Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Cześć Dziewczyny postanowiłam się przyłączyć- dużo nas łączy
Zaczeliśmy leczenie z mężem w Artemidzie w Olsztynie. Czy to prawda, że na pic up i transfer jeździ się do Białegostoku?? Z góry dziękuje za info
Tak, na punkcję i transfer jeździ się do Białegostoku. Chodzą pogłoski o rozpoczęciu całości procedury w OL ale od kiedy to wciąż niewiadomo.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Cześć Dziewczyny postanowiłam się przyłączyć- dużo nas łączy
Zaczeliśmy leczenie z mężem w Artemidzie w Olsztynie. Czy to prawda, że na pic up i transfer jeździ się do Białegostoku?? Z góry dziękuje za info
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
eve87 dziękuję bardzo za info. Zostaliśmy wprowadzeni w błąd
w poniedziałek mam wizytę to zapytam na jakim etapie są przygotowania, z różnych względów chcemy by wszystko odbyło się w OL
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Coś o nas?? To tak ja mam 34 a mąż 35 lat. Walczymy już 6 lat, mieliśmy już 2 próby IVF w programie rządowym jedna się udała ale ciąża zakończyła się w 9tc. Próby mieliśmy w Gdańsku. Dotąd nikt nie zdiagnozował u nas żadnego konkretnego problemu- niepłodność idiopatycznaAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
A ja dziewczynki proszę was o wskazówki odnośnie suplementacji przed IVF. A ja narazie nie biorę nic prócz kwasu,co mam jeszcze zakupic a aptece?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:A ja dziewczynki proszę was o wskazówki odnośnie suplementacji przed IVF. A ja narazie nie biorę nic prócz kwasu,co mam jeszcze zakupic a aptece?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 12:09
-
Ana nie mam wyniku amh-w Warszawskim Bocianie lekarz mi tego nie zlecił.Na 14-tego jestem umówiony do dr. D .Podejrzewam że to będzie pierwsze badanie jakie będę musiała zrobić.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
asiastokrota wrote:Coś o nas?? To tak ja mam 34 a mąż 35 lat. Walczymy już 6 lat, mieliśmy już 2 próby IVF w programie rządowym jedna się udała ale ciąża zakończyła się w 9tc. Próby mieliśmy w Gdańsku. Dotąd nikt nie zdiagnozował u nas żadnego konkretnego problemu- niepłodność idiopatyczna
-
[email protected] wrote:Ana nie mam wyniku amh-w Warszawskim Bocianie lekarz mi tego nie zlecił.Na 14-tego jestem umówiony do dr. D .Podejrzewam że to będzie pierwsze badanie jakie będę musiała zrobić.
-
Dziś po 14-tej jade robić AMH,wynik mam odebrać jutro po 10 wiec sprawa będzie załatwiona.
ana1122, asia-m-b lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
ana1122 dziękuje ja też trzymam za Was wszystkie kciuki. Zawsze bardzo się cieszę jak komuś się uda i wszystko zakończy się dobrze. Wiem że cuda się zdarzają, znam kilka "beznadziejnych" przypadków, które skończyły się dobrze bobasy przyszły na świat zdrowe i wszyscy są szczęśliwi. Nam też się wszystkim uda nie ma innej opcji
To co przeżyliśmy w Gdańsku było koszmarem nikomu nie życzę. Z Artemidą wiąże ogromne nadzieję, żeby jeszcze tylko wszystko odbywało się na miejscu
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Witaj Asiastokrotka
szczerze to mnie wprowadzali w błąd od otwarcia kliniki
cały czas miało być, za chwilkę, za parę dni, za miesiąc minął rok i nadal jeździ się do Białegostoku
Muszę Ci powiedzieć, że nie było to ani trochę uciążliwe, no i fakt, że w uniwersyteckim szpitalu, na oddziale do tego przeznaczonym, działa tylko na plus. Mają tam duże doświadczenie
Malawiki ja stosowałam te witaminy o których pisze Ana: b12, vit e, dużo białka orzechy brazylijskie mają bardzo dużo białka plus odżywka białkowa dla pakerów, czerwone wino na bardziej ukrwione endometrium do tego acard ale po punkcji.
Natomiast izotoniki i nutridrinki tylko w przypadku gdy dojdzie do hiperstymulacji, jak to w przypadku naszej Karci jest. Jeśli będziesz miała bardzo dużo pęcherzyków, to wtedy będziesz się tym ratować.
Dieta białkowa Ty i facet, żeby nie byłoAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b bardzo dziękuję za info. My mamy ogromny problem ze zwolnieniem się z pracy a do tego mój mąż jest nadopiekuńczy i samej mnie nie puści a nie bardzo ma kto ze mną jechać. Po Gdańsku obiecaliśmy sobie że jak tylko bedzie nas stać na płatną próbę to najlepiej na miejscu. Chcieliśmy uniknąć dodatkowych stresów związanych z dojazdami (nie jesteśmy zmotoryzowani), noclegami itp. Oczywiście jeśli by trzeba było to pojechałabym i na koniec świataAsia
4 x iui
4 próby ivf
o kurde jak nie zmotoryzowani to faktycznie może być uciążliwe. W takim razie musisz doktorkowi naświetlić sytuację i nie zadowolić się odpowiedzią typu "już niedługo, cały sprzęt mamy, tylko czekamy embriologa" Chyba, że konkretną datę poda, będzie to znaczyło, że posunęli się w temacie do przoduAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
w poniedziałek mam wizytę to go przycisnę
Wczoraj jak byliśmy to pani powiedziała że decyzja należy do doktora Domitrza i nie bedzię nam kłamać i podawać daty
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Ja ostatnio jak byłam na wizycie u dr P, to mówił coś ze rząd tak miesza z in vitro, że jak bedzie możliwość uzyskiwania tylko jednego zarodka to ta metoda bedzie równa z tym jakby się nic nie robiło. I tak sobie myślę, że może oni wstrzymują się z pełną obsługa do momentu aż się wszystko wyklaruje.
-
eve87 wrote:Nie, na to jeszcze za wcześnie
Mam nadzieje,ze od drugiego trymestru bede mogła odstawić Clexane. Jednak trzeci miesiac codziennego kłucia w brzuch to troche dużo.juz niedlugo pozegnasz sie z igielkami
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Karcia wrote:Gosia złe mam dimery norma jest do 500 a ja mam ponad 3 tyś, crp jest norma do 10 a ja mam 40, sporo jeszcze tego ale nie pamiętam nazw.Najgorsze jest to że nic mi nie dają od tego duszenia bo nie wiedzą co mi jest miałam tomograf i wyszedł płyn w opłucnej a co dalej nie wiem znając Mławską służbę zdrowia to za wiele mi nie pomogą.Już się nie mogę doczekać pozytywnych betekBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤