Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Ana1122 a jakie zastrzyki przyjmujesz? Myślałam że po transferze nie ma żadnych zastrzyków.
Najgorszy lek jaki może być. Boli tak że mi się słabo robiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 16:28
słomka :) lubi tę wiadomość
-
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
24: Asia08 - betowanie 1
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
26: Asia08 - betowanie 2
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
28:Karcia-starania naturalne
Listopad
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
9:ana1122-punkcja
10:Izaura rozpoczecie właściwej stymulacji
12:Malawiki podglądanie
12:ana1122-transfer
13:makumba-betowanie
14:Malawiki podglądanie
16:Izaura podgladanie
18:Malawiki ostatnia wizyta stumulacyjna
19:e_mil_ka wizyta
20:Malawiki-Punkcja
27:ana1122-tescik
Grudzień
05: asiastokrota - wizyta
05: polopiryna - wizyta
06: malgos741 - genetyk
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin porodu
Czerwiec
22: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
ana1122 wrote:Gonapeptyl po transferze (3 razy) przy krótkim protokole Z antagogonista
Najgorszy lek jaki może być. Boli tak że mi się słabo robi
Ana 1122 ja brałam gonapeptyl ale przed punkcją też go nie lubiłamTe igły są strasznie tępe.
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ale przez ten cały dzień nadrukowałyście
. Jak wracam do domu pierwsze co robie po zjedzeniu obiadu? Wchodzę na forum. Mój mąż mówi że jestem uzależniona.
Ja też często zaglądam na nasze forum, bo jestem ciekawa co u was. Mój mąż też kiedyś mi mówił,że jestem uzależniona, ale on też - działa prężnie w jednej grupie i non stop tylko tam klika.
-
Dziewczynki jestem po wizycie. Usg bardzo dokładnie zrobione 10 dużych pęcherzyków i kilka mniejszych. Estradiol 1976,endometrium 11.Punkcja w niedziele o 9:45.Wszystkie leki juz dostałam,wcale nie musiałam wykupywac lutinusu,dostałam luteine.Wszystko zalatwione-ostatni zastrzyk przede mną.
ana1122, polopiryna, e_mil_ka, leo, Makumba, asiastokrota, Karcia, Asia08, sonia86, asia-m-b, nadziejka88, malgos741 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:w grudniu bedę robiła właśnie te czynniki ukł krzepnięcia pobieranie i wizyta u genetyk, ja robie na fundusz... wiem że jeśli chodzi o cenę to najtaniej w pakiecie w diagnostyce koszt ok 550 zł bo kasę wolę uzbierać na podejście lub leki..
ps o badaniach wiem prawie wszystko bo mam kilka koleżanek z problemami i mi podpowiedziały co się powinno wiedzieć...to co wypisałam z badań to tylko część..Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
[email protected] wrote:Mój poprzedni dachowiec byl bardzo z nami zrzyty. Jak syn był jeszcze mały i coś mu się stalo czy się uderzył i zaczynał płakać to w ciągu sekundy kot juz stał przy nim,choćby spał na końcu mieszkania.Za to ze mną spał.I nigdy nie przeszkadzał. Ja mam koty od dziecka i mój syn tez nie wyobraża sobie juz życia bez takiego zwierza w domu.
Makumba lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Na poprawę endometrium znalazłam ekstra krople.Chyba pomagają bo moje tez ładnie rośnie. Tez nigdy takiego nie miałam jak teraz.
Makumba co do kotow to można usunąć im pazury żeby nie drapały mebli,i koniecznie porządny i solidny drapak.Ja swoim podcinam pazurki.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:Aaaa wlasnie! Apropos szyjki i lutinusa. Rozmawiałam z dr Domitrzem, do testu - progesteron dopochwowo, a potem mozna brać duphaston, także nie przepłacajcie jak ja idąc za radą zdaje sie dr RAmela (jak dzwoniłam do ARtemidy dziewczyny powiedziały, ze lekarz zaleca kontynuować ten sam lek, a na recepcie była pieczątka tego Pana).Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia te kropelki to :Hormeel S kosztują ok 50 zł. za 30 ml.ale są naprawdę dobre.
Izaura musisz mnie dogonić.
Dziekuje dziewczyny z wsparcie rady i pogode ducha,dzięki wam czuje ze to będzie dobra decyzja.Oczywiście kciukasy się przydadzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 18:06
ana1122 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Mi się wydaje ze tez miałam wszystko po 100%.Kupiłam 2 op luteiny,estrofem i unidox i zapłaciłam za wszystko 87 zł.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Mi się wydaje ze tez miałam wszystko po 100%.Kupiłam 2 op luteiny,estrofem i unidox i zapłaciłam za wszystko 87 zł.
-
Sprawdzałam na paragonie i wszystko 100%.Tylko czemu jeśli ja jeszcze nie korzystałam z refundacji-receptę wpisała mi pani dr.M
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 19:10
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Gosia te kropelki to :Hormeel S kosztują ok 50 zł. za 30 ml.ale są naprawdę dobre.
Izaura musisz mnie dogonić.
Dziekuje dziewczyny z wsparcie rady i pogode ducha,dzięki wam czuje ze to będzie dobra decyzja.Oczywiście kciukasy się przydadzą.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Sprawdzałam na paragonu i wszystko 100%.Tylko czemu jeśli ja jeszcze nie korzystałam z refundacji-receptę wpisała mi pani dr.M
Ile mialas opakowan luteiny 1 opakowanie na 100% kosztuje 50 zeta z hakiemBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤