Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ja chyba nie mogę pić wina na poprawę endometrium. Wypiłam lamp
kę i jakieś mam dziwne nogi. Normalnie się wcięłamAle przynajmniej mam dobry humor a mąż mówi że będę łatwiejsza
haha
ana1122, Asia08, polopiryna, Makumba, asiastokrota, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Gosia 100% napewno luteina 50mg.Za dwa opakowania 57 zł.
-
e_mil_ka wrote:ja chyba nie mogę pić wina na poprawę endometrium. Wypiłam lamp
kę i jakieś mam dziwne nogi. Normalnie się wcięłamAle przynajmniej mam dobry humor a mąż mówi że będę łatwiejsza
haha
-
ana hmm to raczej nie wino a nalewka wiśniowa. Strasznie mnie naleciała ochota dziś na nalewkę Babuni. Pomyślałam, że nie zaszkodzi a może pomoże na to endometrium. Mam nadzieję, że nalewka też ma na to wpływ. No tak mi się dziś jej zachciało, że pojechałam specjalnie do sklepu tylko po to
Zazwyczaj piję ją tylko z moją mamą jak robimy sobie babski wieczór. postanowiłam się dziś trochę zrelaksować
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Luteine mam brać 3 razy dziennie.
Tez próbowałam pić wino na endometrium, ale stwierdziłam ze nie dam rady.Nie cierpię wina i nie roslo.Orzeszki -dużo migdałów.W lidlu są dobre bo solone.
A z leków bez recepty na poprawę endometrium polecam tą rozpiska.
Wspomagacze naturalne:
orzechy
migdały
ryby
czerwone wino
2. Wspomagacze „bez recepty”
Wiesiołek (do owulacji)
Magnez
B complex
Vit E (do owulacji)
Omega 3
Acard
Hormeel S
Ilości wg ulotkiana1122, sonia86 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
e_mil_ka wrote:Soniu rozumiem, że to Twój drugi cykl po punkcji? Mi dr mówił że po punkcji cykl może być bezowulacyjny. Jednak co dziwne u mnie prawdopodobnie owulacja wystąpiła na co wskazywała moja temperatura. Jestem ciekawa jak będzie w tym cyklu. Mam nadzieję, że owulka będzie bo odczuwam jeden jajnik więc mam nadzieję, że wszystko idzie w dobrym kierunku.
Tak Emilka, to mój drugi cykl po punkcji, miałyśmy punkcie w podobnym czasie, tylko moja hiperstymulacja dała mi się mniej we znaki niż Tobie, powodzenia jutro na wizycie, mam nadzieję że dostaniesz zielone światlo na podróż do Białegostoku3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Mam 3 mrozaki, ja jeszcze nie miałam zadnego transferu ze względu na hiperke, miałam nadzieję że w tym cyklu uda mi się podejść do transferu, ale wygląda na to że nie będę miała owulacji, więc znowu czeka mnie czekanie
e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Makumba oczywiście że napiszę. Jak sie uda postaram się napisać jak tylko wyjde z gabinetu. Jutro mamy napity grafik. Zakupy do naszego remontujacego sie mieszkanka i kino. Ale przeciez w kinie są przed filmem reklamy
. Wiec na pewno napiszę
Makumba lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:A Ty się nie interesuj, bo już nie możesz
e_mil_ka, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:A co jeszcze warto zrobic za badania ? Poprosze o liste bo we wtorek mam wizyte u hematologa wiec moze na cos naciagne
-
Malewiki pisalas ze masz juz syna.wiec wczesniej nie mialas problemu z zajsciem w ciaze. A wiec co jest teraz przyczyna? Pisalas rowniez ze twoj maz ma 8% morfoligie. Moj ma tylko 2% wiec sie martwie.a u was sa jeszcze jakies przyczyny.
-
Witam wszystkich.
Jestem nowa na forum, zastanawiamy się z mężem nad ivf. Obecnie jesteśmy po wizycie w Artemidzie w Olsztynie. Niestety wyniki zbyt słabe aby liczyć na udaną stymulację, inseminację czy naturę... zostało tylko in vitro. Obecnie czekam na kolejną wizytę, jednak poprzednio nie zapytałam czy IVF wykonują już w Olsztynie czy w którymś etapie trzeba jechać do Białegostoku ? Z góry dziękuję za info. chciałabym wiedzieć przed kolejną wizytą.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE