Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:A zapisywałaś się do niego czy do kogoś innego?3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualnyAsia m b. Trzymaj się, a wypłakać swoje trzeba. Fakt ze jeszcze nasz mrozaczki.
U mnie tez zarodek był bardzo nisko osadzony. Ale teraz jest lepiej. Życzę Ci żebyś szybko doszła do siebie i wróciła po swoje mrozaczki. Bedzie dobrze.
Co tego dr. R to na mnie tez zrobił najmniej pozytywne wrażenie. cztero co ja sie dowiedziałam to on był z jakiegoś mniejszego miasta Iławy czy jskos tak vsonia86, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Tak dr R jest z Iławy, bo ja też jestem z okolic Iławy i na początku gdy nie mogłam zajść w ciąże to chodziłam do niego przez 2 lata z zerowym rezultatem, dopiepro w 2014roku przeniosłam się do dr W w OlsztynieJudytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
nick nieaktualny
-
Do 40 roku życia refundacja no i ubezpieczonym trzeba być.. Ale prawdopodobnie tylko do czerwca leki do IVF są refundowane
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Dziewczyny co za babka przyjmuje W artemidzie W soboty? dużo ludzi było01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny
ależ słabo z tą refundacją do czerwca..., niby ten nasz rządz wpiera rodziny (akcja 500 zł), ale z drugiej strony blokuje rządowy program in vitro.
Jakoś mało konsekwentna ta polityka
Ana ta Pani doktor do Skłodowska Katarzyna-kiedyś trafiłam do niej raz, i na tym razie się skończyło. Jakoś nie przypadła mi do gustu- ogólnikowe informacje, które równie dobrze mogłam znaleźć w Internecie. Nie byłam zadowolona z wizyty i dlatego nie umówiłam się na kolejne. -
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Dziewczyny co za babka przyjmuje W artemidzie W soboty? dużo ludzi było
-
Wprowadzenie tego 500+, a zabranie refundacji na in vitro to świństwo. Rozumiem, że jak ktoś ma więcej dzieci, to potrzebuje wsparcia, ale to nie pomoże osobom, które dzieci nie mają, bo maja problem z poczęciem. Owszem, zachęca, dosłownie, do płodzenia kolejnych potomków ludzi, którzy mają już gromadkę dzieciaków (wiem z własnego podwórka), ale tym z problemami nijak nie pomaga. No bo niby jak ma mi to pomóc? Że co, jak usłyszę, że dostanę pińcet złotych na drugie i kolejne dziecko, to mój organizm się nagle zresetuje i cudownie zajdę w ciąże, a potem następną?
Nie mówię nie, bo kasa na dzieci jest potrzebna. Ale uważam, że zabranie refundacji na in vitro jest nie fair.
Taka moja refleksja z samego rana w niedzielę.Judytka, malgos741, sonia86, Asia08 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Zgadzam sie w 100%. Myślę że do póki PiS rządzi nie będzie refundacji
Dobrze,że in vitro nie zakazali. 500 zł - i to ma być polityka prorodzinna? Chyba raczej propatologiczna. Znam wiele rodzin, które mają już gromadkę dzieci, rodzice nie pracują tylko imprezują sobie za pieniądze z zasiłków, a w domu i tak bieda. Teraz będzie kolejna kasa na alkohol i papierosy. Oczywiście da rodziny które potrzebuja tych pieniedzy ale co z nami? My też chcemy być rodzicami:(Judytka, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny którą teraz jest stymulowana i idzie na punkcie.. bo rachubę straciłam. ..
Może jakaś lista?01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
eni33 wrote:Ja bylam na wizycie wczoraj. ludzi nie bylo duzo ale i tak byly opuznienia. A co do wizyty to nie bylo tak zle calkiem sympatyczna.