Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia ile ważysz?Ja przy wzroście 172 osiąga wagę 80 kg.to tez jest dużo ale nie takie kobiety zachodzą w ciążę.Jak zaczęłam brać stymen to troche widzę zaczynam chydnac.Może tego spróbuj.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ja juz czekam na @ i zaczynam brać od poniedziałku antyki.Wizyta na 20 października i w końcu ja ruszam z lekami.Jak się ciesze ze w końcu coś się będzie działo.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Właśnie Karcia ile ty ważysz bo ja też nie jestem chuda i nieraz pytałam lekarzy czy może powinnam schudnąć? ja mam 168 I jak zaczęliśmy starania ważyłam 65 i przez całe leczenie przytalam do 74
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 17:10
-
Hej dziewczyny, miałam dzisiaj wizytę u dr Z. Na usg wszystko "czyściutko" zaczynam stymulację. Przez tydzień dalej gonapeptyl i od jutra menopur 225j. Kazano mi dzisiaj zapłacić 1000zł, czy któraś z Was wie czy teraz za kolejne wizyty też będę płacić. Kojarzę coś że w tym 1000 jest już kilka wizyt podglądających wliczone. Czekam na infoAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Za tysiaka jest już cały pakiet wszystkich wizyt i oznaczen hormonów.
asiastokrota lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Asia, teraz nie będziesz płacić za wizyty. W ramach tego tysiaka masz wizyty, usg i badanie estradiolu. W dniu, kiedy wyznaczają Ci punkcję płacisz 4000 zł, z czego tysiąc musi być gotówką (jeśli nie dojdzie do transferu, zwracają ten tysiąc).
asiastokrota lubi tę wiadomość
Monisiek -
Izaura wrote:Dr powiedział ze działanie to samo co gonapeptyl tylko ze wygodniej bo zastrzyk przyjmuje sie raz...Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:To tez jest gonapeptyl tylko w zwiekszonej dawce chyba decapeptyl sie nazywa do podania na raz slyszalam o nim ale nie uzywalam zarowno w poprzedniej jak i w tej stymulacji jestem na zasttzykach gonapeptylu
-
e_mil_ka wrote:Asiastokrotka zobaczysz jak zleci nim sie obejrzysz a juz będziesz jechac na punkcje:)
trochę to przerażające, oby mój organizm chciał współpracować
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualny
-
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Izaura wrote:Nazwa tego leku to Diphereline,Czy któraś z Was go miała. ?Asia
4 x iui
4 próby ivf
asia-m-b wrote:Asiulka jest mi bardzo przykro, ze się nie udało i przykro, że dr D tak się do Ciebie zwracał.. ja osobiście tak jak Małgoś wolę dr Z
mimo że dr D nigdy nie skomentował mojego wieku.. niedługo 39
nie trać nadziei i działajcie dalej! przejdźcie na dietę bogata w białko a ubogą w węglowodany, ja dzięki temu miałam więcej zarodków niż przy pierwszej procedurze 10 lat temuTrzymam za Was kciuki :*
Cześć dziewczyny, jestem nowa, ale ciągle Was czytam i jestem z Wami całym sercem!
Za jakiś czas będę podchodziła do ivf, przygotowuję się psychicznie.
Asia-m-b czy mogłabyś jeszcze raz napisać podsumowujacy post o tym jak sobie pomagałaś? Kojarzę relanium - brałaś trzy dni, w dzień transferu i 2 dni po. Piłaś koktajl białkowy, łykałaś nospę 2 tyg 2x dziennie po transferze, magnez... Bardzo Cię proszę, napisz jeszcze raz, bo nie mogę znaleźć wszystkich informacji, a niektóre to chyba nawet mi się przyśniły -
e_mil_ka wrote:Asiastokrotka zobaczysz jak zleci nim sie obejrzysz a juz będziesz jechac na punkcje:)Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura wrote:Zastanawiam sie teraz dleczego mi akurat Dr przepisal ten.....Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny jak to jest jak podchodź sie do transferu na naturalnym cyklu? Czy znowu będę musiała wykupić pakiet wizyt? Na pewno 1000 zl za transfer a za mrożenie pewnie też coś się płaci.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤