Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dlaczego to sie wszystko stalo zaduzo komórek wychodowalas czy co? Trzymaj sie
-
Emilka trzymaj się, ja wczoraj miałam punkcie, dr Z pobrał 15 pęcherzyków, cały dzień czekam na telefon ale nikt nie dzwoni. Mój estradiolu ostatecznie po zakończeniu stymulacji wyniósł 7800, wynik przerażający, ale do wczoraj czułam się dobrze, 2 dni przed punkcja dostałam dostinex i antybiotyk, od wczoraj clexane. Wczoraj strasznie bolały mnie jajniki. Dzisiaj jajniki się uspokoily, za to żołądek nie daje mi spokoju, bardzo mnie boli, boję się ze to objaw hiperki. Żołądek często mnie bolał wcześniej, miałam kiedyś stwierdzone zapalenie błony śluzowej żołądka i bakterie h. Pylori, nie wiem czy po prostu zbuntowal się od przyjmowanych leków czy spełnił się najgorszy koszmar o hiperstymulacji.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
e_mil_ka wrote:Prawdopodobnie przyczyna jest zbyt duza ilość komórek, ale leżała dziś ze mną dziewczyna,która miała 20 komórek i wyszła po 2 godzinach, także nie ma chyba reguły
-
e_mil_ka wrote:Zostaję jednak w szpitalu. Mam krwawienie do jamy brzusznej. Będą mi robic laparoskopie. Zabieg o 18. Teraz leżę pod kroplówką. Nie wiem co z transferem.
-
Hej dziewczyny. Emilka, chyba Cię namierzyłam dziś rano. Zdrówka życzę. Że też musiało Ci się przytrafić coś takiego. My już w domu, ale humor raczej mi nie dopisuje, aż się poryczałam. Z moich 5 pęcherzyków mam tylko 1 komórkę, i to też dr Z. powiedział, jak go zapytałam, że najlepiej nie wygląda. Aż mi się odechciewa wszystkiego. Zabieg miałam mieć o 10.15, a chyba byłam pierwsza. Dziewczyna, z którą leżałam, miała być na 9, a zabrali ją po mnie. Ja byłam tak ok. 9.20. Ona ma 14 komórek, a ja tylko jedną, i do tego marną. Jajniki mnie bolą - w aucie było ok, dopiero jak weszłam do domu to chyba emocje ze mnie zeszły i je czuję. Poza tym wyć mi się chce, mam ochotę się poddać. Już nie mam siły. Dzięki za wszystkie kciuki.Monisiek
-
Emilka będzie dobrze na pewno, musi być trzymaj się.
Monisiek nie załamuje się, fakt to nie najlepsze wieści ale jeszcze nic straconego. Walczymy dalejAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Emilka trzymaj się, chyba przy punkcji uszkodził Ci coś lekarz.owszem powikłania się zdarzają ale bardzo rzadko,dochodzi do nich w momencie natrafienia na duze naczynie krwionośne albo przebicie jelit;bądź uszkodzenie jajników. Raczej transfer będzie przełożony.Ale z tyłu komoreczki będą piękne zarodki.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Minusie nie łam się sloneczko,nie przesadzaj ze twoja komoreczki nie okaże się silniejsza niż lekarze mówią. Bądź dobrej myśli.Ja wierze ze będzie dobrze.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj widzę same okropne wieści. Emilka wracaj szybko do zdrowia.
Monisiek trzymaj się dzielnie. Musisz wierzyć, ze na przekór temu co mówi lekarz Twoja komóreczką da radę. Zycie pisze czasami przeróżne scenariusze.
-
Emilka jest juz po operacji. Krwawienie bylo znikome, a prawdopodobną przyczyna bóli i omdlenia sa znacznie powiększone jajniki. Pewnie dzis nic nie napisze bo dochodzi po znieczuleniu. Pozdrawiam
-
I mało komórek źle i dużo też nie dobrze.Gdzie jest złoty środek na to wszystko.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)