Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
W brzuch, wole brzuch niż uda :p ale i tak ciężko
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko
-
Ja miałam badania Z tamtego roku i doktor teraz kazał mi powtórzyć 3 hormony W określonym dniu cykluona84 wrote:dziewczyny jak myslicie mam nie ktore badania okolo2lata temu robine to moge dostac na1wizycie by jeszcze raz powtorzyc?
-
nick nieaktualny
-
Kochana ja miałam aby aktualne Z tsh i prol. Kazał powtórzyć mi lh, fsh, estriadol w 3-4 dc i oczywiście badanie nasienia U nich I wtedy dopiero będziemy rozmawiać dalej.ona84 wrote:o ile pamietam to w 3 i5 dc byly jakies
-
w 3dc e2, lh, fsh, prl.. tsh
w 10 lub 12dc e2 i lh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 18:15
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
U nas powiedział że wszystko zależy od wynikow męża, bo narazie nie wiadomo do jakiego planu działania się kwalifikujemy. Mówił też że dopóki nie mamy tych wynikow to bez sensu jej mnie faszerowacsłomka wrote:mi w 3 dc kazał zrobić jeszcze wit. D3
a czy u Was też tak było, że w planie były 2 cykle stymulowane słabszymi lekami, 2 cykle stymulowane mocniejszymi i dopiero IUI?
malgos741 lubi tę wiadomość
-
jesteś u dr W?słomka wrote:mi w 3 dc kazał zrobić jeszcze wit. D3
a czy u Was też tak było, że w planie były 2 cykle stymulowane słabszymi lekami, 2 cykle stymulowane mocniejszymi i dopiero IUI?
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
Pisząc krio miałam na myśli transfer mrożonego zarodka. I mam właśnie mieć ten transfer na cyklu naturalnym
wizyta w 12d.c będzie 23 lutego... Już nie mogę się doczekać...
czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy. -
nick nieaktualnymaryska90 wrote:Pisząc krio miałam na myśli transfer mrożonego zarodka. I mam właśnie mieć ten transfer na cyklu naturalnym
wizyta w 12d.c będzie 23 lutego... Już nie mogę się doczekać...
Ja jestem zielona w temacie in vitro i nie ogarniam tej terminologii. Dziś już 14, czyli jeszcze tydzień z haczykiem i wasz wielki dzień.
Słomka - Jak trafiłam do dr W w styczniu 2014 r. to byłam po kilku próbach stymulacji Clo u innego specjalisty. U dr W udało się w pierwszy cyklu (Clo plus Menopur plus Pregnyl)i on nawet nie wspominał o różnych ewentualnościach.
Zapominajka - moje myśli też krążą wokół Asi m b... Oby los ci Asia szybko okazał łaskawość. -
My robiliśmy W Olsztynie w innym miejscu też po 100 zł ale doktor kazał U nich. więc tak zrobię. Teraz idę do artemidy na początku nowego cyklu czyli jakos pod koniec miesiąca. Doktor W powiedział że mogę przyjść do każdego lekarza W artemidzie bo nie wiemy kiedy wypadnie nam Teraz wizyta. A hormony można zrobić I U nich 2 godziny przed wizyta albo W szpitaluona84 wrote:a gdzie bedziecie hormony robic u nich?ja chce nasienie zrobic u nich ale 150zl w miejskim jest chyba taniej trosze bo robilismy kiedys,no chyba ze juz tez poszlo w gore
-
U mnie sa takie same zalecenia. Mialam juz 2 cylke z clo a teraz zaczelam 1 z letrozole. I nadzieje ze kiedys sie uda.słomka wrote:mi w 3 dc kazał zrobić jeszcze wit. D3