Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka no już czas najwyższy do domu:)
Pakuj się i uciekaj z stamtąd
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dziewczyny ja jakiś czas temu podjęłam próbę policzenia kosztów naszego leczenia, 4 iui, 2 ivf, wizyty, leki, badania (niektóre robione kilkakrotnie), dojazdy i noclegi w Gdańsku....jak doszłam do 35 tysięcy przestałam liczyć. Teraz wszystko zaczęło się od nowa.. Kłóciłam się z mężem, stres ogromny, niewiedza, bezsilność, huśtawki emocjonalne... Ale WARTO wierze w to mocno. Musi nam się udaćAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
[email protected] wrote:Gosia321 a jeśli nie ma stwierdzonego problemu? Widzę ze co klinika to obyczaj.Ja chcislam iść krótkim protokołem niestety lekarz wybrał długi.Zobaczymy czy będzie to dobra decyzja.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eni33 wrote:Slomka a ty kiedy wybieradz sie na pierwsza wizyte po pozytywnej becie.
A później to nie wiem..., chyba dr P też prowadzi ciążę więc może dalej do niego będę się zapisywała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 08:47
malgos741 lubi tę wiadomość
-
słomka :) wrote:Na 3 października mam umówioną wizytę u dr Z, może już serduszko usłyszymy? Czy to za wcześnie?
A później to nie wiem..., chyba dr P też prowadzi ciążę więc może dalej do niego będę się zapisywała.
-
kurczę słomka jak ja Ci zazdroszczę oczywiście pozytywnie tego serduszkowego usg.Monisiek teraz sobie dużo odpoczywaj a my nadal trzymamy mocno kciuki za pozytywną betę
. Odkąd podeszłam do ivf to same nieszczęscia mnie spotykają może dlatego że przestałam wierzyć w Boga i on sprawdza ile jestem w stanie wytrzymać wczoraj np coś stało się mojemu psowi że zwyczajnie wyszły mu wnętrzności niby to tylko pies ale dla mnie aż pies bo był z nami od początku związku z mężem był bity i to my go oswoiliśmy i naprawdę przywiązaliśmy się a wczoraj na wsi go jakieś licho trafiło. Emilka jesteś już w domu?jak się czujesz?
Karcia -
Karcia jakiś pech nad wami krąży musisz go wyrzucić Z życia. Powtarzaj cały czas sobie będę szczęśliwa będę walczyć będziemy rodzicami. Musi wierzyć
-
Karcia niedawno mnie wypuścili jeszcze na odchodne dostałam kroplówkę przecibólową. Zostajemy do jutra w Białymstoku a jutro do domku. Jestem obolała i osłabiona. Muszę wszystko robić w zwolnionym tempie. Ale wole cierpieć w domu niż w szpitalu. Karcia z nieszczęściami to tak jest ze jak się zaczną to sie ciągną ale potem zaczyna się wszystko układać. U nas było tak samo. Uwierz źe w końcu będzie lepiej. Dziękuje za wsparcie dziewczyny w trudnych chwilach. Co ja bym robila w tym szpitalu bez Was. Nawet mój mąż wciągnął się w to nasze forum i nas podgląda:) Właśnie dowiedział się że chcemy mieć trójkę a nie dwójkę dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 14:32
malgos741, Izaura, Gosia321, Karcia, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Super wieści, Emilka. Nie ma, jak w domu.
Ja to marzę, żeby chociaż jedno dziecko mieć, dwójka raczej nie będzie nam pisana z uwagi na mój wiek. Ale trójki to bym nie chciała chyba, za dużo jak dla mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 14:42
Monisiek -
Emilka dobrze że wyszłaś ze szpitala..teraz jak najszybciej zdrowiej bo musisz po kropka pojechać...
Monisiek to tak jak ja marzę o tym jednym jedynym ale czy to mi pisane to nie wiem.. zobaczymy po wynikach..już chciałabym działać ..leki mam ale jeszcze zbieram na procedurę z to mi mozolnie idzie..e_mil_ka lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny glowa do gory musimy wszystkie wierzyc i walczyc o swoje marzenia
Dla poprawy wiary dla niektorych pesymistycznoe nastawionych dziewczyn polecam przeczytac Potege Podswiadosci Murphiegoe_mil_ka, Asia08 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
słomka :) wrote:Na 3 października mam umówioną wizytę u dr Z, może już serduszko usłyszymy? Czy to za wcześnie?
A później to nie wiem..., chyba dr P też prowadzi ciążę więc może dalej do niego będę się zapisywała.jest konkretny i zawsze pod telefonem, parę razy przyjmował mnie w wojewódzkim jak było trzeba
tylko, ze On ciążę woli prowadzić na ul: hanki sawickiej tam gdzie ma swój gabinet, ja z artemidy przeszłam tam do niego.
Wydaje mi się, że 3 października to może być ciut za wcześnie na ♥ ale kto wie?kiedy miałaś dokładnie transfer??
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny