Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Torbiel moze sie wchlonac podczas brania antykow a tez nie jest wielka przeszkoda w ivf
-
ana1122 wrote:Ja idę protokołem z antagonista. Więc nie Będę brała antyków. Z tym torbielem to się Nie martwie co ma być to będzie. Teraz aby wyniki z histero okazały się ok. Na to czekam. Czasami im mniej pęcherzyków to lepiej bo jakosc ich lepszaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wróciłam do domu z kropkiem 4B w brzuchu. Wszystko poszło sprawnie i bez komplikacji. Dziękuję, że trzymałyście kciuki, proszę o więcej - aby kropek został ze mną na dłużej.
A teraz idę spać, bo pobudka była o 5 i się nie wyspałam. Miłego dnia.
Jeszcze raz bardzo dziękuję.asiastokrota, Izaura, sonia86, e_mil_ka, nadziejka88, Gosia321, malgos741, polopiryna, Karcia, asia-m-b, Asia08 lubią tę wiadomość
Monisiek -
Monisiek kciuki nadal zacisniete.&&&
-
Monisiek napewno się uda.Kciuki w górę.&&&& Kiedy będziesz testowac? Jestem bardzo dobrej myśli.
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ana 1122 na jakiej podstawie lekarz dobiera protokół.Co oznacza ze idziesz z antagonistami?Wiem co to za leki ale jakie miałaś wyniki.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Slomka a ty kiedy wybieradz sie na pierwsza wizyte po pozytywnej becie.
słomka :) lubi tę wiadomość
-
Monisiek wrote:Wróciłam do domu z kropkiem 4B w brzuchu. Wszystko poszło sprawnie i bez komplikacji. Dziękuję, że trzymałyście kciuki, proszę o więcej - aby kropek został ze mną na dłużej.
A teraz idę spać, bo pobudka była o 5 i się nie wyspałam. Miłego dnia.
Jeszcze raz bardzo dziękuję.Monisiek lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Ana 1122 na jakiej podstawie lekarz dobiera protokół.Co oznacza ze idziesz z antagonistami?Wiem co to za leki ale jakie miałaś wyniki.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 a jeśli nie ma stwierdzonego problemu? Widzę ze co klinika to obyczaj.Ja chcislam iść krótkim protokołem niestety lekarz wybrał długi.Zobaczymy czy będzie to dobra decyzja.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Ana 1122 na jakiej podstawie lekarz dobiera protokół.Co oznacza ze idziesz z antagonistami?Wiem co to za leki ale jakie miałaś wyniki.
-
Dla mnie najgorszy jest czas oczekiwania.Badania porobione i tak naprawdę jak się nie wyrobie do polowy listopada będzie trzeba wszystkie powtarzać. No i nie lubię brać antyków, nie stosowałam tej metody.
Chyba i tak zrazilam się do lekarzy bo zamiast porządnie przebadać pokierować od razu stosują sztuczne metody zaplodnienia.A ja tak naprawdę nie wiem co nam w końcu dolega ze nie udaje się zajść naturalnie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Dla mnie najgorszy jest czas oczekiwania.Badania porobione i tak naprawdę jak się nie wyrobie do polowy listopada będzie trzeba wszystkie powtarzać. No i nie lubię brać antyków, nie stosowałam tej metody.
Chyba i tak zrazilam się do lekarzy bo zamiast porządnie przebadać pokierować od razu stosują sztuczne metody zaplodnienia.A ja tak naprawdę nie wiem co nam w końcu dolega ze nie udaje się zajść naturalnie.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ja to tylko przez te starania to zaczęłam z mężem kłócić.Człowiek ciągle w stresie.Ja tez nie chce w nieskończoność latać po lekarzach i doszukiwać się przyczyn:chce konkretnego rozwiązania.Szkoda ze akurat tak musze zrobić aby mieć te dzieciątko,ale jak widać przyjmuje wszystko.Największą przeszkodą zawsze są finanse i masa wyrzeczeń.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Malawiki niestety u nas tez to działa bo u nas dwa razy iui czyli raz 1300 a raz 900zl i oczywiście nie liczę ile juz wydaliśmy od lutego.a samochód jak nie zrobiony tak nie zrobiony i mnóstwo innych rzeczy których sobie odmawiamy bo idzie na leczenie.nawet po sklepach przestalam chodzić bo mi szkoda pieniędzy bo juz będzie na jedna wizytę więcej.tylko do spożywczych marketów jeździmy. Dlatego teraz odpoczywamy i chodzimy do kina na basen i spotykamy sie ze znajomymi bo można fizia dostać przez te starania niestety. Dziewczyny my to mamy pod górkę. Aha i jeszcze musze sluchac mojej dobrej koleżanki ile to ona wydaje na pampersy miesięcznie. Czasami mam ochotę powiedzieć ze wydaje trzy razy więcej z roznica ze to ona tuli dzieciątko a u nas kasa w błoto jak narazie bo efektów nie widac. Straszne....
-
Ciągle się zastanawiam czy jeśli uda się zaplodnić kilka komórek to lekarz zgodzi sie na podanie 2 zarodków? Jestemat juz po jednej cesarce,chciałabym mieć jeszcze 2 dzieci ale ograniczyc ciążę do jednej.Myślicie ze warto porozmawiać o tym z doktorem?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Malawiki u nas lekarz doradzał jeden zarodek bo ciąża bilźniacza jest ciężka w utrzymaniu i częściej występują komplikacje. Jeśli uda się zamrozić wszystkie zarodki to pewnie co jakiś czas będziemy po nie wracać. Zawsze chciałam mieć dwójkę dzieci ale teraz zastanawiam się nad trójką. Chyba że transfery sie nie powiodą to chyba dajemy sobie spokój. Mąż wystraszył się tą całą sytuacją i nie chce oglądać mojego cierpienia. Ale kto wie może za jakiś czas mu przejdzie. Ja na dzien dzisiejszy nie wiem czy w razie czego jeszcze raz podejdę do stymulacji.
A tak z innej beczki to mam nadzieje ze dzis w końcu wyjde czuje sie o wiele lepiej