Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja jednak do lekarza idę mam mokry kaszel z taka zieloną flegma (sorki) ze musi mnie lekarz zbadać.. lepszy bezpieczny antybiotyk niż okropne bakterie..
malgos741, Asia08 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Uu to się nadkazilo bakteriami biedactwo. Pamiętaj o oslonce do antybiotyku,żebyś grzybka nie dostala.
ana1122 lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Leo jak dół w dole brzucha to dobrze
Ja jestem wystraszona dziewczyny, pobrali mi wymazy Ale dopiero jutro zabiorą je do laboratorium bo już było po 14 jak mi je robili...
Jestem załamana moją rodzinną bo zalecił mi bańki A ja na ulotce przeczytałam, że kategorycznie do ukończenia 4 miesiąca nie stosować baniek
Dała mi steryd do wziewu i na nim też jest napisane, że w ciąży niekoniecznie stosować
Jeszcze gorączkę mam 38
JESTEM ZAŁAMANAAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Powiem Ci, ze jakas dziwna ta rodzinna ;/ A dotarlo do niej wyraznie,ze jestes w ciazy ? Z tego co kojarze na goraczke mozesz wziac paracetamol (Apap, Panadol) i mimo wszystko pilabym herbate z imbirem,cytryna i miodem a jutro poszlabym do innego lekarza.Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Tak zrobię ja w ogóle nie lubie do niej chodzić, w poradni przyjmują dwie Ale jak zadzwoniłam o 10 to już numerków nie było na dziś i mnie wcisneli na po poludnie a wtedy ona przyjmowala.. nie mialam wyboru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:47
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
anna ogolnie nie zachodze w ciaze dlugo kilka lat,mialam robione hormony ok,droznosc ok ale juz w wypisie zauwazylam ze cos mam na lewym jajniku,ale ok,chodzilam lekarz byl zdziwiony ze nie zachodze gdzie jest wszysko wporzatku,zaproponowal mi insimnincje ale jak bym w ciagu paru miesiecy nie zaszlam,oczywiscie nici.Pomyslam zmienie lekarza moze inny cos pomoze,ten odrazu zauwazyl ze cos mam na jajniku,rozne badania tez dal skierowanie i wszystkie ok,teraz bralam5miechow vissan i cos z jajnika zniknelo,po 1miesiacu poszlam i znowu cos go niepokoji na tym lewym jajniku,mam isc w pon na usg i pomyslec o Bialymstoku bo tam chce mnie wyslac.Zalamałam sie i szybko stwierdzilam ze ide do jakiegos najlepszego lekarza i zapisałam sie do Wasniewskieg moze nie bedzie potrzeby tak daleko jechac:)
-
ona84 wrote:anna ogolnie nie zachodze w ciaze dlugo kilka lat,mialam robione hormony ok,droznosc ok ale juz w wypisie zauwazylam ze cos mam na lewym jajniku,ale ok,chodzilam lekarz byl zdziwiony ze nie zachodze gdzie jest wszysko wporzatku,zaproponowal mi insimnincje ale jak bym w ciagu paru miesiecy nie zaszlam,oczywiscie nici.Pomyslam zmienie lekarza moze inny cos pomoze,ten odrazu zauwazyl ze cos mam na jajniku,rozne badania tez dal skierowanie i wszystkie ok,teraz bralam5miechow vissan i cos z jajnika zniknelo,po 1miesiacu poszlam i znowu cos go niepokoji na tym lewym jajniku,mam isc w pon na usg i pomyslec o Bialymstoku bo tam chce mnie wyslac.Zalamałam sie i szybko stwierdzilam ze ide do jakiegos najlepszego lekarza i zapisałam sie do Wasniewskieg moze nie bedzie potrzeby tak daleko jechac:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 21:22
-
ona84 wrote:lekarz mowili ze ok,ale chyba bedziemy powtarzac
a u Ciebie co sie dzieje tylko endo? -
asia-m-b wrote:Tak zrobię ja w ogóle nie lubie do niej chodzić, w poradni przyjmują dwie Ale jak zadzwoniłam o 10 to już numerków nie było na dziś i mnie wcisneli na po poludnie a wtedy ona przyjmowala.. nie mialam wyboru
asia-m-b lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny mam pytanie czy artemida w Olsztynie współpracuje Z jakimś andrologiem? Czy może ginekolog podejmuje się leczenia mężczyzn I przepisze leki?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny na ostatniej wizycie dr Domitrz kazał mi przynieść na kolejną wizytę badanie grupy krwi. Czy to ma być takie ogólne badanie? W laboratorium mi powiedziano że zazwyczaj pierwsze badanie robi się ogólne a jedynie potem szczegółowe zleca lekarz. Miałyście coś takiego???Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
nick nieaktualny
-
A czy męża grupa krwi też jest potrzebna czy nie? Nie wiem jak to wygląda w razie niezgodności grup krwi. Chcę wysłać męża na badanie żeby w razie czego też miał zrobione
Judytka871
Kolejny planowany krok - IVF -
nick nieaktualny
-
To ja mojego wyślę też do laboratorium w naszym mieście, żeby w razie czego też już miał zrobione. To nigdy nie zaszkodzi.Judytka871
Kolejny planowany krok - IVF