Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dzwonił właśnie dr Z. Moja jedyna komóreczka się zapłodniła, bardzo dobrze wygląda i rokuje. Jutro transfer z dr D. Boże, jaka jestem szczęśliwa, aż się popłakałam. Cuda się zdarzają.
ana1122, asiastokrota, nadziejka88, Izaura, asia-m-b, malgos741, Gosia321, e_mil_ka, Asia08 lubią tę wiadomość
Monisiek -
Naprawdę super. powodzenia.
Emilka wracaj do zdrowia.
Ja też nie mam dobrych wiadomości po wycięciu polipa kolejna przeszkoda tym razem torbiel. Po malu zaczynam się przyzwyczajać że zawsze coś nie tak. -
Monisiek wrote:Dziewczyny, dzwonił właśnie dr Z. Moja jedyna komóreczka się zapłodniła, bardzo dobrze wygląda i rokuje. Jutro transfer z dr D. Boże, jaka jestem szczęśliwa, aż się popłakałam. Cuda się zdarzają.
bede jutro trzymać kciuki za udany transfer
-
nie wiem czemu mam ostatnio taki problem z netem nie mogę nic wysłać do was.Monisiek widzisz jakie super wieści ale wiem co czułaś w oczekiwaniu na ten cholerny telefon ja w nocy się budziłam i sprawdzałam czy przypadkiem nikt nie dzwonił no i się doczekałam... i tak masz duże szczęście bo np słomce wystarczył jeden i od razu strzał w 10
więc u Ciebie też na pewno tak będzie.Emilka a Ty jak się czujesz? wracaj szybko do zdrowia i po swoje maleństwa. Ana my chyba taki ciężki krzyż mamy że cały czas pod górę ale Ty masz jeszcze nadzieje co do ivf a ja już nie wierzę w cuda...
Karcia -
Monisiek wrote:Dziewczyny, dzwonił właśnie dr Z. Moja jedyna komóreczka się zapłodniła, bardzo dobrze wygląda i rokuje. Jutro transfer z dr D. Boże, jaka jestem szczęśliwa, aż się popłakałam. Cuda się zdarzają.
Super no widzicie dziewczyny nie ma co tracić nadziei, powodzenia jutro, myślami na pewno będę z Tobą i oczywiści kciuki trzymamAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Monisiek widzisz jednak się udało. Super wieści. Trzymam kciuki za transfer. Ana w końcu i u Ciebie będzie dobrze. Wiem że to wkurza jesli nie idzie cos po naszej myśli. Karcia nie poddawaj się. Walczymy do końca ile starczy sił. Jesli chodzi o moje samopoczucie to oczywiście ciągle boli mnie brzuch. Nie dość że po laparoskopii to jeszcze dziś dr Z mówił że moje jajniki są tak powiększone że wychodzą poza miednice małą dlatego też tak wszystko mnie boli. Jajniki mam jakbym przez rok non stop miała owulacje wiec nie ma się co dziwić. Dziś wstałam dwa razy ale niestety za drugim razem zrobiło mi się słabo i musiałam trafić do łóżka. Jak leze to jest w miare oczywiście po podaniu środków przeciwbólowych.
-
e_mil_ka wrote:Monisiek widzisz jednak się udało. Super wieści. Trzymam kciuki za transfer. Ana w końcu i u Ciebie będzie dobrze. Wiem że to wkurza jesli nie idzie cos po naszej myśli. Karcia nie poddawaj się. Walczymy do końca ile starczy sił. Jesli chodzi o moje samopoczucie to oczywiście ciągle boli mnie brzuch. Nie dość że po laparoskopii to jeszcze dziś dr Z mówił że moje jajniki są tak powiększone że wychodzą poza miednice małą dlatego też tak wszystko mnie boli. Jajniki mam jakbym przez rok non stop miała owulacje wiec nie ma się co dziwić. Dziś wstałam dwa razy ale niestety za drugim razem zrobiło mi się słabo i musiałam trafić do łóżka. Jak leze to jest w miare oczywiście po podaniu środków przeciwbólowych.
-
Emilka i taką obolałą zamierzają cię jutro wypuścić do domu??? Jak długo może potrwać taki stan jajników??? Wspominali coś o transferze?
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Ana wodę piłam i to dość dużo. Asia zobaczymy co powiedzą jutro na obchodzie. Wczoraj byla wersja ze dzis wychodzę ale po obchodzie zdanie zmienili. Jutro może też być inaczej niż mówią. Trasfer prawdopodobnie w najbliższym cyklu. Nie mam pojecia jak długo taki stan może sie utrzymywać. Nie wiem jeszcze ile dostane zwolnienia.
-
Strasznie dużo tych niewiadomych, podziwiam jak wszystko dzielnie znosisz i ogarniasz
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
To podadza ci w 3 dobie czy to nie za szybko ? Ale lekarze wiedza lepiej i widocznie tak musi byc. A na ktora masz sie zglosic na transwer na 9 tak jak ktoras z dziewczyn kiedys. Ale chyba nie trzeba byc natczo?
-
Eni, dr stwierdził, że nie ma na co czekać. Nie będę z nim dyskutować
Co ma być, to będzie. Na 9.30 mam być, prosto na oddział, bez rejestracji. Trzymajcie kciuki.
Wciąż nie dowierzam, że coś się wykluło w moim jajku.
Wcześniej niż w 3 dobie mi podadzą, bo punkcję wczoraj miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 14:22
Izaura, Asia08 lubią tę wiadomość
Monisiek -
Monisiek SUPER i ja się poplakalam! Cieszę się bardzo! Niech ten siłacz zostanie z Tobą na 9 miesięcy!Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
To właśnie jest w 3 dobie, bo 2 już minęły A 3 właśnie jutro będzie
ja moje bliźniaki miałam podane w 3 właśnie
Monisiek uwierz mocno! Będzie dobrze zobaczyszAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."