Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Polopiryna, wychodzi 22.06.
Mi dr D powiedział, że jak skończę opakowanie Luteiny, to mam już nie brać, ale jakoś się boję i mam zamiar w razie "w" wykupić jeszcze receptę. Najwyżej oddam którejś z Was, jak będziecie w potrzebie.
Boże, mąż ciągle w szpitalu. Wczoraj pytał kiedy wyjdzie, to jeszcze nie, bo nie wszystkie badania zrobione... Albo mnie oszukuje, albo nie wiem.
Kurcze, coś się nie chce post dodać..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 nie martw sie o męża, dobrze że jest w szpitalu. Porobią mu wszystkie badania i oddadzą ci lepszy model
może to tylko przemęczenie
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia08, ja też trochę się boję jak zareaguję na odstawienie luteiny. Ale odstawiam powoli i obserwuję organizm. Jeśli coś by się działo, to będę dzwonić do kliniki.
A w ogóle to jakaś zacofana jestem. Nie umiem suwaka wstawić do podpisu
Edit: się udało sięWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 10:58
Asia08 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Storczyki wrote:jak miło
głęboko w wierze ale wiem jakie są realia dotyczące skuteczności IUI
Ona84 na jakim jesteś etapie? -
polopiryna wrote:Asia08, ja też trochę się boję jak zareaguję na odstawienie luteiny. Ale odstawiam powoli i obserwuję organizm. Jeśli coś by się działo, to będę dzwonić do kliniki.
A w ogóle to jakaś zacofana jestem. Nie umiem suwaka wstawić do podpisu
Edit: się udało się
Musisz wejść w ustawienia i tam gdzie masz podpis, wkleić link do suwaka.Ja też wczoraj szukałam i wybierałam i ten mi podpasował. ;)Brałam stąd: https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
Ooo, udalo się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 11:03
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Co czytasz? Ja chyba od poniedzialku zaczne, bo juz pare miesiecy ksiazka czeka na mnie..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnyDziewczyny w końcu macie suwaki i będziemy na bieżąco z Waszymi maluchami.
[email protected] jak wizyta u dr M?
Asia 08 - to niech przebadają męża i ustalą dokładnie co tam u niego nie gra. A ty wypoczywaj. -
nick nieaktualnyMakumba wrote:Jej jaką miałam noc, złe sny, naczytalam się, nasłuchałam ludzi i się martwię, że będzie jak u Leo puste jajo albo co
tfu! Tfu!!!!
Brzuch mnie czasami boli, to tak ma być?Makumba lubi tę wiadomość
-
Makumba nie myśl o takich rzeczach, słuchaj koleżanek z forum jak dziewczyny piszą!!!
będzie dobrze
Polopiryna... ja się śmiałam do lekarza że jak będę w ciąży to fajnie, żadnych podpasek i wkładek i zaoszczędzęi patrz w którym tyg jestem a dalej 2xdziennie luteina- trzeba się przyzwyczaić.
Kto wstawi nasz kalendarz tak w kwestii przypomnienia bo już powoli się gubię...
i niech ta dobra passa trwa
Makumba lubi tę wiadomość
-
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
28:Karcia-starania naturalne
Listopad
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
9:ana1122-punkcja
10:Izaura rozpoczecie właściwej stymulacji
12:Malawiki podglądanie
12:ana1122-transfer
13:makumba-betowanie
14:Malawiki podglądanie
16:Izaura podgladanie
18:Malawiki ostatnia wizyta stumulacyjna
19:e_mil_ka wizyta
20:Malawiki-Punkcja
27:ana1122-tescik
Grudzień
05: asiastokrota - wizyta
05: polopiryna - wizyta
06: malgos741 - genetyk
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin porodu
Czerwiec
29: polopiryna - termin poroduleo lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
sonia86 wrote:Ja byłam na wizycie u dr z w 11 dniu cyklu, zwykle owulację mam w 14, 16 albo 18 dniu. A teraz była lipa, w 11 d.c brak pęcherzyka dominującego, endo niecałe 4 mm, czegoś takiego jeszcze w życiu nie miałam. Chyba mój organizm jeszcze nie doszedł do siebie po hiperce, w poniedziałek 18 d.c i kontrola u dr z, ale coś czarno to widzę. Za miesiąc święta więc ciężko będzie sie wpasować z wizytami i coś czuję ze podróż po mojego mrozaczka czeka mnie dopiero w nowym roku, o ile znowu coś nie stanie na przeszkodzie.
Soniu rozumiem, że to Twój drugi cykl po punkcji? Mi dr mówił że po punkcji cykl może być bezowulacyjny. Jednak co dziwne u mnie prawdopodobnie owulacja wystąpiła na co wskazywała moja temperatura. Jestem ciekawa jak będzie w tym cyklu. Mam nadzieję, że owulka będzie bo odczuwam jeden jajnik więc mam nadzieję, że wszystko idzie w dobrym kierunku. -
ana1122 wrote:Jakie tu ranne ptaszki. Dziewczyny ja dziś ostatni zastrzyk. boję się go ale jednocześnie jestem szczęśliwa
Ana1122 a jakie zastrzyki przyjmujesz? Myślałam że po transferze nie ma żadnych zastrzyków. -
nick nieaktualnypolopiryna wrote:Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
28:Karcia-starania naturalne
Listopad
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
9:ana1122-punkcja
10:Izaura rozpoczecie właściwej stymulacji
12:Malawiki podglądanie
12:ana1122-transfer
13:makumba-betowanie
14:Malawiki podglądanie
16:Izaura podgladanie
18:Malawiki ostatnia wizyta stumulacyjna
19:e_mil_ka wizyta
19:Izaura podglądanie
20:Malawiki-Punkcja
27:ana1122-tescik
Grudzień
05: asiastokrota - wizyta
05: polopiryna - wizyta
06: malgos741 - genetyk
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin porodu
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu -
asia-m-b wrote:Emilka ja miałam takie same obawy, ale wszystko było tak jak trzeba
Rozumiem, że podchodzisz na cyklu naturalnym?
A dlaczego masz wizytę 12dc skoro masz "późną owulację"? Mnie się lekarz pytał kiedy mniej więcej występuje owulacja i właśnie wtedy przychodziłam. Hmm a może bali się, że wystąpi wcześniej?
Nie nakręcaj się zobaczysz, że będzie piękne endometrium i pęcherzyk jak ta lala
Asiu mnie niestety nikt nie zapytał kiedy u mnie wystepuje owulka. Dr Z móiwł że niby na cyklu naturalnym będe podchodzić ale wspomniał coś też o jakich delikatnych lekach więc już sama nie wiem co to mają być za leki i czemu mają służyć.