Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Monisiek wrote:Dziewczyny, a jak myślicie, czy w moim przypadku, 40 lat, amh 1,5 mogą krótki protokół zastosować?
Monisiek ja mam amh 1,14 lat 36. I na 1 wizycie miałam niski estradiol i 5 równych pęcherzyków. Lekarz rzucił w przestrzeń: może u Pani trzeba krotki protokół zastosować?
Rozmawiaj z Domitrzem. -
Ja juz czekam na izbie,droga męcząca -szkoda ze nie robią jeszcze w Olsztynie, nie musiała bym tak wcześnie wstawać. Zdrzemnę się na samolocie.
ana1122, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ale macie ladne amh. Moje to Tragedia przed 30. No Ale cóż taki los okrutny. Makumba fajny objaw ciąży:-) kiedy go miałaś?
-
Emilka nie najpierw
Iui chce,ale juz sa nie wiem czy dobrze robie.moze faktycznieta kase co mam do iui zostawic,a dozbierac do ivf.Bo jak nic nie uda sie to od nowego roku zbieram kase i chyba w lato bede podchodzic do ivf.bo tak na teraz to nie mam tej kaski -
Ona84 rozumiem. My też mieliśmy ten problem z kasą. Gdybyśmy mieli zbierac to chyba ze dwa lata by nam zeszlo bo jeszcze do tego remontujemy sobie mieszkanie. Na szczęście pomogła rodzina oddajemy kasę powoli na tyle ile możemy. Co prawda zawsze wychodziłam z założenia dobry zwyczaj nie pożyczaj ale nie byłam w stanie wyobrazić sobie tak długiego czekania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 08:17
Storczyki, malgos741 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Badania genetyczne:
-Kariotyp
-Mutacje układu krzepnięcia:
Czynnik v-leiden
2210 g-a genu protrombiny
- nk
- immunogenotyp:
Mutacje mthgr , cftr szt
-ANA1,
Przeciwciala:
Przeciwkardiolipinowe IGg IGm IGa
Antyfosfolipidowe
ANTYKOAGULANT TOCZNIA
-glikoproteina beta 2
Ja będę robiła te najważniejsze jak wyjdź dobrze to będę dalej szukała..
A to ostwtnie to nie b2-mikroglobulinaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 08:19
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ena wizytę mam w środę a Ty?
[email protected] kolorowych snów na samolocie -
malgos741 wrote:Ale ci dobrze..
Nie dosc ze hashimoto i cale zycie na eutyroxie to teraz jeszcze cale zycie na acardzie i kto wie czy w przyszlosci nie na clexanie bo grozi zatorowoscia
I tez nie wiem czy bedzie tak rozowo czy ordynator bedzie chciala zrobic to co chcem
Zobaczymy we wtorekBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤