Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:Po co tak naprawdę robią histeriskopie? Bardzo skomplikowany zabieg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 21:21
-
[email protected] wrote:Czy bez tego ivf może być nieskuteczne?
-
Ja @ po nie udanym ivf miałam normalną a dostałam po 3 dniach po odstawieniu luteiny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 21:31
2 IUI
Niskie AMH, MTHFR, Hiperprolaktynemia
IVF - czerwiec
23.05.2017 moje szczęście przyszło na świat :*
-
Nie dziwię tobie się kochana. Dużo przeszłas jak na 1 miesiąc. Ale pamiętaj co nas nie zabije to nas wzmocni. Jesteś silna kobieta I myślę że dla nie jednej Z nas możesz być przykładem że trzeba walczyć O swoje szczęście
-
Hej dziewczyny, na dzisiejszej wizycie dr Z powiedział że nawet jak będą robić już pic up i transfer w Ol to on woli bym ja miała w Białymstoku, powiedział że z różnych względów, nie wytłumaczył dokładnie o co chodzi. Ja nie wnikałam wychodzę z założenia że zaufanie to podstawa. Trzeba wierzyć że robią dla nas wszytko co najlepsze. Od jutra mam brać gonapeptyl pół amp dziennie przez 2 tygodnie jak za dwa tygodnie moje wyniki będą dobre to zaczynamy stymulację. Zaczyna się...
Karcia będzie dobrze zobaczysz, musisz na nowo uwierzyć. Jesteśmy wstanie znieść bardzo dużo. Nie możesz sie załamywać, pozytywne nastawienie pamiętaj,pozdrawiamAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Byłam pewna że tylko pierwsza wizyta 250 a kolejne są tańsze. Oczywiście zapłacę ile będzie trzeba, ale cennik mogli by posiadać.
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Byłam pewna że tylko pierwsza wizyta 250 a kolejne są tańsze. Oczywiście zapłacę ile będzie trzeba, ale cennik mogli by posiadać.
-
Lura82 wrote:Dziś mają być mrożone moje dzieciątka. Czy któraś z was wie, czy będą do mnie dzwonić z kliniki, czy mam sama się dowiedzieć i kiedy? Doktor nic mi nie mówił na ten temat. Martwie się trochę czy dotrwały.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dokładnie Lura zadzwoń, będziesz spokojniejsza wiedząc, że dzieci są bezpieczne na zimowisku.
Tak jak Gosia pisze, po tych 14 dniach to się dzwoni powiedzieć, czy test wyszedł pozytywny.
Karcia to jest na pewno od stymulacji, zostałaś przestumulowana, na wątku ivf znajdziesz dziewczyny które też wylądowały po stymulacji w szpitalu z trudnościami w oddychaniu, z wodą w opłucnej, w brzuchu itp. Trzymaj się dzielnie ♥Lura82 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dziewczyny jestem już W domku. Kolejny krok przybliża mnie do mojego szczęścia. Polip usuniety.
Gosia321, asia-m-b, nadziejka88, polopiryna, Madzik_6 lubią tę wiadomość