Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Prawda? Uda się!
Dziś jest 3 dzien od transferu, a ja się za bardzo nie oszczędzam. Na sport wprawdzie nie chodzę - bez przesady, ale ganiam, ciągle mam cos do zrobienia...
Usiadłam do netu, a tam: nie jedz ostrych rzeczy żeby nie drażnić jelit - na śniadanie ostryyy omlet; oszczędzaj się przez pierwsze trzy dni, odpoczywaj - to usiadłam dopiero przed chwilą.
Ale w szpitlu powiedzieli żeby zachowywać się jak zwykle, no to jak zwykle.
Internet to zło! Czułam się swietnie do teraz.
Pierwszy dzien po transferze tylko lezalam bo tak zalecaja o wczoraj bo bolal mnie kregoslupBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:A dzięki! Wszystko wiem! Trzymam za Was BARDZO mocno kciuki.
Nie pamietam jak ten akard miałam łykać. Raz dziennie czy dwa do testu? PsiakrewBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia zaskoczy wysoką betą ♥ a jakże i to już jutro!
Makumba &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciuki zaciśnięte! Z Twoim nastawieniem to MUSI być dobrze!Gosia321 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ena wrote:Ona 84 ok.
Gosia 321 - kręgosłup to mnie nie nie bolał na początku, ale przez betowaniem ze dwa razy miałam epizod ostrego bólu jajnika - kilka minut, promieniował do pachwin. Musiałam kucnąć, bo nie dało rady iść. -
asia-m-b wrote:Gosia zaskoczy wysoką betą ♥ a jakże i to już jutro!
Makumba &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciuki zaciśnięte! Z Twoim nastawieniem to MUSI być dobrze!Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asia-m-b wrote:Gosia zaskoczy wysoką betą ♥ a jakże i to już jutro!
Makumba &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciuki zaciśnięte! Z Twoim nastawieniem to MUSI być dobrze!
Miewam chwile słabości...Szczególnie po czytaniu internetow
Ale tak, musi się udać!
Martwię się tym, że popieprzyłam z tabletkami. Relanium wzięłam 2 godziny przed transferem i wieczorem. Akard od punkcji raz dziennie. O nospie zapomniałamDopiero od wczoraj biorę. Miało być doskonale, ale jednak był ze mnie zakręt.
Czy relanium miałam brać jeszcze przez kilka dni? Czy akard 2 x dziennie?
Poczytałam wczoraj trochę forum od początku, nie zgodziłaś się na podanie dwóch komórek, Dr Domitrz w Olsztynie też odradzał, a w Białym minuta przed transferem decyzja podajemy obie. I nawet nie zajarzylam... To chyba przez to relanium
Cholera.
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak mnie ta Artemida juz wkurza, dzwonilam sie umowic na wizytę(rozpoczynajaca stymulacje) chcialam na 12 lub 11, oczywiscie nie ma zadnego mojego lekarza W lub P. Dr Malarkiewicz proponują ciągle. ..ostatecznie zapisalam sie na 10 do dr Domitrza, co o nim powiecie? ?
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
28:Karcia-starania naturalne
Listopad
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
10: Izaura wizyta,ustalenie stymulacji
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin porodu -
Byłam u Domitrza,jest wpozadku ale mało mówny.Jesli masz pytania to pytaj bo sam nic konkretnego Ci nie powie.Ostatnio byłam u Zbrocha i na następna też się do niego wybieram,jego polecam bardzo.Gadula i nie trzeba go tak ciągnąć za język.
Zresztą powiem wam jedna rzecz-mam w Warszawie znajomego ginekologa który naswietlil mi całą sytuację dlaczego się nie udaje in vitro,sama byłam zdziwiona ale podobno tak samo wszędzie gdy chodzi o gruba kasę to i tam robi się przekręty...Poprostu nas oszukują,labo jest od tego by wszystko rozkręcić a robią co chcą.Zadna z was na oczy nie widziała swoich komórek,jakim cudem z 6 zaplodnionych jest zerowy bilans.
Nam lekarz odradzal ivf,chociaz już jestem w trakcie przygotowań.Jesli się nie uda nie będę obwiniala ani siebie ani męża,ze słabe komórki czy nasienie,ja jestem pewna że jeśli się nie uda to będzie świadome działanie...
I jeszcze jedno:klinika która najmniej w tym wszystkim oszukuje to Bocian w Białymstoku.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902