musi ze mną zostać. Tyle Ciotek nie może byloby rozczarowanych -
Emilka, miałam mieć w piątek, ale jak się dowiedziałam, że jest tylko pani dr, to zapisałam się do dr P. na sobotę. Jak byłam u niego ostatnio, to mówił, że spokojnie mogę zacząć menopur od niedzieli i wtedy na wizytę w sobotę. Ta opcja zdecydowanie bardziej mi odpowiada, bo jestem z niego bardzo, bardzo zadowolonaMonisiek
-
O to samo chciałam zapytać co Karcia.Jak to jest gdy się nie uda po ilu dniach przychodzi @.??Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Karcia wrote:Ana dwa tyg dlatego że nie zareagował organizm na antybiotyki i teraz podają mi jakiś nowy.dziewczyny a powiedzcie mi jakie mialyscie @ ten pierwszy po punkcji u tych co się nie udało?
-
Karcia wrote:Nie do końca wiedzą robią badania i tyle niby od tej stymulacji ale nie wiedzą do końca.
-
Ana nie trzeba sie golic do zera
od wyjazdu z sali do powrotu u mnie bylo ok 40 min. Sam zabieg pewnie 15-20 min.
Szczerze powiem ze po czulam sie lepiej niz po punkcji. Na drugi dzien w pracy napewno nikt by nie zgadl ze bylam w szpitalu. Naprawde nie ma powodu do stresu.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤