Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:I cały czas miałaś 5 pęcherzyków? po punkcji mi doszło Jeszcze? jakie miałaś zarodki?
Sorry - patrzę na kartę.
4,5,6 pęcherzyków się przewijało. 4 wyraźne, 1 miał raczej zniknąć. Pobrali 5. Tak jak mówili. 4A i 4B podali mi w 2 dobie, a 3 walczy o życie
Generalnie ten przyrost był taki normalny, bez skoków. Tylko, moim zdaniem, mało pęcherzyków powstało. -
I wiesz co Ana sobie pomyslałam na koniec? Że dobrze to robią. Dr Domitrz wykonywał punkcję i transfer, nic mnie nie bolało. A po inseminacji rożnie bywało. Jest specyficzny to prawda, ale ja to w nim lubię.
Nie angażuj się tak bardzo emocjonalnie, to biologia, nigdy nic nie wiadomo. Podejdź metodycznie, nie odpływaj myślami. Może się uda. 4 na 10 się udaje.
-
Izaura, ja tez mam 10tego wizyte u D.i cholernie mi to nie pasuje. Zaczynam prace o 6tej i sie zastanawiam, czy jechac rano na 2 godz. czy nie... A niestety tego dnia bede sama w pracy.
Dziewczyny, oprocz bolu cyckow i czasem lekkich mdlosci ( baaardzo lekkich), nic nie czuje. To normalne? Chyba stres mnie ogarnia a tu jeszcze tydzien do wizyty. No i spac mi sie ciagle chce..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Sorry - patrzę na kartę.
4,5,6 pęcherzyków się przewijało. 4 wyraźne, 1 miał raczej zniknąć. Pobrali 5. Tak jak mówili. 4A i 4B podali mi w 2 dobie, a 3 walczy o życie
Generalnie ten przyrost był taki normalny, bez skoków. Tylko, moim zdaniem, mało pęcherzyków powstało. -
A u mnie @ ni widac ni słychać, od poniedziałku nie biorę antyków. Mam wizytę na 7 i wszystko będzie ok jeśli nie dostane miesiączki?to tak ma być ze wogole @ nie będzie? Kiedy powinna się pojawić?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nadziejka88 wrote:Ana a czemu malizna ze tak mało pęcherzyków czy maly estriadol? A nie bylo jeszcze mniejszych które jeszcze mogą dojrzeć? A leki zostawił ci te same i dawki tez? Kiedy następnym razem idziesz?
-
ana1122 wrote:Że mało pęcherzyków. Ich rozmiary to 10,11,12,13 i 15 nic więcej doktor nie powiedział. Mąż na szczęście liczył bo jak później zapytałam doktora ile było to on do mnie 2,3 czy 4 nie ma znaczenia bo ciąża albo będzie albo nie. Teraz mam wizytę W pt. Leki zostały te same
Pewnie młoda jesteś?
Mi też tak powiedziano na początku, bardzo się zdenerwowałam. Potem mi przeszło.
Ten drugi text taki sobie, rzeczywiście. Ech. Nie analizuj. Myśl o finale. -
Makumba wrote:Pewnie młoda jesteś?
Mi też tak powiedziano na początku, bardzo się zdenerwowałam. Potem mi przeszło.
Ten drugi text taki sobie, rzeczywiście. Ech. Nie analizuj. Myśl o finale. -
nick nieaktualny
-
Asia08 wrote:Izaura, ja tez mam 10tego wizyte u D.i cholernie mi to nie pasuje. Zaczynam prace o 6tej i sie zastanawiam, czy jechac rano na 2 godz. czy nie... A niestety tego dnia bede sama w pracy.
Dziewczyny, oprocz bolu cyckow i czasem lekkich mdlosci ( baaardzo lekkich), nic nie czuje. To normalne? Chyba stres mnie ogarnia a tu jeszcze tydzien do wizyty. No i spac mi sie ciagle chce...
Mam tak samo - cycki czasem trochę bolą jak się macam, mdłości praktycznie zero i tylko bym żarła (najlepiej tłuste mięcho) i spała
Asia08 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nadziejka88 wrote:Ana ja też bym sie cieszyla z tych 5 pecherzykow przy niskim amh takze wszystko jest na dobrej drodze. Bedzie dobrze a final cudowny czego Ci zycze
A czy takiej liczbie pęcherzyków może dojść do hiperki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 18:37
-
Makumba nic nie pomieszalas
relanium 2x dziennie przez 3 dni, acard od punkcji 1x dziennie, nospy wcześniej nie musiałaś, bo relanium Cię rozkurczylo.. ja jak skonczylam relanium to dopiero nospe i magnez bralam
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."