Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry kochane u nas dzisiaj mrozno. Zapominajko, jak po wizycie?
Judytka lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
eni33 wrote:Wizyte mam w sobote w 9dc bo ostatnio mialam szybciej owulacje i dr P kazal przyjsc wczesniej. A co do endometrium to chyba jest ok bo lekarz nic nie mowil ze cos sie dzieje i zadnych lekow nie biore. A podobno jest nowa pani doktor bo dr P na urlopie. Moze ktos juz byl u niej? Ktoras z was pisala ze ma w kwietniy zabieg droznosci jajowodow. Skierowanie dal ci lekarz a jak bylo z terminem. Dzwonilas do szpitala i tak ci powiedzieli? Bo skoro tak dlugo sie czeka to tez juz musze o tym pomyslec.
Ja w kwietniu mam Histeroskopie. Skierowanie dostałam od lekarza w artemidzie. Sam zabieg mogłam zdecydowac gdzie chcę mieć zrobiony. Dr Przybyłowicz oczywiście woli sam go przeprowadzić ale w wojewódzkim trzeba długo czekać, polecał też szpital miejski, tam się czeka dużo krócej. Doktor ma mnie umówić na HSG zaraz po histeroskopi (jeszcze sie nie zapisywałam, bo mówił , że na to badanie czeka sie bardzo krótko)Prawdopodobnie oba zabiegi bede miała w jednym cyklu.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Ja w kwietniu mam Histeroskopie. Skierowanie dostałam od lekarza w artemidzie. Sam zabieg mogłam zdecydowac gdzie chcę mieć zrobiony. Dr Przybyłowicz oczywiście woli sam go przeprowadzić ale w wojewódzkim trzeba długo czekać, polecał też szpital miejski, tam się czeka dużo krócej. Doktor ma mnie umówić na HSG zaraz po histeroskopi (jeszcze sie nie zapisywałam, bo mówił , że na to badanie czeka sie bardzo krótko)Prawdopodobnie oba zabiegi bede miała w jednym cyklu.
-
A my dziś z mężem byliśmy wykonać badania hormonalne i genetyczne męża. Szkoda tylko, że na wyniki czeka się miesiąc. Już nie mogę się doczekać kiedy w końcu zaczną się całe przygotowania do in vitro.
-
Ena wrote:Oj nic niewiadomo. Ja też miałam bóle okresowe na samym początku ciąży - latałam do łazienki jak poj... i sprawdzałam czy czerwoności tam nie ma i nie było
Haha, to ja teraz tak robię a w ciąży raczej nie jestem. Nawet nie wiem, kiedy test zrobić, bo moje cykle ciągną się jak płatności mojego szefa.Ena lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Dziewczyny dostałam wyniki wymazow których wcześniej rodzinna mi nie dała.. okazało się ze ta infekcja która miałam to była świńska grypa niestety to ona mogła przyczynić się do obumarcia mojej ciążyAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Dziewczyny dostałam wyniki wymazow których wcześniej rodzinna mi nie dała.. okazało się ze ta infekcja która miałam to była świńska grypa niestety to ona mogła przyczynić się do obumarcia mojej ciąży
O Jezu... Nas teraz coś bierze a ja oczywiście mam czarne myśli. Tyle się o tym teraz słyszy..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
asia-m-b wrote:Dziewczyny dostałam wyniki wymazow których wcześniej rodzinna mi nie dała.. okazało się ze ta infekcja która miałam to była świńska grypa niestety to ona mogła przyczynić się do obumarcia mojej ciążyJudytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Jeju Asiu, ale teraz już czujesz się lepiej ? Kurcze, te wszystkie swinstwa sie teraz panosza
Martwie sie o Zapominajke. Miala sie odezwac po wizycie a tu cisza...Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Cześć dziewczyny, pomóżcie bo pogubiłam się. Jestem na długim protokole, od dziś biorę gonapeptyl do odwołania, a stymulację menopurem zaczynam od 3 marca. Ile czasu może potrwać stymulacja i kiedy mniej więcej wypadnie punkcja i transfer. Muszę wziąść urlop i pogubiłam się konkretnie. Z góry dziękuję za pomoc
listopad 2015 IUI
grudzień 2015 IUI
luty 2016 rozpoczęcie procedury in vitro
13.03.2016 pick up
18.03.2016 transfer 2 blastek
11 dpt 209,7, 13 dpt 493, 15 dpt 1121
-
Witaj, Ola. Ja tez dopiero zaczelam Gonapeptyl i jestem na dlugim protokole.
Gonapeptyl bierzesz do odwolania tak jak Ci doktor zapisal ( ja mam pol apmpulki codziennie), od 27.02 mam dolaczyc do Gonapeptylu Menopur i Gonal F. A 4.03 mam sie stawic juz w Artemidzie w Bialymstoku na 10-14 dni. Doktor powinien Ci powiedziec date i zapisac Ci date na otrzymanych od niego kartkach ze stymulacją.Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
ola ja też idę długim protokołem. Dzisiaj 12 dzień na gonapeptylu (1/2 ampułki dziennie)estradiol - 60, od jutra mam brać całą ampułkę przez 5 dni do poniedziałku. W poniedziałek mam ponowne badanie estradiolu i usg. Jeżeli estradiol będzie jednocyfrowy to włączamy kolejne leki. Wszystko zależy od tego jak organizm zareaguje na leki, ciężko określić kiedy wziąć urlop.
-
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Dziewczyny dostałam wyniki wymazow których wcześniej rodzinna mi nie dała.. okazało się ze ta infekcja która miałam to była świńska grypa niestety to ona mogła przyczynić się do obumarcia mojej ciąży
e-mil-ka - rozumiem Cię, ale niestety trzeba czekać.... -
asia-m-b wrote:Dziewczyny dostałam wyniki wymazow których wcześniej rodzinna mi nie dała.. okazało się ze ta infekcja która miałam to była świńska grypa niestety to ona mogła przyczynić się do obumarcia mojej ciąży
-
dziewczyny tak najgorsza faza już za mną.. ale jestem wściekła, wiem, że to niczyja wina, że się tym świństwem zaraziłam.. ale nikt mi nie pomógł, z soru odesłali mnie do domu, "że im przeziębieniem głowę zawracam" a ja w majakach z wysoką gorączką błagałam by lekarz sprawdził co z dzidzią..
rodzinna też widząc wyniki nie przypisała mi tego leku na wirusy..
Zapominajka odezwij się kochana!Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:dziewczyny tak najgorsza faza już za mną.. ale jestem wściekła, wiem, że to niczyja wina, że się tym świństwem zaraziłam.. ale nikt mi nie pomógł, z soru odesłali mnie do domu, "że im przeziębieniem głowę zawracam" a ja w majakach z wysoką gorączką błagałam by lekarz sprawdził co z dzidzią..
rodzinna też widząc wyniki nie przypisała mi tego leku na wirusy..
Zapominajka odezwij się kochana!
Masakra !!! Bardzo Ci współczuję. -
nick nieaktualnyDziewczynki przepraszam.... Juz jestem
Zacznę o dobrych wiadomości. Wczorajsza wizyta ok. Płód poszedł do góry. Juz nie jest tsk niebezpiecznie nisko. Super.
4 marca prenatalne. Czułam sie ok. Teraz troche kaszle i tak dxiwnie ...
Postanowiłam nie wychodzić z chatki. Krążą te swiństwA w powietrzu.
Dziewczyny jak same o siebie nie zadbamy to nikt za nasctego nie zrobi.
Asia m b... Tak mi przykro, ze tak Cię w tym szpitalu potraktowali
Lawendowa.... Dzialasz widze, okres ten sxybko minie i zaraz Bislystok i czekanie ...
asia-m-b, Fionka, Ali.G, lawendowapani, malgos741, Judytka, Asia08 lubią tę wiadomość