Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Fionka wrote:Raz w zastępstwie za dr W. trafiłam do dr R - to była najgorsza wizyta w artemidzie (miał problem z liczeniem pęcherzyków).
zapominajka lubi tę wiadomość
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Ena wrote:A dziewczyny wcześniej pisały, że pierwsza wizyta 250 zł, a kolejne - monitoringi 100 zł. To jak to w końcu jest?
Monitoring- pakiet na miesiąc 400 zł, w tym były 4 wizyty, badanie estradiolu w 11 dc i badanie progesteronu w 21 dc. Wiec najbardziej oplaca się brac pakiet. A ten pakiet zaproponował nam dopiero dr Przybyłowicz.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:U mnie pierwsza wizyta 250zł, kolejne pojedyncze wizyty 150zł.
Monitoring- pakiet na miesiąc 400 zł, w tym były 4 wizyty, badanie estradiolu w 11 dc i badanie progesteronu w 21 dc. Wiec najbardziej oplaca się brac pakiet. A ten pakiet zaproponował nam dopiero dr Przybyłowicz. -
nick nieaktualny
-
Fionka wrote:ana1122 - masz możliwość wyboru innej kliniki, np. invicta Gdańsk - tam są androlodzy i cały zespół lekarski.
-
Właśnie tu jest bliżej i taniej, ciesz się, że dużo na miejscu jesteś w stanie załatwić. Ja 3 razy na inseminacje do Gdańska jechałam (niekt się tam Tobą nie interesuje jesteś jak towar na taśmie produkacyjnej). Olsztyn jest specyficznym miastem, przez kilka miesięcy był problem, aby zatrudnic w klinice embriologa - oni się cenią. Zatrudnienia andorloga to bylby dużę koszty.
-
Dziewczyny przypominam Wam, że olsztyńska Artemida działa dopiero od września. Z całą pewnością będą się rozwijać i z czasem na pewno będzie więcej specjalistów. Dajcie im szansę
Jeśli chodzi o cennik to faktycznie ten na stronie tyczy się Białegostoku.. i jest małe zamieszanie z cenami, raz tak drugi raz inaczej.. mam nadzieję, że i to unormująJudytka, Ali.G, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Dziewczyny przypominam Wam, że olsztyńska Artemida działa dopiero od września. Z całą pewnością będą się rozwijać i z czasem na pewno będzie więcej specjalistów. Dajcie im szansę
Jeśli chodzi o cennik to faktycznie ten na stronie tyczy się Białegostoku.. i jest małe zamieszanie z cenami, raz tak drugi raz inaczej.. mam nadzieję, że i to unormują -
Ena wrote:A ten dr Ramel gdzie ma swój prywatny gabinet? Chyba też u Malarkiewicza pracuje - tak?3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Asiu m-b czuje się ogólnie ok, czasami brzucho zaboli ale nie mocno. Wizytę mam dopiero 29.09 u dr Z. Caly czas pracuję ale chyba wezmę szybciej zwolnienie, w pracy mam dużo kontaktu z innymi osobami, a większość jakaś zasmarkana.
... I niestety się boję
W sumie to na 22.02 umówiłam się na nfz(jak bedzie drek ok to chce wziąć zwolnienie)
Asiu a Ty nie miałaś teraz jakoś wizyty? Coś mi się kojarzy z wątku inv
-
asia-m-b wrote:Dziewczyny przypominam Wam, że olsztyńska Artemida działa dopiero od września. Z całą pewnością będą się rozwijać i z czasem na pewno będzie więcej specjalistów. Dajcie im szansę
Jeśli chodzi o cennik to faktycznie ten na stronie tyczy się Białegostoku.. i jest małe zamieszanie z cenami, raz tak drugi raz inaczej.. mam nadzieję, że i to unormują
Jestem też tego zdania
-
Ena wrote:A ten dr Ramel to na stałe jest w Artemidzie czy tylko na zastępstwo? W jakie dni na niego trafiłyście?Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Ja czuję się lepiej.. płacze Ale już mniej.. pogodzilam się z tym.. najważniejsze,że 4 blastki na nas czekają
Tak Leo dobrze pamiętasz miałam wczoraj wizytę i jest dobrze, bo najbardziej mi zależało by się oczyscilo samoistnie no i dr P mówi,ze jest szansą bo pecherzyk jest już bardzo nisko i jest krew wokół niego więc mam czekać 7-10 i dopiero wtedy jeśli jednak się nie oczyści idę do szpitala.. dał mi skierowanie
Leo nic się nie bój! Wszystko będzie dobrze! Tylko myj ręce często teraz tych wirusów wszędzie pełno. Jak możesz to bierz zwolnienie. Ściskam i glaskam po brzuszkuAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."