Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie problemem jest blokada przypadki mózgowej,stres związany z poczeciem kolejnego dziecka,cale to planowanie.
Decyduje się na na wszystko,oby było warto.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:U mnie problemem jest blokada przypadki mózgowej,stres związany z poczeciem kolejnego dziecka,cale to planowanie.
Decyduje się na na wszystko,oby było warto.
Ona 84 nie ma za co.
Izaura - Mnie dr Paulina bardzo pasuje, a z kolei dr D omijam szerokim łukiem. -
malawiki dokładnie jestem takiego samego zdania że oni specjalnie to partolą bo to dla nich więcej kasy bo wiedzą że będziemy podchodzić kolejny raz. I szczerze to zaczełam się zastanawiać żeby właśnie kolejna procedura była w bocianie tylko kurde przyzwyczaiłam się do Zbrocha. Dziewczyny nie chce któaś psa szitsu ma z około 3 lata
Gryzelka62 lubi tę wiadomość
Karcia -
Izaura wrote:Dziewczyny jak mnie ta Artemida juz wkurza, dzwonilam sie umowic na wizytę(rozpoczynajaca stymulacje) chcialam na 12 lub 11, oczywiscie nie ma zadnego mojego lekarza W lub P. Dr Malarkiewicz proponują ciągle. ..ostatecznie zapisalam sie na 10 do dr Domitrza, co o nim powiecie? ?
Izaura lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Żaden lekarz nam prawdy nie powie.Ja tylko dzięki temu że jest moim znajomym to udziela mi tak wielu informacji...duzo daje do zrozumienia.
Do czego dążę-nie obwiniajcie się że się nie udaje.To nie nasza wina.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Karcia wrote:Ana gdzieś nam przepadła.
malgos741, Asia08, Gosia321, asia-m-b, Karcia lubią tę wiadomość
-
Izaura wrote:Dziewczyny jak mnie ta Artemida juz wkurza, dzwonilam sie umowic na wizytę(rozpoczynajaca stymulacje) chcialam na 12 lub 11, oczywiscie nie ma zadnego mojego lekarza W lub P. Dr Malarkiewicz proponują ciągle. ..ostatecznie zapisalam sie na 10 do dr Domitrza, co o nim powiecie? ?
Lepiej trafić nie mogłaśIzaura lubi tę wiadomość
-
Mi doktor D nie pasuje. może I dobry specjalista. Ale jego odpowiedzi są masakryczne. Albo się uda albo się nie uda-ja to wiem bez jego mówienia, pytam czy ten estradiol nie za niski a on A co to wyścig szczurów.
-
[email protected] wrote:Byłam u Domitrza,jest wpozadku ale mało mówny.Jesli masz pytania to pytaj bo sam nic konkretnego Ci nie powie.Ostatnio byłam u Zbrocha i na następna też się do niego wybieram,jego polecam bardzo.Gadula i nie trzeba go tak ciągnąć za język.
Zresztą powiem wam jedna rzecz-mam w Warszawie znajomego ginekologa który naswietlil mi całą sytuację dlaczego się nie udaje in vitro,sama byłam zdziwiona ale podobno tak samo wszędzie gdy chodzi o gruba kasę to i tam robi się przekręty...Poprostu nas oszukują,labo jest od tego by wszystko rozkręcić a robią co chcą.Zadna z was na oczy nie widziała swoich komórek,jakim cudem z 6 zaplodnionych jest zerowy bilans.
Nam lekarz odradzal ivf,chociaz już jestem w trakcie przygotowań.Jesli się nie uda nie będę obwiniala ani siebie ani męża,ze słabe komórki czy nasienie,ja jestem pewna że jeśli się nie uda to będzie świadome działanie...
I jeszcze jedno:klinika która najmniej w tym wszystkim oszukuje to Bocian w Białymstoku.
Nagietka, czy ten ginekolog jest z partii rządzącej? Żart!Przepraszam, ale nie lubię takiego gadania, bo jak żyć?
Na pewno jednak swoje tajemnice mają. Jak każdy.
-
ana1122 wrote:Mi doktor D nie pasuje. może I dobry specjalista. Ale jego odpowiedzi są masakryczne. Albo się uda albo się nie uda-ja to wiem bez jego mówienia, pytam czy ten estradiol nie za niski a on A co to wyścig szczurów.
Jaki masz estradiol? Też miałam 5. -
Makumba wrote:Jaki masz estradiol? Też miałam 5.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 14:33
-
nick nieaktualny
-
Makumba wrote:Nie wiem czy możemy się porównywać, bo ja szlam długim protokołem.
1 wizyta była w 13dc i estradiol miałam tylko 182. Skończyłam na 1114. -
ona84 wrote:Ja bym chcial,mam krolika jak by sie polubili to moze bym pomyslala.ale prroblem jeszcze bo dniami pracuje i by siedzial piesek
Ja mam psiaka shi tzu jest cudowny, bez problemowy, kochany i najwierniejszy. Od godziny 7 rano siedzi sam w domu do 16 i nie ma z nim żadnego problemu. Śpi całymi dniami, to leniuchy sąJeśli miałabyś się zdecydować to polecam
Makumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc