Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia bardzo mi przykro, niestety mam podobne doświadczenia, w drugiej ciąży rotawirus na samym początku i poronienie, wiem co czujesz
Dziewczyny a po co aż na 10-14 dni jedziecie do Białego? Codziennie macie wizyty?
Miłego czwartku -
nick nieaktualny
-
Zapominajka, super,ze z maleństwem wszystko ok Trzymaj sie kochana i nie daj sie chorobie.
Sandra, jedziemy na tyle, bo ja np. nie jestem z okolic Białegostoku i mam 6h dojazdu w 1 strone. Rano jest badana krew a po poludniu usg, lekarz jest w stanie dogladac Cie codziennie i reagowac na kazda zmiane. Pozniej punkcja i transfer i do domu z maluchemArtemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Zapominajka super wieści
Asia tonie źle z tą grypą..zapominajka lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
zapominajka wrote:Dziewczynki przepraszam.... Juz jestem
Zacznę o dobrych wiadomości. Wczorajsza wizyta ok. Płód poszedł do góry. Juz nie jest tsk niebezpiecznie nisko. Super.
4 marca prenatalne. Czułam sie ok. Teraz troche kaszle i tak dxiwnie ...
Postanowiłam nie wychodzić z chatki. Krążą te swiństwA w powietrzu.
Dziewczyny jak same o siebie nie zadbamy to nikt za nasctego nie zrobi.
Asia m b... Tak mi przykro, ze tak Cię w tym szpitalu potraktowali
Lawendowa.... Dzialasz widze, okres ten sxybko minie i zaraz Bislystok i czekanie ...zapominajka lubi tę wiadomość
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Witam Was Dziewczyny,
Mam pytanie, dlaczego robi się estradiol 2 godz przed usg? Jak się sprawdza że jajeczko pękło. Niestety dr mi nie wytłumaczył, na wizycie byłam 4 min za 200 zł trochę dużo za ten czas. może nie trafiłam na takiego jak Wy? Wiem że są jakieś pakiety, ale przez tel nie zrozumiałam. Ceny są inne jak w cenniki.
PozdrawiamAnia1 -
estradiol na 2 godz przed wizytą bo tyle potrzebuje laboratorium żeby odczytać wynik.. ja czasami miałam wynik po godzinie/ półtorej
a lekarz sprawdza na usg czy pęcherzyk pękł, jeśli była owulacja to będzie widoczne ciałko żółte.
Najlepiej na wizytę przygotować sobie listę pytań, bo na wizycie się nie pamięta i człowiek później żałuje, a lekarz jak to lekarz powie co ma powiedzieć i tyle.. ale szczerze jeszcze nigdy w Artemidzie nie miałam takiej krótkiej wizyty. Czy Ty Ania1 przygotowujesz się do IVF czy monitorujesz cykl?lawendowapani, leo, zapominajka, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ania1 wrote:Witam Was Dziewczyny,
Mam pytanie, dlaczego robi się estradiol 2 godz przed usg? Jak się sprawdza że jajeczko pękło. Niestety dr mi nie wytłumaczył, na wizycie byłam 4 min za 200 zł trochę dużo za ten czas. może nie trafiłam na takiego jak Wy? Wiem że są jakieś pakiety, ale przez tel nie zrozumiałam. Ceny są inne jak w cenniki.
Pozdrawiam
Hej Ania1 ty pewnie mialas pojedyncza wizyte z badaniem estradiolu. Wizyta z samym usg kosztuje 160, ja za pakiet monitoringu zaplacilam 400 (w tym 3 usg i 1 badanie estradiolu), za leki placilam dodatkowo. Nie patrz na ceny w necie, bo dotycza Bialegostoku.
Twoja wizyta rzeczywiscie byla expresowa, moze jak nie mialas pytan i dr sprawdzil co trzeba, to nie bylo potrzeby jej przeciagac tak jak pisala asia-m-b lepiej spisac pytania. To jest cenny czas Lekarza i Twoj -
nick nieaktualnyNiepokonana wrote:Hej Ania1 ty pewnie mialas pojedyncza wizyte z badaniem estradiolu. Wizyta z samym usg kosztuje 160, ja za pakiet monitoringu zaplacilam 400 (w tym 3 usg i 1 badanie estradiolu), za leki placilam dodatkowo. Nie patrz na ceny w necie, bo dotycza Bialegostoku.
Twoja wizyta rzeczywiscie byla expresowa, moze jak nie mialas pytan i dr sprawdzil co trzeba, to nie bylo potrzeby jej przeciagac tak jak pisala asia-m-b lepiej spisac pytania. To jest cenny czas Lekarza i Twoj
A dziewczyny wcześniej pisały, że pierwsza wizyta 250 zł, a kolejne - monitoringi 100 zł. To jak to w końcu jest? -
Ena wrote:A dziewczyny wcześniej pisały, że pierwsza wizyta 250 zł, a kolejne - monitoringi 100 zł. To jak to w końcu jest?
-
Ja płacę 100 za wizytę, ostatnio 150 bo miałam badany stopień czystości pochwy i posiew. Do tej pory trafilam do trzech lekarzy Waśniewskiego, Przybyłowicza i Ramela. Najbardziej przypadł mi do gustu dr przybylowicz, Ramel niekoniecznie, niezbyt przyjemny i chętny do tłumaczenia.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Może biorą jak chcą
Ja znałam kiedyś taką fryzjerkę - wyceniała swoją usługę po wyglądzie klientki. Jak na jej oko ktoś dziany, to i kilka setek za obcięcie wyłoży
A tak co do cen wizyt, to jakoś bardziej komfortowo bym się czuła gdybym wiedziała ile kasy zostawię u nich. Pani recepcjonistka poinformowała mnie, że kartą można płacić - jakie to pocieszające
Sonia 86 - dzięki za info. Dr W znam z wizyt ciążowych i miło go wspominam, choć w szpitalu urwał się nam kontakt. Dr P - ok - miałam z nim styczność podczas hospitalizacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 23:20
-
Dr W wedlug mnie bardzo miły i rzeczowy, chodziłam do niego na prywatne wizyty. Dr R trudno ocenić. Chodziłam do niego ponad 2 lata prywatnie i zero rezultatów. 2 razy gdy już byłam stymulowana i przyg.otowana do inseminacji odmówił mi wizytę i zabieg bo miał imprezy rodzinne. To mnie i męża tak zraziło do niego że zrezygnowałam z jego usług. Po czym zaczełam uczęszczać na wizyty do dr W. A teraz do Artemidy i staram sie trafiać na dr D. Najbardziej mi przypadł do gustu po swojej fachowości.Judytka871
Kolejny planowany krok - IVF -
Leo jak się czujesz kochana? Wybierasz się na zwolnienie? Dbaj o siebie
Judytka lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:A ten dr Ramel gdzie ma swój prywatny gabinet? Chyba też u Malarkiewicza pracuje - tak?
I to dwa razy mi taki numer wywinął, na ostatnim monitoringu przed inseminacją gdy już są piękne pęcherzyki, on mi powiedział że niestety nie może wykonać zabiegu bo...ma imprezę rodzinną. Po drugiej takiej sytuacji już więcej się u niego nie pojawiłam. A byłam jego stałą pacjentką i zostawiałam kupe kasy u niego a on mnie tak potraktował.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 10:05
Judytka871
Kolejny planowany krok - IVF