Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Cześć
Gosia 321 oby jutro wszystko ok wyszło na badaniu - wynik jest od razu?
Byłyście na Światełku na Starówce?bo to taki express byl w zalatwieniu terminu w piatek skierowanie i w piatek termin na dzis wiec nie bylo czasu podpytac
Dzieki za kciukiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Dziewczyny jeśli chcecie poprawić jakość komorek przed ivf to mozecie stosować ubichinol,zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn.Podobno jest bardzo dobry-lepiej wchłaniane od zwykłego q10.
Ja właśnie zamawiam z firmy swanson-będziemy z mezu się brać przed kolejną próbą. -
[email protected] wrote:Ja swojemu daje jeszcze glutathione,mam nadzieję ze dzięki temu jakość nasienia się poprawi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 10:26
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ! Przepraszam ze dopiero sie odzywam ale ruter nie dzialal i niemialam jak wam napisac. tak wiec nie udalo sie, beta <2 okres dostalam w 40 dniu cyklu. Nie wiem dalej dlaczego byla ta druga kreska, ale nic nie mysle juzo tym i walczymy dalej. nie poddajemy sie. dla was wszystkich calusy. Pozdrawiam.
-
Tucha przykro mi ze sie nie udalo!
Na pocieszenie powiem Ci, ze ja tez kiedys mialam blada kreske na tescie a beta ujemna.. takze takie rzeczy sie zdarzaja..
Pozdrawiam dziewczynki :*Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ena wrote:Nadziejka i co z tą twoją laparoskopią? Kiedy i gdzie planujesz to zrobić?
-
Makumba wrote:Pozdrowienia Asia m-b! Jeszcze dwa dni
Asia08 jak się czujesz?
Ja przekraczam magiczny 14 tydzień i mam wrażenie, że jest lepiej od dwóch dni!
Nie jest źle. W sobotę tylko coś mnie w boku kłuło (kuło?), ale jest lepiej."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnySoniaK wrote:Kochane czy ja mogę dołączyć do Was ?
Makumba - to już drugi trymestr
Tuuuucha - smutnoJa miałam w swoim życiu dwie blade kreski - raz to była ciąża, a druga nie, zatem nie ufam tym testom.
SoniaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Ena dzieki ze pytasz. Termin w wss dopiero za 4-5 m-c. Próbuje zbierać te wszystkie badania i wtedy pojadę do dr d w Białymstoku od razu po skompletowaniu wszystkiego.
-
nick nieaktualny
-
Tucha szkoda Ale dalej walczysz O swoje szczęście I to się liczy.
Witaj Sonia. Opowiec coś O sobie
Karcia co tam na wizycie
W ten piątek nie ma doktora W:-(