Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Storczyki wrote:Mielismy robione badania genetycze tj. Kariotyp, mutacje cftr, trombofili i wszystko dobrze w poradni genetycznej w szpitalu dziecięcym.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Ana może i wyjdzie..
malgos741 lubi tę wiadomość
-
I chyba tak zrobię . przynajmniej będę widzieć na czym stoje. Małgoś ty takie dziwne rzeczy piszesz do storczyki. Ty robiłaś te wszystkie badania? drogie są?
-
Makumba wrote:Nagietka jakie są devony? Brytyjczyki to chyba kanapowce, prawda? Skrobnij coś o charakterach, ciekawa jestem.
) i pół dnia prześpi,ale drugie pół biega po mieszkaniu jak szalona tylko sierść wiruje w powietrzu. Wszędzie jest jak coś robię,a jak już idę prasować to przynosi piłkę,żeby się z nią bawić
-
[email protected] wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi ile trzeba mieć kasy na kriotransfer?Jeśli pierwsza próba się nie uda ale są mrożaki to kiedy najszybciej po nie można wrócić?
Na pewno transfer 1000 zł i rozmrożenie chyba 700 zł. W naszym przypadku dr mówił że nic nie płacimy za transfer i rozmrożenie bo nie doszło do pierwszego transferu. A no i nie wiem jak z wizytami przed crio? Czy znowu trzeba wykupić ten pakiet wizyt za 1000 zł na monitoring cyklu? Tego nie wiem. -
Asia08 wrote:Makumba, jeszcze nie mam prowadzacego, ale sklaniam sie ku dr P. Jakos on nam najbardziej podpasowal. Mam nadzieje, ze uda mi sie przekonac meza, bo on juz by nie chcial jezdzic do Olsztyna. Ale ja sie boje nidzickich lekarzy, a w Dzialdowie nie znam zadnego.
Tak, mi też.
I jestem za, najważniejszy spokój.Asia08 lubi tę wiadomość
-
Ja tox przeszłam dawno temu.To wcale nie musi być od kota,nikt przecież specjalnie nie grzebie w kociej kupie.To choroba brudnych rąk, niemytych owoców i warzyw a także surowego mięsa.Nie trzeba mieć zwierzaka żeby zachorować.
Koty super sprawa,polecam każdemu bo są tak samo wierne jak psy.Może charakterek maja ale są cudne.Polecam devona bo rasa jest sprawdzona i tu dużej rozbieżności charakteru niema.One są naprawdę fajne.Makumba lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Asia08 jeśli nie uda Ci się namówić męża na to żeby jeździć do Olsztyna to polecam z Działdowa dr Radomską chyba to najlepszy lekarz w Działdowie. Ale na pewno w lepszych rękach będzie w Artemidzie więc może mąż da się namówić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 20:57
-
Malawiki a ja zawsze byłam przekonana, że kot pójdzie tam gdzie jeśc mu dają, że bardziej przywiązuje się do miejsca niż do ludzi. Ale nie miałam nigdy kota więc nie wiem tego do końca. Skoro mówisz że tak samo wierne jak psy to hmm nie wiedziałam. Będę teraz bardziej je doceniać
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Makumba super ze tak ładnie beta rośnie. Oby i nam niedługo tak przyrastała.
ENA jak po dzisiejszej wizycie. ?
Nadziejka a Tu będziesz podchodzili do ivf?
Dziękuję, że pytasz. W końcu jakieś pozytywne wieści usłyszałam. Mam trzy pęcherzyki - dwa po 16 mm i jeden 14 mm. Endometrium 12 mm - nigdy takiego grubasa nie miałam. Estradiol podrósł z 56 do 110 zatem wszystko zmierza w dobrym kierunku. Przy Z też miałam trzy pęcherze - dwa pękły po Pregnylu i jeden dał mi szczęście. Jestem dobrej myśli.
Makumba, malgos741, asiastokrota, ana1122 lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:I chyba tak zrobię . przynajmniej będę widzieć na czym stoje. Małgoś ty takie dziwne rzeczy piszesz do storczyki. Ty robiłaś te wszystkie badania? drogie są?
ps o badaniach wiem prawie wszystko bo mam kilka koleżanek z problemami i mi podpowiedziały co się powinno wiedzieć...to co wypisałam z badań to tylko część..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 21:03
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mój poprzedni dachowiec byl bardzo z nami zrzyty. Jak syn był jeszcze mały i coś mu się stalo czy się uderzył i zaczynał płakać to w ciągu sekundy kot juz stał przy nim,choćby spał na końcu mieszkania.Za to ze mną spał.I nigdy nie przeszkadzał. Ja mam koty od dziecka i mój syn tez nie wyobraża sobie juz życia bez takiego zwierza w domu.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi