Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lura82 wrote:Asiu po zabiegu (w kwietniu- długo trzeba czekac na termin)mam miec zrobione jak najszybciej HSG i prawdopodobnie bedziemy sie szykować do inseminacji.
Chyba że nam sie uda wcześniej coś zmajstrować
Teraz jestem stymulowana CLO 2 cykle, bo dr Przybyłowicz i wszyscy lekarze z Artemidy twierdzą ,że polipy mogą ale nie muszą przeszkadzać w zajściu w ciąże.
Tak to już jest, że podana nam się czy nie musimy zaufać lekarzom..malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dziewczyny czy Wy też macie czasem takie myśli że nigdy się nie uda? Ja czasem tak myślę... W ogóle ostatnio mam gorsze dni... Mąż wyjechał na pól roku i widzimy się tylko w weekendy i to nie wszystkie.. Informacja o naszych zarodkach dodatkowo nas dobiła. Zaczęłam myśleć o planie B... Może adopcja zarodka jeżeli naszym się nie uda? Co o tym myślicie?
Marcelka43 lubi tę wiadomość
czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy. -
Marysia uwierz mi, że każda z nas ma chwilę zwątpienia.. dobrze, że myślisz o planie B Ale daj szansę swoim zarodeczkom, proszę uwierz w to mocno, wiem,że boisz się rozczarowania Ale spróbuj.
Bardzo dobrze Cię rozumiem jeśli chodzi o kwestie samotności.. mój mąż pracuje w systemie 4 tygodnie na kontrakcie A dwa tygodnie w domu.. dziś np mam tak placzliwy dzień i bardzo chciałabym żeby przy mnie był.. Ale zagryzam wargi i żyje dalej.. Niestety coś za coś..
Jeśli Ci smutno to Cię wspieram Ale doctransferu podchodz pełna nadzieiJudytka, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Staram się wierzyć i nie poddawać! Dzięki Wam jest lepiej bo wiem, że nie jestem sama i mam wsparcie. Dziękuję Wam wszystkim bardzo Finały takie jak u Leo dają nadzieję Oby tak dalej dziewczyny na każdą w końcu przyjdzie kolej
malgos741 lubi tę wiadomość
czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy. -
ona84 wrote:Maryska ja tez czasami juz mam dosc wszystkiego,ale jakas nadzieje malutka mam:)
malgos741 lubi tę wiadomość
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Witaj Maryśka :)trzeba sie nie zalamywac, kazda z nas dosięgają czasem dolujace dni. W głębi serca wiemy,ze dla dziecka jestesmy zrobic wiele,jesli nawet nie wszystko. Kazda @,zastrzyk,niepowodzenie wynagrodzi nam kiedy mala istotka,ktora będziemy kochać bezgraniczna miłością,bo to o nią walczylysmy tak dlugo i ze wszystkich sil.
A odbiegajac od tematu strasznie senna jestem w dzien a w nocy spać nie mogę. Żołądek skręca mnie z bolu a to wszystko przez stres w pracy a mówią,żeby nie przynosić stresów z pracy do domu a tu się same w torebce chowają...Judytka lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Marysia wszystkie przez to przechodza... jeszcze Ty to młoda a u mnie zegar cyka...
Judytka lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Leo prowadzę o dr Przybylowicza w Artemidzie, właśnie w sobotę mam wizytę a Ty nad kim się zastanawiasz?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Ja też zastanawiałam się nad NFZ Ale po ostatniej "przygodzie" miałam jasny obraz.. dr Przybylowicz pomógł mi BARDZO był przejęty i zatroskany A lekarz z miejskiego miał mnie głęboko.. powiedział mi: jak ma się utrzymać to się utrzyma co Pani panikuj, wodę trzeba pić
A gorączkę miałam ponad 39 stopni..
Boję się takiego podejścia lekarzy na NFZ oczywiście nie można wrzucać wszystkich do jednego worka.. No ale niestety u nas w Polsce tak jest.. jak zapłacisz to Cię lepiej traktują..malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Hej Orchid,
Ciężko powiedzieć, ja chodziłam i rano i po południu najlepiej zadzwonić i zapytać się o godzinyAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Wszystko się zgadza Leo w sobotę pierwsza wizyta nie licząc tej w wojewódzkim..
Wpisz sobie w kalkulator ciąży datę punkcji i wyliczy Ci który masz tydzień
U mnie dziś 6 tydzień i 2 dni
W sobotę będzie 6 tydzień i 5 dni
Nie wiem czy to nie za wcześnie na serduszko Ale bardzo bym chciała je już zobaczyć; )malgos741, lawendowapani, Judytka lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Hej dziewczyny.
Jak fajnie czyta się takie dobre wieści. Bardzo Wam gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Do mnie właśnie dzwonił dr Domitrza w/s wyników i jest dobrze. Rezerwa ok (nie wiem jaką wartość, dowiem się na wizycie), hormony tarczycowe też tylko bardzo niski poziom wit.D. Uff, trochę ze mnie zeszło. Jutro zakupię witaminę i będę się maszerować. Aha, i muszę się zaszczepić na WZW.malgos741 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Asia wiem że doktor Przybylowicz opiekuje się swoimi pacjentami nawet jak są w szpitalu i troszczy się. .dobry wybór. .ps daj znać jak będziesz po wizycie..01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017