Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Zacznę łykać od 16 dnia cyklu poprzedzającego ivf czli za kilka dni zacznę nowy cykl. Ana tak przy poprzednim podejściu też szłam krótkim protokołem. Tuuuucha bardzo mi przykro że się nie udało . Soniak witamy i zapraszamy razem raźniejmalgos741 wrote:a no fakt ..to ty już łykasz?
. No więc ja po wizycie i wszystko poszło po mojej myśli teraz zaczynam brać Estrofen tzn od 16 dnia cyklu a od kolejnego cyklu w lutym zcaynam stymulację
lekarz z wagi zadowolony choć kazał mi schudnąć 2 kg jeszcze do punkcji i powiedział że nie wykluczone że jeśli się uda uzyskać dobre zarodki to że transfer odbędzie się w kolejnym cyklu po punkcji bo boi się znów przestymulowania ale ja będę chciała żeby odbył się w tym samym Protokół też krótki trochę pozmieniał leki gonal na pewno i jakiś inny dodatkowo. 16 dnia cyklu jadę z mężem na badania i wtedy mamy ustalić leki jakie dokładnie i to by było na tyle
Asia08, Izaura, ana1122, Makumba, asiastokrota, nadziejka88, malgos741 lubią tę wiadomość
Karcia -
A jakie badani bedziecie robic. Czystosc i cala reszte.
-
A cena ivf taka sama?Karcia wrote:tak cała reszta jest ważna aby 3 mies a aby jedno badanie jest ważne 6 i tego nie musimy ale koszt to 670zł badań plus kazał mi zrobić wit d3
-
Karcia a jakie badanie jest wazne 6 miesiecy ??Karcia wrote:tak cała reszta jest ważna aby 3 mies a aby jedno badanie jest ważne 6 i tego nie musimy ale koszt to 670zł badań plus kazał mi zrobić wit d3Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
Tucha bardzo mi przykro ze sie nie udalo
sciskam mocno
U mnie jednak kolposkopia bo jestem przed okresem a za 2-3 tygodnie histeroskopia. Jutro postaram sobie przyspieszyc badanie hispat. Mam nadzieje ze nic tam nie wyjdzie
Nadziejka a nie dowiadywalas sie o termin laparoskopii w szpitalu msw w Olsztynie ?
Masz miec diagnostyczna czy zabiegowa i jesli zabiegowa to co tam wyszlo bo juz nie pamietam twojego postu
jak chcesz moge podpytac jakie sa terminy bo akurat jestem na miejscu 
A robia dobrze bo mialam 2 lata temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 16:23
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
Ena wrote:Cześć śmiało - rozgość się u nas. Napisz coś o sobie.
Makumba - to już drugi trymestr
Tuuuucha - smutno
Ja miałam w swoim życiu dwie blade kreski - raz to była ciąża, a druga nie, zatem nie ufam tym testom.
Ena Ty masz doświadczenie, dobrze się czułaś w 2 trymestrze? Ćwiczyłaś?
Asia m-b skąd brałaś zestaw ćwiczeń?

-
Gosia321 wrote:Tucha bardzo mi przykro ze sie nie udalo
sciskam mocno
U mnie jednak kolposkopia bo jestem przed okresem a za 2-3 tygodnie histeroskopia. Jutro postaram sobie przyspieszyc badanie hispat. Mam nadzieje ze nic tam nie wyjdzie
Nadziejka a nie dowiadywalas sie o termin laparoskopii w szpitalu msw w Olsztynie ?
Masz miec diagnostyczna czy zabiegowa i jesli zabiegowa to co tam wyszlo bo juz nie pamietam twojego postu
jak chcesz moge podpytac jakie sa terminy bo akurat jestem na miejscu 
A robia dobrze bo mialam 2 lata temu
Gosia spoznilam sie z odczytaniem twojej wiadomości. Nie dowiadywałam sie, tylko w wss. Ja mam skierowanie na histeroskopie zabiegowa w celu usunięcia polipa.
Sonia witaj! -
Makumba ja chodzilam do klubu na joge i pilates, oraz trening obwodowy w wersji light ale w domku tez cwiczylam na youtube: cwiczenia dla ciężarnych, duzo zestawow jestMakumba wrote:Tucha bardzo mi przykro.
Sonia - witamy!
Gosia321 - działaj.
Karcia - kciuki! 2 kg w dół i daj znac jak Ci wyszedł poziom Wit D. Czuję pozytywne emocje
!
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥

"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Chcesz to moge sie podpyrac jak dlugo sie czeka jestem tu do jutranadziejka88 wrote:Gosia spoznilam sie z odczytaniem twojej wiadomości. Nie dowiadywałam sie, tylko w wss. Ja mam skierowanie na histeroskopie zabiegowa w celu usunięcia polipa.
Sonia witaj!
a pozniej tez moge bo pracuje w tym szpitalu

-
Tucha szkoda ale na pewno doczekacie się potomstwa. Trzeba wierzyć. Karcia mam nadzieję, że u ciebie punkcja teraz pójdzie lepiej i obejdzie się bez hiperki chociaż przy takim poziomie estradiolu to jednak prawdopodobne.
SoniaK witaj. Tak wszystkie leczymy się w Artemidzie.
Asia-m-b szybkiego porodu życzę
Jasiek niedługo zobaczy swoich rodziców ale fajnie.
Karcia, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Ooo to nawet nie wiedzialam nam kazali ostatnio powtorzyc wszystko. Dzieki za info bede pamietac na przyszloscKarcia wrote:Rubella IgG

Karciu wyslalam ci wiadomosc
Karcia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyW drugim i trzecim trymestrze to ja tryskałam energią. Ja jakiejś szczególnej gimnastyki w ciąży nie uskuteczniałam, tylko spacery i jakieś wygibasy z dziećmi, bo wszyscy korzystali z moich pokładów sił witalnych i nianię ze mnie robiliMakumba wrote:Ena Ty masz doświadczenie, dobrze się czułaś w 2 trymestrze? Ćwiczyłaś?
Asia m-b skąd brałaś zestaw ćwiczeń?

O Asia m_b i Leo widziałyście się - miło.
Karcia czyli ruszacie z procedurą. Dobrze, że wizyta pozytywna.
Gosia a po co ta kolposkopia?
Makumba lubi tę wiadomość
-
Kiedy się chce tylko 1.5h przed wizyta żeby były na czasKarcia wrote:A jak to jest z tymi badaniami można robić o której się przyjedzie jak wcześniej czy tylko w wyznaczonych godzinach?
Karcia lubi tę wiadomość