Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Monisiek wrote:Dziewczyny, lejecie miód na moje serce. Asia, z mojego powodu płakałaś? - kochana jesteś. Jak dobrze, że jesteście.
Czy na transfer też potrzebuję piżamkę itp.?z tego co pamietam to najpierw jest zastrzyk w tyłek, na rozluźnienie
i potem proszą na fotel, małżonek moze byc obok podczas podawania zarodka
po podaniu leży sie około 15min na tym fotelu z zaciśniętymi nogami
i potem wraca sie na sale, chwila leżakowania i jak samopoczucie jest ok to można wychodzić
Jejku pamietam to dziwne uczucie jak stamtąd wychodziliśmy, taka euforia ze wzruszeniem,ze mam swojego malucha juz ze sobaasia-m-b, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Karcia wrote:dziewczyny a ja mam dziś pytanie kulinarne
czy paprykę można zamrozić i czy będzie ona dobra do sałatek na święta? czy będzie taka jędrna czy raczej chlapciuch ??
Karcia lubi tę wiadomość
-
generalnie to boję się że zrobi się taka mięka i do sałatek się wtedy nie nadaje...u mnie na święta dużo sałatek idzie a papryka w zimie droga jak cholera i tak właśnie pomyślałam żeby zamrozić ale coś mi się wydaje że to mamałyga wyjdzieKarcia
-
Polopiryna a na jakim ty jestes etapie bo cos sie nie odzywasz?
-
Hej. Nie odzywam się, bo nie mam siły po robocie...a nasz związek przechodzi poważny kryzys. Dziś zrobiłam sobie ostatni, póki co, zastrzyk z gonapeptylu. Jutro wizyta, więc pewnie dam znać, co dalej.19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Emilka zdrowiej i następny cykl jest twój..
e_mil_ka lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Karcia z papryka po zamrożenie nic się nie stanie.Ja mroże co rok;do zup.
Karcia lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ciesze się ze powoli wychodzimy z kryzysu.Monisiek wierzyłam ze ta jedna będzie szczęśliwa.
Emilka nie przeciążaj organizmu-odpoczywaj i niczym się nie martw.e_mil_ka lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
e_mil_ka wrote:Zostaje do jutra w szpitalu. Był embriolog u mnie. Wszystkie 6 komórek, zapłodnione
jutro będę wiedziała więcej. Chociaż tyle dobrego. Mam nadzieje ze będą sie ladnie dzielić. Aż poprawił mi się humor.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Monisiek wrote:Dziewczyny, dzwonił właśnie dr Z. Moja jedyna komóreczka się zapłodniła, bardzo dobrze wygląda i rokuje. Jutro transfer z dr D. Boże, jaka jestem szczęśliwa, aż się popłakałam. Cuda się zdarzają.
trzymam kciuki za transfer zaciskaj mocno nozki po i nie wypuszczaj kropki przez 9 miesiecy ✊✊✊
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:Naprawdę super. powodzenia.
Emilka wracaj do zdrowia.
Ja też nie mam dobrych wiadomości po wycięciu polipa kolejna przeszkoda tym razem torbiel. Po malu zaczynam się przyzwyczajać że zawsze coś nie tak.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosiu szczerze Ci powiem to nawet nie wiem co z resztą sie stało. A ja nie zapytałam. Mnie też o nic nie pytali. Jak będzie możliwość to zapytam. Był u mnie dr D. Wszystkie zarodki ładnie sie rozwijają prawdopodobnie wszystkie uda sie zamrozić czyli 6 zarodeczków. Jestem szczęśliwa mimo tych powikłań. Zostaje do jutra w szpitalu bo miałam ciężką noc ale teraz czuje się już lepiej. Musze dużo chodzić chociaż jestem bardzo osłabiona. Powodzenia Monisiek.
-
Ja po wizycie mam tylko 5 pecherzykow dwa po 11mm dwa po 13mm i jeden 14mm. Estradiol 334. Dr powiedzial ze dobre. Ale troche sie smuce ze tak malo pecherzykow. Ale wierze ze bedzie dobrze w poniedzialek wizyta.