Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć dziewczynki.. Leo i Asoa mb, jak tam mamusie ?
U mnie jakos leci, za tydzień wizyta i zobaczymy.\na szczeście plamień nie ma póki co i niech tak zostanie. Mam nadzieję, że po wizycie bedę spokojniejsza.
U mnie teraz 10tydz i 3 dzieńlawendowapani, Ali.G, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Hej dziewczyny.
Jak fajnie czyta się takie dobre wieści. Bardzo Wam gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Do mnie właśnie dzwonił dr Dogmitrza w/s wyników i jest dobrze. Rezerwa ok (nie wiem jaką wartość, dowiem się na wizycie), hormony tarczycowe też tylko bardzo niski poziom wit.D. Uff, trochę ze mnie zeszło. Jutro zakupię witaminę i będę się maszerować. Aha, i muszę się zaszczepić na WZW.
Jakoś chyba nie kojarze szczepienia na wzw(coś mnie ominęło?)
-
leo wrote:Hej Asia08, widzisz powoli działasz:)
Jakoś chyba nie kojarze szczepienia na wzw(coś mnie ominęło?)
Na wizycie lekarz pytał, czy byłam szczepiona przeciwko żóltaczce (pisałam o tym wcześniej;-) ). No a dzisiaj powiedział, że nie byłam (kompletnie nie kojarzyłam tego z przeszłości) i muszę się zaszczepić."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
maryska90 wrote:Dziewczyny czy Wy też macie czasem takie myśli że nigdy się nie uda? Ja czasem tak myślę... W ogóle ostatnio mam gorsze dni... Mąż wyjechał na pól roku i widzimy się tylko w weekendy i to nie wszystkie.. Informacja o naszych zarodkach dodatkowo nas dobiła. Zaczęłam myśleć o planie B... Może adopcja zarodka jeżeli naszym się nie uda? Co o tym myślicie?Marcelka43
-
Lura82 wrote:cześć dziewczyny.
Od grudnia jestem pacjentką Artemidy. Odczucia mam różne, co do tej kliniki.. ale narazie ufam, że wszystko się nam uda. Z mężem staramy się o dziecko ok 2 lat. Na chwile obecną wiemy, że mam polipa na macicy. Już jestem umówiona na zabieg do dr Przybyłowicza. Czy któraś z was przechodziła taki zabieg w szpitalu wojewódzkim?
Laura ja miałam polipa endom. i miałam histeroskopię, gdzie mi "je" bo się w czasie zabiegu okazało, że drugi się schował za pierwszego i nie było go widać na usg. Teraz miałam hsg i czekam na pierwszą wizytę do dr zbrocha w artemidzie. Mi mój lekarz powiedział, że polipy przeszkadzają bo nie ważne jakie one są czy duże, czy małe ale ważne jest że są i macica zachowuję się jakby miała intruza i jeszcze mocniej skurczami próbuje go zwalczyć więc nawet ciężko taką ciążę donosić jeśli już się zajdzie. Powodzenia i daj znać jak już będziesz po.
-
nick nieaktualnyleo wrote:Zapominajka ja jeszcze nie czuję się mamuśką ale ogólnie jest ok, jutro zrobię ponownie betę a w pt zadzwonię z wynikiem- trochę jeszcze nie wierze:)
Może się mamuśki kiedyś spotkamy...
\Nie czujesz??? Ja Ci powiem ,że czasem też nie, hehe.
Sprawdzaj betę i informuj, ja czuje ze bedzie u Ciebie dobrze i dlatego piszę mamusiu:)
lawendowapani, leo, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Jasne Malgos ze napisze
No i koniecznie spotkanie w przyszłościmalgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
ana1122 wrote:Dziewczyny czy W Olsztynie przyjmuje jakiś androlog?01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zapominajka czy to znaczy ze nie masz mdłości? Ani innych objawów? U mnie też z objawami kiepsko Ale w sumie to dobrze, bo pamiętam ze mdłości były moją największą zmorą..
Ana ja też nie pomoge z andrologiem..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dziewczyny kibicuję Wam mocno
Ja pewnie w okolicach wakacji podejdę do in-vitro, na razie suplementuje co mogę na poprawę komórek
Mam pytanie: Jak bym chciała podejść w czerwcu-lipcu to kiedy najlepiej pojawić się w klinice? -
Naszła mnie dziś ochota na gotowanie: zrobiłam buraczki z chrzanem i ziemniaczki ze sztuką mięsa w sosie chrzanowym. Mogę się podzielić Jak już wszystkie będziemy brzuchatkami to mogłybyśmy się spotkać - ciesze się, że mam w Was oparcie i rozumiemy się, bo przechodzimy to samo
Aniu, ja też nie pomogę. Mało jest takich specjalistów. Kiedyś któryś ginekolog powiedział, że plemniki jest ciężko leczyć i stąd głównie ginekolodzy się tym zajmują. Ile w tym prawdy, każda z nas oceniasia-m-b, malgos741 lubią tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
nick nieaktualny