Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:ana1122 czy bylas juz na wizycie u doktora?bo ja bede dopiero szla
-
Zuzia u nas był dlugi protokol i do tego jeszcze bylam na anty dluzej bo dostalam @ mimo ze nie powinnam ale ogolnie na stymulacji 10 dni pozniej punkcja nastepnie 5 dni zarodeczki sievrozwijaly na szkilki no i transfer
Także Zuzia zależy jakim protokołem będziecie szli no i zależy od reakcji na stymulacje.. każda z nas jest inna
No Leo ja wytrzymałam tylko do 8 dptmalgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
lawendowapani wrote:Dziewczyny orientujecie sie czy w cenie in vitro w Białymstoku jest zawarta oplata za mrożenie zarodków? Nurtuje mnie to pytanie a wolałabym być przygotowana na taka ewentualność i jeszcze jedno pytanie czy przy dlugim protokole po odstawieniu antyków jest jeszcze jedna @? Zapomniałam spytac doktora a wizyta dopiero 13 lutego. Musze sobie zacząć zapisywać te pytania, bo przez to Wy jesteście skazane na mnie :p
A po anty jak się je od stawia to mapojawic się @ i dopiero stymulacjaAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dzięki dziewczyny A uknułam taki plan, żeby przez najbliższe 10 miesięcy nie kupować artykułów higienicznych ;p Po tych antykach dorobiłam się trądziku a 6 dni go dopiero biorę ;/ Czuję się niczym nastolatka, która wchodzi w okres dojrzewania...
Asiu jak się czujesz ? Leo trzymam kciuki za betemalgos741 lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Oj Lewandowa dziś niestety mnie rozlozylo strasznie się czuję wszystko mnie boli kości mięśnie, kaszel mnie męczy no chyba się skuszę na mleko z miodem i czosnkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 18:33
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
asia-m-b wrote:Oj Lewandowa dziś niestety mnie rozlozylo strasznie się czuję wszystko mnie boli kości mięśnie, kaszel mnie męczy no chyba się skuszę na mleko z miodem i czosnkiem
asia-m-b lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ojoj Asiu dbaj kochana o siebie i maluszka. Nie wiem czy w ciąży wolno, ale podpytaj czy możesz sobie zrobić syrop z cebuli (wiem ohyda) on pięknie lagodzi kaszel.Duzo pij - sok mailonowy albo herbata ze świeży plasterkiem imbiru. Jesli jesteś odwazna to warto sie skusić na gorący kubek wody z 1 lyzeczka miodu + 1 lyzeczka sproszkowanego imbiru (będzie palic, ale jest świetne na gardlo i kaszel). Takie przynajmniej zalecenia dostala moja przyjaciółka w przeziębieniu jak byla w ciąży. Staraj sie, jesli masz taka możliwość,unikać teraz skupisk ludzi -panuje paskudna grypa i wirusowki. Takze nie daj sie kochana i zdrowiej nam:)
Judytka lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Dzięki Małgoś
Lawendowa na pewno wypróbuję tego "gorącego kubka" zawsze piję wrzącą herbatę no i zupy dla mnie muszą być gorące.
Dziękuję za przepisymalgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Asia, to tak jak ja, dla mnie letnie czy chlodne nie istnieje wskakuj do łóżka i wygrzewaj sie
asia-m-b lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:anna tez mialam
na12 po13 mialam zapis ale przelozylam na26.Daj znac jak bylo.Z Olsztyna jestes?