Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiu bardzo bardzo mi przykro i Ci współczuję... Ściskam i wierzę że jeszcze będzie dobrze u Ciebie!czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy. -
AniaT wrote:Dziewczynki czy która z Was pochodziła w Artemidzie do in vitro na cyklu własnym? ??
Ja teraz będę podchodzić do krio na cyklu naturalnym i mam się zgłosić na wizytę w 12 dniu cyklu ale co dalej to nie wiem... Może ktoś wie jak to dokładnie wygląda?czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
lawendowapani wrote:Juz po wizycie. Dzis mam zacząć gonapeptyl i 4 marca juz w Bialymstoku mamy przebywać. Troche mi głupio pisac jak Asie spotkala taka tragedia
Dziękuje za wsparcie dziewczynyJudytka lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Leo mam estrofem 2mg .. jakby Ci nie starczyło. .ja będę go brała dopiero w marcu a jeszcze kumpla mi przysłała. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 18:44
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnylawendowapani wrote:Tak, zastrzyki. Nie lubię jak mnie kłują a co dopiero jak mam to sama zrobić. Ale czego sie nie robi dla malucha.
Słomka - Wcześniej pisałyśmy, że wynik badania nasienia z Miejskiego jest niezbyt dobrze przyjmowany w Artemidzie. Chyba dobrego laboranta nie mają. A u kogo wizytowałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 21:06
-
nick nieaktualny
-
Dziewiczy zastrzyk zrobiony, przezylam. Dziewczyny wiecie może czy jak nie ma w hurtowniach gonalu f 300 to doktor może mi wystawić receptę na inny lek i czy wyślą go poczta? Nie mam jak juz jechac donBialegostoku a na czwartek musze miec gonal. Objechalam wszystkie apteki sieciowe i obdzwonilam swoich aptekarzy i lipa...Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
nick nieaktualnylawendowapani wrote:Dziewiczy zastrzyk zrobiony, przezylam. Dziewczyny wiecie może czy jak nie ma w hurtowniach gonalu f 300 to doktor może mi wystawić receptę na inny lek i czy wyślą go poczta? Nie mam jak juz jechac donBialegostoku a na czwartek musze miec gonal. Objechalam wszystkie apteki sieciowe i obdzwonilam swoich aptekarzy i lipa...
Tak jak Fiona napisała - chyba raczej pocztą nie wyślą, bo chodzi o temperaturę przechowywania. A właśnie w tej aptece Pod Gryfem też nie ma? Jakbyś chciała to mogłabym Ci dać numer do Pani S, która tam jest farmaceutką. Jak dwa lata temu potrzebowałam Menopuru, to dr W dał mi namiar na tę kobietę - wtedy pracowała jeszcze w Białymstoku i od niej kupiłam. Odbierałam u niej w domu. Może udałoby się jej ściągnąć ten farmaceutyk. -
lawendowapani wrote:Dziewiczy zastrzyk zrobiony, przezylam. Dziewczyny wiecie może czy jak nie ma w hurtowniach gonalu f 300 to doktor może mi wystawić receptę na inny lek i czy wyślą go poczta? Nie mam jak juz jechac donBialegostoku a na czwartek musze miec gonal. Objechalam wszystkie apteki sieciowe i obdzwonilam swoich aptekarzy i lipa...
http://www.aptekapodgryfem.pl/01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny chodzilo mi o wysłanie recepty na lek - może zle sie wyrazilam leku nie ma w żadnej hurtowni a przez to w aptekach. Jest do zdobycia 75 i 900,ale nie mogą wymienić na 5 op 75,bo jest za drogi i prawo im tego zabrania a 900 nie wydadzą,bo mam na recepcie 300IU.
I prócz tego gonalu normalnie mam brać menopur,wiec podmiana nie jest mozliwa tym bardziej,ze to 2 różne substancje czynne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 23:35
Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Lawendowapani, zadzwoń do lekarza który Cię prowadzi i zapytaj co zrobić w takiej sytuacjiczerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
nick nieaktualnyLawendowapani - aaa to taki problem. Nie dość, że człowiek zestresowany przez całą tę procedurę to jeszcze dochodzi martwienie się o leki. Myślę, że jak tam zadzwonisz i powiesz o co biega to powinni wystawić nową receptę. A jak się w ogóle czujesz po pierwszym zastrzyku?
-
Zadzwoniłam i dr Domitrz wystawił nowa receptę na Gonal F 900 IU, którą odbierze apteka Pod Gryfem w Białymstoku i później wyślą mi lek po uprzedniej wpłacie za niego Jestem baaaardzo zadowolona, że to tak wyszło
Ogólnie pierwszy zastrzyk nie był zły, ja mam problem z wbijaniem igły w swoje ciało i z tym siedziałam chyba z 10 min zanim się w sobie zebrałam. A najgorsze dla mnie jest wciskanie tłoka, bo jakoś tak niewygodnie. Po samym zastrzyku czuje się ok Jedyne co mi dokucza to to głupie przeziębienie i kaszel, który z suchego zmienił się na mokry i mi uprzykrza życieArtemida Białystok
09.03.2016 - pick up
nick nieaktualny