Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie mnie też ta holera dopadla
w porę się nie położyłam i rozwinęło się.. co prawda bez bólu brzucha Ale dreszcze zimne poty gorączka dołączył kaszel i nos zamykany.. 
Leo nie do końca się skończyło bo nadal walczę z gorączką..
Wypoczywać poczuj się lepiej i zrób betę
malgos741, maryska90 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥

"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyasia m b ale juz na wolnym jesteś ???
Boże ile stresu co? ale dobrze ze usg Cie uspokoiło.
ja to sie ciesze ze siedziałam w domku, to przynajmniej mniejsze prawdopodobieństwo złapania czegoś, tymbardziej ze wszyscy wokół przeziebiebieni
co do szpitala miejskiego, to niestety tez mam takie zdanie.dosłownie PRL
-
Zapominajka ja już na zwolnieniu jestem muszę tylko dostarczyć zaświadczenie żeby mieć 100 procent płatne.. A Ty lez kochana odpoczywaj i dbaj o dzidzie
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥

"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia co do gorączki- słyszałam że b.dobrym sposobem na zbicie gorączki jest woda z octem(na szklankę wody 2 łyżki octu) nasączyć ściereczkę tym roztworem i wetrzeć w miejsca: zgięcie łokci, pod kolanami- oczywiście stronę wewnętrzną, można też plecy,szyję. Koleżanka stosowała u dzieci i sprawdzało się też u dorosłych. Spróbuj:)
asia-m-b lubi tę wiadomość

-
masz na to 7 dni .. poczujesz się lepiej to dostarczysz..asia-m-b wrote:Zapominajka ja już na zwolnieniu jestem muszę tylko dostarczyć zaświadczenie żeby mieć 100 procent płatne.. A Ty lez kochana odpoczywaj i dbaj o dzidzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 04:59
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Malgos, spać biedna nie możesz w niedziele?

Asiu, wszystko będzie dobrze. U mnie w pracy dziewczyna zanosila tylko zaświadczenie o dacie porodu,bo nie miała umowy na czas nieokreślony. A na zwolnieniu wpisuja kod "b", który mówi, ze kobieta w ciąży nie jest zdolna do pracy i ma otrzymac 100% wynagrodzenia. Pytanie czy na zwolnieniu masz wpisany ten kod,jak nie to lekarz się nie popisał. Bo przeciez masz zalozona kartę ciąży,prawda?
malgos741 lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko
-
Dziewczyny, czy Wy tez tak mialyscie na Marvelonie,ze piersi to nie dość,ze strasznie bola to zmienily swój rozmiar na większy? Zdjęcie stanika wieczorem graniczy z cudem i musze spać w elastycznym sportowym,żebym w ogóle mogla mówić o snie. Z jednej strony to dobrze,ze poszlo w piersi,ale z drugiej mam juz rozmiar 70 d i jest mi juz za ciężko..zaczelam zrzędzić, przepraszam
Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko
-
Ja po maverlonie cycki w normie miałam dopiero po transferze urosły

Ja mam zwolnienie z kodem B Ale i tak dzwoniła kadrowa żeby dostarczyć zaświadczenie o ciąży i powiedziała ze spokojnie żebym zdążyła przed końcem miesiąca bo wtedy rozliczają miesiąc, 7 dni ma się na dostarczenie zwolnienia.
Leo?????? Lepiej się czujesz?
lawendowapani, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥

-
Leo, super
To jeszcze beta na potwierdzenie i będziemy wszystkie skakać z radości
malgos741 lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
-
Leo trzymamy kciuki za bete.leo wrote:Piękna wiosna za oknem a my zamiast do labortorium narazie apteka..
I nasze oczy ujrzały II krechyyyyy... :p czy to możliwe?????Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
No kochana aż się poplakalam

Tak to możliwe!!!!!
Gratuluję Wam z całego serca!
Od razu lepiej się czuję!
Ali.G, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥