Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie mnie też ta holera dopadla w porę się nie położyłam i rozwinęło się.. co prawda bez bólu brzucha Ale dreszcze zimne poty gorączka dołączył kaszel i nos zamykany..
Leo nie do końca się skończyło bo nadal walczę z gorączką..
Wypoczywać poczuj się lepiej i zrób betęmalgos741, maryska90 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyasia m b ale juz na wolnym jesteś ???
Boże ile stresu co? ale dobrze ze usg Cie uspokoiło.
ja to sie ciesze ze siedziałam w domku, to przynajmniej mniejsze prawdopodobieństwo złapania czegoś, tymbardziej ze wszyscy wokół przeziebiebieni
co do szpitala miejskiego, to niestety tez mam takie zdanie.dosłownie PRL -
Zapominajka ja już na zwolnieniu jestem muszę tylko dostarczyć zaświadczenie żeby mieć 100 procent płatne.. A Ty lez kochana odpoczywaj i dbaj o dzidzieAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia co do gorączki- słyszałam że b.dobrym sposobem na zbicie gorączki jest woda z octem(na szklankę wody 2 łyżki octu) nasączyć ściereczkę tym roztworem i wetrzeć w miejsca: zgięcie łokci, pod kolanami- oczywiście stronę wewnętrzną, można też plecy,szyję. Koleżanka stosowała u dzieci i sprawdzało się też u dorosłych. Spróbuj:)
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
asia-m-b wrote:Zapominajka ja już na zwolnieniu jestem muszę tylko dostarczyć zaświadczenie żeby mieć 100 procent płatne.. A Ty lez kochana odpoczywaj i dbaj o dzidzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 04:59
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Malgos, spać biedna nie możesz w niedziele?
Asiu, wszystko będzie dobrze. U mnie w pracy dziewczyna zanosila tylko zaświadczenie o dacie porodu,bo nie miała umowy na czas nieokreślony. A na zwolnieniu wpisuja kod "b", który mówi, ze kobieta w ciąży nie jest zdolna do pracy i ma otrzymac 100% wynagrodzenia. Pytanie czy na zwolnieniu masz wpisany ten kod,jak nie to lekarz się nie popisał. Bo przeciez masz zalozona kartę ciąży,prawda?malgos741 lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Dziewczyny, czy Wy tez tak mialyscie na Marvelonie,ze piersi to nie dość,ze strasznie bola to zmienily swój rozmiar na większy? Zdjęcie stanika wieczorem graniczy z cudem i musze spać w elastycznym sportowym,żebym w ogóle mogla mówić o snie. Z jednej strony to dobrze,ze poszlo w piersi,ale z drugiej mam juz rozmiar 70 d i jest mi juz za ciężko..zaczelam zrzędzić, przepraszamArtemida Białystok
09.03.2016 - pick up
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Ja po maverlonie cycki w normie miałam dopiero po transferze urosły
Ja mam zwolnienie z kodem B Ale i tak dzwoniła kadrowa żeby dostarczyć zaświadczenie o ciąży i powiedziała ze spokojnie żebym zdążyła przed końcem miesiąca bo wtedy rozliczają miesiąc, 7 dni ma się na dostarczenie zwolnienia.
Leo?????? Lepiej się czujesz?lawendowapani, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Leo, super To jeszcze beta na potwierdzenie i będziemy wszystkie skakać z radości
malgos741 lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
leo wrote:Piękna wiosna za oknem a my zamiast do labortorium narazie apteka..
I nasze oczy ujrzały II krechyyyyy... :p czy to możliwe?????Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
No kochana aż się poplakalam
Tak to możliwe!!!!!
Gratuluję Wam z całego serca!
Od razu lepiej się czuję!Ali.G, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥