Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana super, że się udało
Słomka odezwij się kochana, jak się czujesz po tranferze??? ile zarodeczków udało się zamrozić? dbaj o siebie teraz i sama wiesz &&&&&&&&&&&&&&&&słomka :) lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ana nic konkretne nie trzeba oprócz tych rzeczy co pisalas. A na jeden dzień idziesz? Bo ja szlam na dwa to z rana jak mi pobrali krew to miałam jeszcze swoja kanapke i ja zjadłam bo do obiadu bylo dlugo. A juz na wieczór nic nie dostałam a od 23 zero wody bo na drugi dzień o 9 miałam zabieg.
Slomka co u ciebie słychać zatranserowana kobieto?
Karcia daj znac czy u Ciebie lepiej? -
Tak zabraliśmy z Białegostoku maluszka 2AA
Nie brałam zwolnienia z pracy. Dzisiaj zrobiłam sobie wolne, ale jutro wracam. Jak się zajmę pracą, szybciej dni zlecą. Za 10 dni mam zrobić betę. W drodze powrotnej śmiałam się do mojego M, że już nie moze mnie denerwowac bo jestem w ciąży
Ogólnie do obserwacji zostało jeszcze 5 zarodków- mieli je obserwować do 6 doby. Strasznie mnie ciekawi co tam z nimi się dzieje, ale na tej karcie informacyjnej jest info, żeby w tej sprawie dzwonić dopiero za 14 dni- to strasznie długo,nadziejka88, asia-m-b, Izaura, sonia86, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Słomka rewelacyjny wynik jeśli chodzi o zarodki ♥
Gratulacje! Oczywiście, że mąż nie może Cię teraz denerwować, za to Ty jego możesz - masz fory
Dużo cierpliwości na te 10 dni i pozytywnej bety!
Oj coś tak czuję, że pozytywna będzie
Powtarzaj sobie: JESTEM W CIĄŻY i myśl tylko pozytywnie! :*Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Jak miło się czyta ze dziewczyny miewacie się swietnie.Słoma tobie juz gratuluje-nasza ciezaroweczko.Obys w spokoju doczekała wyniku betki.A powiedzcie mii czy ktoras z was wykupiła pakiet wizyt do stymulacji z oznaczeniami hormonów? Czy to się opłaca, ile będzie tych wizyt podczas stymulacji?
słomka :) lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualnySłomka to czekamy teraz na zdjęcie testu z 2 kreskami.
Karcia trzymaj się twardo i nie trać nadziei.
Malawiki ja kupowałam tylko pakiet do stymulacji za 400 i wyszłam na tym jak Zabłocki na mydle, bo miałam tylko dwie wizyty i stymulacja przerwana. Przeplacilam 55 zł. -
Ana to ty masz histeriskopie robiona juz po punkcja czy jesteś przed stymulacja?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Ja jestem po wizycie. Jak pan dr uslyszal ze 3 dzień cyklu to zrezygnował z robienia mi usg. Dostałam gonal 112,5 jednostki. W sobotę kolejna wizyta a w poniedziałek kolejna. Słomka trzymam kciuki. Karcia wracaj do zdrowia. Wszystko będzie ok.
-
Karcia nie możesz tak myśleć ze juz się nie uda.Myśl pozytywnie i porostu odpocznij i zdrowiej.Twoje maleństwo napewno na Ciebie czeka.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Ana to ty masz histeriskopie robiona juz po punkcja czy jesteś przed stymulacja?