Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Emilka jest juz po operacji. Krwawienie bylo znikome, a prawdopodobną przyczyna bóli i omdlenia sa znacznie powiększone jajniki. Pewnie dzis nic nie napisze bo dochodzi po znieczuleniu. Pozdrawiam
-
Emilka jesteśmy z Wami, odpoczywaj kochana i niczym się nie martw.
Słomka cudowna beta gratulacje. Myśl pozytywnie, wszystko jest i będzie dobrze.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
e_mil_ka wrote:Emilka jest juz po operacji. Krwawienie bylo znikome, a prawdopodobną przyczyna bóli i omdlenia sa znacznie powiększone jajniki. Pewnie dzis nic nie napisze bo dochodzi po znieczuleniu. Pozdrawiam
Dziękujemy za wieści dobry duszku. Niech teraz odpoczywa a wszystko będzie dobrze.wracaj szybko do siebie Emilka! -
Dziewczyny jak czytam ostatnie wieści z forum to mam nadzieje ze limit nieszczęść sie juz wyczerpal i teraz juz wszystko musi byc u każdej z nas dobrze.wszystkie klody pod nogi zostały juz rzucone. Teraz trzeba je pokonać i iść juz lepsza drogą!!! Damy rade!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 20:13
-
o kurcze Emilka współczuję komplikacji
wracaj do zdrowia szybciutko i pamiętaj, że Wasze zarodki będą na Ciebie czekać
Monisiek strasznie mi przykro kochana ale z całego serca życzę, żeby ta jedna komóreczka przetrwała i już jako zarodek zadomowiła się w brzuszku ♥
Słomka smutno mi, że reszta zarodków nie dała rady ale oczywiście najważniejszy jest ten pod Twoim sercem. Przyrost bety bardzo ładnyniech się pięknie rozwija!!!!
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
e_mil_ka wrote:Hej dziewczyny. Jestem już po punkcji, mamy 18 komórek. Niestety wystąpiły małe komplokacje po punkcji i jak narazie zostaję w szpitalu
Trzymaj sie dzielnie wszystko bedzie dobrzeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Zostaję jednak w szpitalu. Mam krwawienie do jamy brzusznej. Będą mi robic laparoskopie. Zabieg o 18. Teraz leżę pod kroplówką. Nie wiem co z transferem.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Monisiek wrote:Hej dziewczyny. Emilka, chyba Cię namierzyłam dziś rano. Zdrówka życzę. Że też musiało Ci się przytrafić coś takiego. My już w domu, ale humor raczej mi nie dopisuje, aż się poryczałam. Z moich 5 pęcherzyków mam tylko 1 komórkę, i to też dr Z. powiedział, jak go zapytałam, że najlepiej nie wygląda. Aż mi się odechciewa wszystkiego. Zabieg miałam mieć o 10.15, a chyba byłam pierwsza. Dziewczyna, z którą leżałam, miała być na 9, a zabrali ją po mnie. Ja byłam tak ok. 9.20. Ona ma 14 komórek, a ja tylko jedną, i do tego marną. Jajniki mnie bolą - w aucie było ok, dopiero jak weszłam do domu to chyba emocje ze mnie zeszły i je czuję. Poza tym wyć mi się chce, mam ochotę się poddać. Już nie mam siły. Dzięki za wszystkie kciuki.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
słomka :) wrote:U mnie dzisiaj beta 247,3
Ale mam stracha- bo jak te 5 pozostałych nie dało radę, aż strach w ogóle pisać...stres nie jest wskazany w ciazy
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Cześć dziewczyny. Właśnie się obudziłam. Nie czuje się najlepiej. Mam jakiś dren w brzuchu, jestem cewnikowana bo nie mogę sama oddać moczu. Podlaczona jestem do jakies urządzenia które mierzy mi puls chyba. W nocy dostawałam osocze ale widzę że już nie podają. Cos czuje ze raczej weekend tu spędzę. Transfer przełożony będzie.
Monisiek trzymaj się dzielnie. Może jednak ta jedna komóreczką wytrwa. Monisiek my siedzieliśmy na izbie przyjęć z takim pojemnikiem na nasienie. Na pewno kojarzysz.
Batdzo dziękuje Wam za wsparcie. Nikomu nie życzę takich komplikacji. Wszyscy najedlismy się strachu. Nie jadłam ani nie piłam od przedwczoraj. To moje pierwsze doświadczenia w szpitalu. Ładny pobyt sobie zafundowałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 04:07
-
Emilko trzymaj sie dzielnie duzo zdrowka. Cewnik wyjma ci dzisiaj po spionizowaniu. Podlaczenie do aparatury jest normalne po laparo wiec nie denerwuj sie. Wszystko bedzie dobrze
Trzymam kciuki za twoje kropki zeby wszystkie ladnie sie dzielily i zamrozily. Po przerwie bedziesz miala wypoczety organizm nie umeczony stulacja to tez sa plusye_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Zostaje do jutra w szpitalu. Był embriolog u mnie. Wszystkie 6 komórek, zapłodnione
jutro będę wiedziała więcej. Chociaż tyle dobrego. Mam nadzieje ze będą sie ladnie dzielić. Aż poprawił mi się humor.
słomka :), asiastokrota, Monisiek, asia-m-b, Izaura, nadziejka88, malgos741, Gosia321, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Troche optymistycznych wiesci na poczatek dnia bo po wczorajszym dniu to jestem przerażona. Jutro wizyta zobacze co mi tam rosnie☺
-
Monisiek może nie będzie tak źle. Mnie może poinformowali bo jestem tu na miejscu. Do Ciebie może zadzwonią jak już zacznie się coś dzielić. Trzymam kciuki. Dziś już wstałam z łóżka. Troche chodziłam oczywiście z pomocą. Ale chyba będę żyć
Eni nie martw się takie komplikacje zdarzają sie bardzo rzadko ja poprostu miałam pecha. Wszystko będzie ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 09:38