Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena to na kiedy się szykuje zastrzyk?kiedy masz teraz wizytę?
Niech rosną tak dalej i będzie z tego cudna ciąża -może teraz synuś. Zrób prezent dla męża na święta.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ena wrote:Dziękuję, że pytasz. W końcu jakieś pozytywne wieści usłyszałam. Mam trzy pęcherzyki - dwa po 16 mm i jeden 14 mm. Endometrium 12 mm - nigdy takiego grubasa nie miałam. Estradiol podrósł z 56 do 110 zatem wszystko zmierza w dobrym kierunku. Przy Z też miałam trzy pęcherze - dwa pękły po Pregnylu i jeden dał mi szczęście. Jestem dobrej myśli.
wiem że na endo najlepsze są orzechy brazylijskie lub wino czerwone..01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Ena dziś miała spotkanie ze mną więc na pewno napisze wkrótce..
Dzięki jeszcze raz. Jeszcze krótki spacer zaliczyłyśmy zanim pojechałyśmy do domu.
Storczyki - witaj w naszym gronie. A kto ci najbardziej odpowiada z dr z Artemidy?malgos741 lubi tę wiadomość
-
Jutro dr Malarkiewicz,dziewczyny mówiły ze tylko ona jest.Ale nie narzekam,wiedziała że jeszcze do niej wrócę.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
28:Karcia-starania naturalne
Listopad
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
9:ana1122-punkcja
10:Izaura rozpoczecie właściwej stymulacji
12:Malawiki podglądanie
12:ana1122-transfer
13:makumba-betowanie
14:Malawiki podglądanie
16:Izaura podgladanie
18:Malawiki ostatnia wizyta stumulacyjna
19:e_mil_ka wizyta
20:Malawiki-Punkcja
27:ana1122-tescik
Grudzień
05: asiastokrota - wizyta
06: malgos741 - genetyk
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin porodu
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu[/QUOTE]
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ja mam jeszcze królika ale jakoś szczególnie nie polecam
Kocham go ale jest jakiś dziwny. Ma fochy i nie pozwala się brać na ręce, choć wykastrowany sika na łóżko jak tylko go wypuszczę jak tylko nadarzy się okazja. Zjadł mi moje słuchawki od telefonu i pogryzł kable od internetu. O książce nie wspomnę. Ze stołu potrafi ukraść całe jabłko albo popodryzać winogrona. Nie mogę zostawić go na chwilę samego bo wszędzie włazi.
malgos741, ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
-
Na poprawę endometrium znalazłam ekstra krople.Chyba pomagają bo moje tez ładnie rośnie. Tez nigdy takiego nie miałam jak teraz.
Makumba co do kotow to można usunąć im pazury żeby nie drapały mebli,i koniecznie porządny i solidny drapak.Ja swoim podcinam pazurki.Makumba lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Ena to na kiedy się szykuje zastrzyk?kiedy masz teraz wizytę?
Niech rosną tak dalej i będzie z tego cudna ciąża -może teraz synuś. Zrób prezent dla męża na święta.
Teraz wizytuję w sobotę. Nie nakręcam się, ale liczę na przychylność losu. Dr M mówiła coś o zastrzyku na pęknięcie w niedzielę, ale wyjdzie wszystko na wizycie. Pasuje mi ona bardzo. Może nie jest doświadczona, ale stara się i fajnie tłumaczy. Nam się marzy jeszcze jedna dziewczynka, ale płeć przeciwną też chętnie wynoszę 9 miesięcy w brzuchumalgos741, ana1122 lubią tę wiadomość
-
Emilka miała dwa króliki wiem co to znaczy.Okropne gryzonie.U mnie też pogryziony wszystkie możliwe dostępne kable.No i sikańce okropne,znaczą teren.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Emilka już sobie to wyobraziłam .. he he
e_mil_ka lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Polecam bardzo dr.M jest bardzo miła i ciepła.
Ena wszystko jasne,jak będzie dziewczynka czy też będzie chłopiec to napewno będzie szczęście. Oby się udało.
Trzymam za was kciuki.malgos741, Ena lubią tę wiadomość
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Makumba wrote:Tez miałam koty w dzieciństwie. Dwa dachowce. Bardzo je kochałam. A czy można kota nauczyć nie niszczenia mebli pazurkami?
Te birmańskie wlasnie podobno lubią dzieci.
Ogólnie to mam psa, ale myślę ze na luzie się dogadają.
A co do toxo to z tego co słyszałam i czytałam szybciej można się zarazić od surowego (niedogotowanego czy niedopieczonego) mięsa niż od kota. U nas zapobiegawczo dla spokojnej głowy po proastu przez czas ciąży mąż sprząta kuwetę, ja jej nie tykam. I polecam kociaki, są cudowne. Wyjdę z domu na 3-4 godziny to potem odgonić się od swojej nie mogęmalgos741, Makumba lubią tę wiadomość
-
A ja mam krolika i jest fajna wogole nie zamykam ja w klatce.idac do pracy zamykam pokoj tylko by po chacie nie lazila.wiecej czasu spi,lazi mi w kwiaty, cos tam tez pogryzla,ale jest kochana.na rece nie lubi jak sie bierze za to kladzie sie obok by ja glaskac.i tez rano przychodzi
Do pokoju i budzi skacze bryka popristu szczesliwy krolik:) -
Ja mam 3-letniego kocura.. jest jak synuś, który daje czasami popalić... np. dziś obudził mnie o 6.30 drapiąc po stopach .. i to dwa razy.. ale ogólnie to miły kocur nie oddam za skarby
Makumba lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017