Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Chyba raczej nie mają androloga bo wyniki mojego męża oglądał ginekolog. On nam powiedział na czym stoimy. Nawet na ich stronie niestety nie ma nic o andrologu.
-
ana1122 wrote:Czyli może nie potrzebnie idziemy do ginekologa skoro problem jest Z plemnikami? Może lepiej poszukać androloga niż iść do artemidy?
Tak naprawde w naszym przypadku nie wiem czy androlog by coś poradził bo mój mąż ma tragiczne wyniki. Tylko 200 tys. Plemników z czego 0 plemnikow o ruchu prawidłowym. Myślę że jeśli na wizytę zapraszają również partnera to chyba mają jakąś wiedzę na temat niepłodności mężczyzny. No ale może w waszym przypadku androlog coś poradzi. Ale myślę że nawet w Artemidzie jeśli będą widzieli szanse na poprawę nasienia to przepiszą leki. Ale to tylko moje zdanie. Być może się mylę. Może warto zapytać jeszcze kogoś kto leczy się w Artemidzie. -
Sama zbijalam gorączkę zimnymi okladami dzis juz nie mam gorączki.. dalej boli mnie gardło i męczy kaszel Ale dr kazała czekać do wyników wymazow. Kuruje się herbatkami z cytryną miodem cytryną i imbirem, mlekiem z miodem i czosnkiem, inhalacjami z soli fizjologicznej i plucze zatoki takim sprzętem i roztworami też z soli fizjologicznej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 16:37
Ali.G, malgos741, zapominajka lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Leo kochana czy dziś przypadkiem nie jest 8 dpt???
Ps: wielkie dzięki za troskę dziewczynymalgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Hej Kobietki.
Ja już po wizycie Od jutra gonanpeptyl przez 12 dni po 1/2 ampułki i za 12 dni wizyta. Nie wierzę, że to już
asiu zdrówka
zapominajka jak się czujecie ?
Trzymam kciuki za Was wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 17:20
lawendowapani, malgos741, triss lubią tę wiadomość
-
Uuuu Bąbel SUPER no to kciuki i dobre myśli za pomyslna stymulacje!
bąbel, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Asiu, dbaj o siebie :)a Ty Zapominajko jak się czujesz ?
Bąbel brawo, zleci raz dwa
Leo kiedy testujesz? Tak mocno trzymam kciuki zaciśnięte, że mam kostki białebąbel, asia-m-b, malgos741 lubią tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Leo kciuki cały czas...
Bąbel będzie się działo...leo, bąbel lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bąbel ty lecisz juz ze stymulacją a ja drugi dzień z testim żelem
asia-m-b, bąbel lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ministerstwo zdrowia podało wyniki klinik:
http://www.nasz-bocian.pl/node/55452
Nasza klinika na 3 miejscu (Artemida jest tylko "przychodnią", a wszystkie zabiegi wykonywane są w USK)bąbel, triss lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
bąbel wrote:małgoś co to są testim żele ?
bąbel lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny. Ja czuję się w sumie dobrze. Bardzo martwiłam sie tymi palmieniami. Tym bardziej ze do końca nie wiadomo skąd... Dużo, duzo leże, bo skoro tak nosko osadzona ta ciąża to trzeba. Mam nadzieje że dzidzus urośnie i sie ten stan zrekompensuje.
Leo, to dziś 8dpt. Wiesz na krwi już spoko by było. Przynajmniej powinno:) Trzymam kciuki, oj mocno mocno
asia m b , dobrze ze sama o Siebie zadbałaś, czasem tak najlepiej. wolne teraz masz?Ali.G lubi tę wiadomość
-
Tak, dziś 8dpt...
Muszę się Wam przyznać że bardzo się obawiam robić betę a szczególnie po dzisiejszej nocy, 2 razy tak mnie brzuch bolał że aż się obudziłam, narobiłam sobie i mężowi strachu, miałam dreszcze i chwilę zemdlałam... Dziś sporo odpoczywam ale nie mam odwagi iść na krew- poczekam..
-
Leo może to stres? Nie bój się! Wszystko będzie dobrze!
Dziewczyny ja po takich przejściach,że masakra! W nocy na izbie przyjęć wyladowalam bo gorączka rosła zamiast spadać..
W szpitalu miejskim gdzie potraktowano mnie jak śmiecia! Coś strasznego! nigdy tam nie szukajcie pomocy
Już jest dobrze dr Przybylowicz kazał jechać do wojewódzkiego gdzie dostałam antybiotyk i Pani dr Malarkiewicz PRZESYMPATYCZNA zreszta zrobiła mi usg
Widziałam swój pecherzyk ciążowy i kropka w srodeczkuAli.G, eni33, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥