Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Zapominajka powodzenia i daj znać po wizycie.
Asia m-b a ile synuś ma lat?
Ena mam 9 letnie bliźniaki: Antka i Anielkę ♥malgos741, Ali.G lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ena wrote:Ana - a czemu tak obojętnie oo wizycie? Powiedział już jak będzie wyglądało leczenie czy na razie badanie nasienia i dopiero działanie?
-
Jeden pozytyw bo powiedział że widzi piękny obraz na usg. Dużo płynu I grube endometrium. Wygnal nas do domu I kazał się przytulac
malgos741 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:A ilość plemników dużo się zmieniła?[/?QUOTE]
Niepokonana Daj koniecznie znak czy liczba plemników się zmieniła I czy dużo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 17:07
-
Dziewczyny, ile dni po duphaston je czekałyście na @? Kurcze, zaraz minie tydzień a tu nic. Mam bóle jak na @, w niedzielę nawet jakieś nitki krwi były a teraz dupka blada. A już bym chciała letrozol łykać, żeby na wizytę jechać."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
ona84 wrote:ja choze do Kawki01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Niepokonana ponawiam pytanie czy liczba plemników się zmieniła I O ile? jak będziesz miała chwilę to napisz. Bardzo na to czekam. Z góry dzięki
-
eni33 wrote:Wizyte mam w sobote w 9dc bo ostatnio mialam szybciej owulacje i dr P kazal przyjsc wczesniej. A co do endometrium to chyba jest ok bo lekarz nic nie mowil ze cos sie dzieje i zadnych lekow nie biore. A podobno jest nowa pani doktor bo dr P na urlopie. Moze ktos juz byl u niej? Ktoras z was pisala ze ma w kwietniy zabieg droznosci jajowodow. Skierowanie dal ci lekarz a jak bylo z terminem. Dzwonilas do szpitala i tak ci powiedzieli? Bo skoro tak dlugo sie czeka to tez juz musze o tym pomyslec.
Hej mam miec laparoskopie niedroznego (ze znakiem zapytania po hsg) jajowodu w marcu, skierowanie od dr P dostalam w listopadzie, czyli 4 m-ce czekania. Trzeba dzwonic do dr w czasie jego pracy w szpitalu i sam zapisuje pacjentke na konkrertny termin. W miedzyczasie trzeba tez oczywiscie dalej dzialac, a noz sie uda jesli chodzi o hsg to o wiele szybciej robia bo to krotki zsbieg i nie tak inwazyjny. -
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Ena mam 9 letnie bliźniaki: Antka i Anielkę ♥
Ana1122 _ to stosujcie się do zaleceń dr - tulanko i może kolejne wizyty nie będą potrzebne
Asia 08 zazwyczaj dostawałam krwawienie po 3 dniach od odstawienia,ale zdarzył się incydent, że po 10 albo po 2.
Niepokonana na razie żadne wieści o nowej Pani dr nie trafiły do mnie.
Zapominajka - jak tam wizyta?Asia08 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:ana1122 wrote:A ilość plemników dużo się zmieniła?[/?QUOTE]
Niepokonana Daj koniecznie znak czy liczba plemników się zmieniła I czy dużo?
Roznice sa a patrze ze taka sama ilosc dni abstynencji byla przy obydwu badaniach, wiec mozna je porownac. Kilka mln roznicy przy ilosci w 1 ml, w ejakulacie duzo wiekszy rozstrzal byl. -
Niepokonana wrote:Roznice sa a patrze ze taka sama ilosc dni abstynencji byla przy obydwu badaniach, wiec mozna je porownac. Kilka mln roznicy przy ilosci w 1 ml, w ejakulacie duzo wiekszy rozstrzal byl.
-
Ena wrote:To wesoło masz pewnie z taką parką _ podwójne szczęście.
Ana1122 _ to stosujcie się do zaleceń dr - tulanko i może kolejne wizyty nie będą potrzebne
Asia 08 zazwyczaj dostawałam krwawienie po 3 dniach od odstawienia,ale zdarzył się incydent, że po 10 albo po 2.
Niepokonana na razie żadne wieści o nowej Pani dr nie trafiły do mnie.
Zapominajka - jak tam wizyta? -
Niepokonana wrote:W zygocie bylo ok 32 mln a w artemidzie ok 27. Ale nie sugeruj sie naszymi wynikami, tu nie tylko ilosc jest wazna ale i jakosc, facet z 1℅ prawidlowych plemnikow tez jeszcze jest plodny
-
Czasem niby wszystkie wyniki ksiazkowe a ciazy brak, przyczyna nieznana. Dlatego dobrze ze sa takie zabiegi bo zawsze to wieksze szanse na dzidzie. Lekkie to nie jest ale moim zdaniem trzeba wykorzystac wszystkie mozliwosci. Najgorzej ze zabrali dofinansowanie do in vitro, no ale to juz inny temat.
Zrobcie spokojnie wyniki i zobaczycie co dalej -
nick nieaktualnyana1122 wrote:Kochana oby tak było jak ty mówisz. Ale chyba nici bo już czuje bole jak na @ a jeszcze 10 dni zostało
Oj nic niewiadomo. Ja też miałam bóle okresowe na samym początku ciąży - latałam do łazienki jak poj... i sprawdzałam czy czerwoności tam nie ma i nie byłoAsia08 lubi tę wiadomość