Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcela już Ci pisałam na IVF niektóre z nas stymulacje mają w Olsztynie A punkcje i transfer w Białymstoku. A inne wszystko w Białymstoku.
Pytaj śmiało co chciałabyś wiedzieć?
Leczysz się w Artemidzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 18:07
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dziękuję bardzo za słowa otuchy nie jest łatwo tym bardziej że poprzednio miałam podobne i się nie udało... Staram się myśleć pozytywnie. Co do transferu to w sumie nie wiem kiedy będzie bo miałam transfer odroczony i z tego co zrozumiałam to chyba w kolejnym cyklu. Jak myślicie? Czy np.musi być jeszcze jeden cykl przerwy? Bo szczerze to jak mi prof powiedział o zarodkach to nic do mnie nie docinało z jego słów i postanowiłam że zadzwonie do niego w 1 d.cczerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy. -
Ona 84.. To się często zdarza u mnie ponieważ mam bardzo długie i nieregularne cykle. Jak najbardziej tak może byćczerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy. -
ona84 wrote:hey bylam dzis u lekarza mam20dc i pecherz20mm czy ktoras tak pozno miala owulke bo ja nigdy i jestem w szoku,myslalam ze juz dawno po a tu przed dopiero:/
-
leo wrote:Moje drogie super mi miło za Wasze ciepłe słowa
LUUUUUBIĘ Was wszyściutkie bardzo mocno i trzymam kciuki za resztę -
ona84 wrote:no wlasnie myslalm ze juz po jestem po sluzie a tu o dopiero bedzi, Nie zawsze czuje sie owulacje
-
ona84 wrote:hey bylam dzis u lekarza mam20dc i pecherz20mm czy ktoras tak pozno miala owulke bo ja nigdy i jestem w szoku,myslalam ze juz dawno po a tu przed dopiero:/
Nawet przy regularnych cyklach stresik może opóźnić owulkę. Najważniejsze,że jest pecherzyk o dobrych wymiarach, który niedlugo będzie pekał.malgos741 lubi tę wiadomość
-
asia-m-b wrote:Marcela już Ci pisałam na IVF niektóre z nas stymulacje mają w Olsztynie A punkcje i transfer w Białymstoku. A inne wszystko w Białymstoku.
Pytaj śmiało co chciałabyś wiedzieć?
Leczysz się w Artemidzie?Marcelka43 -
cześć dziewczyny.
Od grudnia jestem pacjentką Artemidy. Odczucia mam różne, co do tej kliniki.. ale narazie ufam, że wszystko się nam uda. Z mężem staramy się o dziecko ok 2 lat. Na chwile obecną wiemy, że mam polipa na macicy. Już jestem umówiona na zabieg do dr Przybyłowicza. Czy któraś z was przechodziła taki zabieg w szpitalu wojewódzkim?
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Hej Lura
Ja niestety Ci nie pomogę, bo nie miałam takiego zabiegu Ale mogę z doświadczenia swojego i innych powiedzieć,że jesteś w dobrych rękach. Dr Przybylowicz jest naprawdę świetnym fachowcem.
A jakie macie plany po zabiegu?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asiu po zabiegu (w kwietniu- długo trzeba czekac na termin)mam miec zrobione jak najszybciej HSG i prawdopodobnie bedziemy sie szykować do inseminacji.
Chyba że nam sie uda wcześniej coś zmajstrować
Teraz jestem stymulowana CLO 2 cykle, bo dr Przybyłowicz i wszyscy lekarze z Artemidy twierdzą ,że polipy mogą ale nie muszą przeszkadzać w zajściu w ciąże.
malgos741, asia-m-b lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Hej Laura też Ci nie pomogę ale wiem że dr. P jest dobrym specjalistą..01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017