Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju, jak fajnie nie musieć wstawać o 6 i iść do pracy, tylko zostać w domu, w ciepłym łóżeczku
to lubię
Miałam lekki wyrzut sumienia, że zamierzam wziąć L4 (zaczyna się u mnie gorący okres w pracy, jest co robić), ale koleżanka z pracy przemówiła mi do rozsądku i stwierdziła, że teraz mój spokój powinien być najważniejszy.
Tak więc leżę i oddaję się mojej pasji - czytaniu. Jestem molem książkowym, w każdej wolnej chwili, w każdym możliwym miejscu czytam.
Wczoraj skończyłam książkę dotyczącą problemu, z jakim my wszystkie się zmagamy - chęci posiadania dziecka i niemożności zajścia w ciążę, przedstawioną z punktu widzenia faceta, który jest przeciwnikiem ingerencji w naturę (nie akceptuje inseminacji, in vitro). Polecam (mam nadzieję, że ja aż taka zafiksowana jak żona bohatera nie jestem i mój mąż aż tak się ze mną nie męczy): Barbara Sęk - Miłość na szkle.
Inna tego rodzaju, jaką niedawno czytałam: Liliana Fabisińska - Śnieżynki, również - jak nazwa wskazuje - porusza temat in vitro. Zachęcam do lektury
A tak na marginesie jeszcze: wyczytałam gdzieś, że świeży ananas może pomóc w zagnieżdżeniu się zarodka, tak więc zajadam od wczoraj po 2-3 plasterki - nie zaszkodzi, a może pomoże. Dodatkowo łykam Acard - tak jak łykała Asia
Pożyjemy - zobaczymy.
e_mil_ka, Izaura, asia-m-b lubią tę wiadomość
Monisiek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Troszkę zniknęłam, bo chce odpocząć od tego tematu ( a i tak się nie da )
Mam pytanie : doktor przepisał mi przed histeroskopią, chyba po to żeby okres mi się nie przesunął Marvelon i Danazol. Na rozpisce zapisał, że Marvelon mam brać przez 10 dni od 15 do 25 dc, a Danazol wiem tylko, że po 2 tabletki dziennie ale nie wiem od kiedy. Chyba i tak bede musiała do niego zadzwonić, ale może któraś z was brała te leki i podpowie mi ?
Poza tym w aptece pani powiedziała, że pierwszy raz spotyka się żeby brać tabletki anty tylko przez 10 dni i od połowy cyklu i pytała czy to nie powinien być np, Duphaston ? Co o tym myślicie?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyLaura kurde nie wiem jak to z tymi lekami.
Izaura niestety nie podpowiem.
Monisiek - teraz to możesz uskuteczniać błogie lenistwo
Dziękuję za podpowiedzi co do ceny Letrozolu. Słomka z chęcią od ciebie odkupię, bo akurat 5 tabletek potrzebuję. Tylko gdzie mogę cię złapać w Olsztynie. Jak po jutrzejszej wizycie będzie ok, czyli żaden intruz nie został to zaczynam stymulację. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monisiek niech się wgryza.. odpoczywam
ja trzymam kciuki..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 15:13
Monisiek lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja tez po wizycie pojawilo sie troche wiecej pecherzykow dr naliczyl ich ponad 10 ze stresu nie liczylam ale jestem troche spokojniejsza bo dr P w sobote powiedzial ze jest 5 i nie mowil nic o tych malutkich co moze akurat urosly☺ kolejna wizyta w srode i moze juz decyzja co do wyjazdu. A tak pozatym to w sobote na wizycie u dr P byl kakis mlody lekarz ale sie zdziwilam jak go zobaczylam ☺
-
umnie po wizycie nic ciekawego się nie dowiedziałam nawet usg mi nie robił. Stwierdził żebym próbowała schudnąc jeszcze i na wiosnę żeby podejść jeszcze raz do ivf na takiej samej zasadzie krótki protokół z antagonistą i tyle mówił że waga ma duże znaczenie ble ble ble i tyle
eni33 lubi tę wiadomość
Karcia