Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyona84 wrote:a gdzie bedziecie hormony robic u nich?ja chce nasienie zrobic u nich ale 150zl w miejskim jest chyba taniej trosze bo robilismy kiedys,no chyba ze juz tez poszlo w gore
Właśnie nie wiem jak to zrobić. Dziewczyny doradźcie mi - mam nadzieję, że uda mi się trafić na wizytę w 3 dc i mam wtedy zrobić na własną rękę (tzn. nie wiem czy akurat takich badań będą ode mnie wymagać)e2, lh, fsh, prl, tsh? Kurde czy lepiej najpierw iść na wizytę i ewentualnie dr powie co zbadać? Nie chciałabym iść na pierwszą wizytę, wyłożyć z portfela 250 zł, a potem znowu z wynikami pokazywać się na drugi dzień i znowu 250 zł... -
nick nieaktualnyeni33 wrote:U mnie sa takie same zalecenia. Mialam juz 2 cylke z clo a teraz zaczelam 1 z letrozole. I nadzieje ze kiedys sie uda.
A ten letrozole w mniejszym stopniu upośledza endometrium jak Clo? A jaki był efekt tych 2 cykli z clo - pęcherzyki rosły? endometrium ok? -
Ja u dr W miałam 3 cykle z clo, 2 cykle Z clo,menopur i pregnyl i jedna iui w invicie Gdansk.. teraz prowadzi mnie dr.D...01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ena wrote:Właśnie nie wiem jak to zrobić. Dziewczyny doradźcie mi - mam nadzieję, że uda mi się trafić na wizytę w 3 dc i mam wtedy zrobić na własną rękę (tzn. nie wiem czy akurat takich badań będą ode mnie wymagać)e2, lh, fsh, prl, tsh? Kurde czy lepiej najpierw iść na wizytę i ewentualnie dr powie co zbadać? Nie chciałabym iść na pierwszą wizytę, wyłożyć z portfela 250 zł, a potem znowu z wynikami pokazywać się na drugi dzień i znowu 250 zł...
-
Ena wrote:Właśnie nie wiem jak to zrobić. Dziewczyny doradźcie mi - mam nadzieję, że uda mi się trafić na wizytę w 3 dc i mam wtedy zrobić na własną rękę (tzn. nie wiem czy akurat takich badań będą ode mnie wymagać)e2, lh, fsh, prl, tsh? Kurde czy lepiej najpierw iść na wizytę i ewentualnie dr powie co zbadać? Nie chciałabym iść na pierwszą wizytę, wyłożyć z portfela 250 zł, a potem znowu z wynikami pokazywać się na drugi dzień i znowu 250 zł...01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Pierwsza 250zł ... później taniej ..hak miałam iui to miałam pakiet iui za 600zl liczony od 3dc ale wizyta przed iui płatna 200zł w tym recepty na leki.01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ona84 wrote:a wogole to slyszalam zeby z rana naczo robic badania,a tu 2godziny przed mozna.
-
Mi to przed pierwsza wizyta pani przez telefon powiedziala że wizyta 150 zł Z usg, a zaplacilam 250. Uważam że to ze względu że byłam razem Z mężem więc liczą za 2 osoby. może się mylę Ale tak sobie to rozumiem
-
Nie ja byłam sama i za pierwszą wizytę płaciłam 250zł.. panie w recepcji nie doinformowane są a cenę lekarz komputerowo ( w systemie) im wystawia... mi policzyły za nasienie męża przed iui co było w cenie pakietu i spytałam lekarza czy za nasienie się dodatkowo płaci bo mnie skasowały.. lekarz kazał zwrócić...01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Powinien być zrobiony jakiś cennik a nie zgaduj zgadula w Olsztynie inne ceny niż w Białymstoku..01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ona84 wrote:a mi powiedziala ze250 przez tel a na ich stronie taniej widzialam ze jest
-
ona84 wrote:a mi powiedziala ze250 przez tel a na ich stronie taniej widzialam ze jest01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017