Artemida Olsztyn
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Asiu bardzo bardzo mi przykro i Ci współczuję... Ściskam i wierzę że jeszcze będzie dobrze u Ciebie!czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane

wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy. - 

AniaT wrote:Dziewczynki czy która z Was pochodziła w Artemidzie do in vitro na cyklu własnym? ??
Ja teraz będę podchodzić do krio na cyklu naturalnym i mam się zgłosić na wizytę w 12 dniu cyklu ale co dalej to nie wiem... Może ktoś wie jak to dokładnie wygląda?czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane

Lewandowa absolutnie niech Ci nie będzie głupio.. Mam świadomość, że życie toczy się dalej.. to tylko mój świat rozpadł się na kawałki.. postaram się je jakoś posklejac.. potrzebuje tylko trochę czasulawendowapani wrote:Juz po wizycie. Dzis mam zacząć gonapeptyl i 4 marca juz w Bialymstoku mamy przebywać. Troche mi głupio pisac jak Asie spotkala taka tragedia

Dziękuje za wsparcie dziewczyny
                                    Judytka lubi tę wiadomość
                                Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥

"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
 - 

Leo mam estrofem 2mg .. jakby Ci nie starczyło. .ja będę go brała dopiero w marcu a jeszcze kumpla mi przysłała. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 18:44
01.2015 iui
 invicta Gdańska
10.2015 iui
 Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
 - 
                        nick nieaktualnyWszystko dla dobra sprawy.lawendowapani wrote:Tak, zastrzyki. Nie lubię jak mnie kłują a co dopiero jak mam to sama zrobić. Ale czego sie nie robi dla malucha.
Słomka - Wcześniej pisałyśmy, że wynik badania nasienia z Miejskiego jest niezbyt dobrze przyjmowany w Artemidzie. Chyba dobrego laboranta nie mają. A u kogo wizytowałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 21:06
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Dziewiczy zastrzyk zrobiony, przezylam. Dziewczyny wiecie może czy jak nie ma w hurtowniach gonalu f 300 to doktor może mi wystawić receptę na inny lek i czy wyślą go poczta? Nie mam jak juz jechac donBialegostoku a na czwartek musze miec gonal. Objechalam wszystkie apteki sieciowe i obdzwonilam swoich aptekarzy i lipa...Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko
 - 
                        nick nieaktualnylawendowapani wrote:Dziewiczy zastrzyk zrobiony, przezylam. Dziewczyny wiecie może czy jak nie ma w hurtowniach gonalu f 300 to doktor może mi wystawić receptę na inny lek i czy wyślą go poczta? Nie mam jak juz jechac donBialegostoku a na czwartek musze miec gonal. Objechalam wszystkie apteki sieciowe i obdzwonilam swoich aptekarzy i lipa...
Tak jak Fiona napisała - chyba raczej pocztą nie wyślą, bo chodzi o temperaturę przechowywania. A właśnie w tej aptece Pod Gryfem też nie ma? Jakbyś chciała to mogłabym Ci dać numer do Pani S, która tam jest farmaceutką. Jak dwa lata temu potrzebowałam Menopuru, to dr W dał mi namiar na tę kobietę - wtedy pracowała jeszcze w Białymstoku i od niej kupiłam. Odbierałam u niej w domu. Może udałoby się jej ściągnąć ten farmaceutyk. - 

A w Aptece pod Gryfem pytałaś zawsze maja zapasy (Olsztyn i Białystok)?lawendowapani wrote:Dziewiczy zastrzyk zrobiony, przezylam. Dziewczyny wiecie może czy jak nie ma w hurtowniach gonalu f 300 to doktor może mi wystawić receptę na inny lek i czy wyślą go poczta? Nie mam jak juz jechac donBialegostoku a na czwartek musze miec gonal. Objechalam wszystkie apteki sieciowe i obdzwonilam swoich aptekarzy i lipa...
http://www.aptekapodgryfem.pl/01.2015 iui
 invicta Gdańska
10.2015 iui
 Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
 - 

Dziewczyny chodzilo mi o wysłanie recepty na lek - może zle sie wyrazilam
 leku nie ma w żadnej hurtowni a przez to w aptekach. Jest do zdobycia 75 i 900,ale nie mogą wymienić na 5 op 75,bo jest za drogi i prawo im tego zabrania a 900 nie wydadzą,bo mam na recepcie 300IU.
I prócz tego gonalu normalnie mam brać menopur,wiec podmiana nie jest mozliwa tym bardziej,ze to 2 różne substancje czynne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 23:35
Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko
 - 

Lawendowapani, zadzwoń do lekarza który Cię prowadzi i zapytaj co zrobić w takiej sytuacjiczerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane

nick nieaktualnyLawendowapani - aaa to taki problem. Nie dość, że człowiek zestresowany przez całą tę procedurę to jeszcze dochodzi martwienie się o leki. Myślę, że jak tam zadzwonisz i powiesz o co biega to powinni wystawić nową receptę. A jak się w ogóle czujesz po pierwszym zastrzyku?
 - 

Zadzwoniłam i dr Domitrz wystawił nowa receptę na Gonal F 900 IU, którą odbierze apteka Pod Gryfem w Białymstoku i później wyślą mi lek po uprzedniej wpłacie za niego
 Jestem baaaardzo zadowolona, że to tak wyszło 
Ogólnie pierwszy zastrzyk nie był zły, ja mam problem z wbijaniem igły w swoje ciało i z tym siedziałam chyba z 10 min zanim się w sobie zebrałam. A najgorsze dla mnie jest wciskanie tłoka, bo jakoś tak niewygodnie. Po samym zastrzyku czuje się ok
 Jedyne co mi dokucza to to głupie przeziębienie i kaszel, który z suchego zmienił się na mokry i mi uprzykrza życie 
                                Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
 - 
                        nick nieaktualny