Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:a no fakt ..to ty już łykasz?
. No więc ja po wizycie i wszystko poszło po mojej myśli teraz zaczynam brać Estrofen tzn od 16 dnia cyklu a od kolejnego cyklu w lutym zcaynam stymulację
lekarz z wagi zadowolony choć kazał mi schudnąć 2 kg jeszcze do punkcji i powiedział że nie wykluczone że jeśli się uda uzyskać dobre zarodki to że transfer odbędzie się w kolejnym cyklu po punkcji bo boi się znów przestymulowania ale ja będę chciała żeby odbył się w tym samym Protokół też krótki trochę pozmieniał leki gonal na pewno i jakiś inny dodatkowo. 16 dnia cyklu jadę z mężem na badania i wtedy mamy ustalić leki jakie dokładnie i to by było na tyle
Asia08, Izaura, ana1122, Makumba, asiastokrota, nadziejka88, malgos741 lubią tę wiadomość
Karcia -
A jakie badani bedziecie robic. Czystosc i cala reszte.
-
Karcia wrote:tak cała reszta jest ważna aby 3 mies a aby jedno badanie jest ważne 6 i tego nie musimy ale koszt to 670zł badań plus kazał mi zrobić wit d3
-
Karcia wrote:tak cała reszta jest ważna aby 3 mies a aby jedno badanie jest ważne 6 i tego nie musimy ale koszt to 670zł badań plus kazał mi zrobić wit d3Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Tucha bardzo mi przykro ze sie nie udalo
sciskam mocno
U mnie jednak kolposkopia bo jestem przed okresem a za 2-3 tygodnie histeroskopia. Jutro postaram sobie przyspieszyc badanie hispat. Mam nadzieje ze nic tam nie wyjdzie
Nadziejka a nie dowiadywalas sie o termin laparoskopii w szpitalu msw w Olsztynie ?
Masz miec diagnostyczna czy zabiegowa i jesli zabiegowa to co tam wyszlo bo juz nie pamietam twojego postujak chcesz moge podpytac jakie sa terminy bo akurat jestem na miejscu
A robia dobrze bo mialam 2 lata temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 16:23
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Cześć śmiało - rozgość się u nas. Napisz coś o sobie.
Makumba - to już drugi trymestr
Tuuuucha - smutnoJa miałam w swoim życiu dwie blade kreski - raz to była ciąża, a druga nie, zatem nie ufam tym testom.
Ena Ty masz doświadczenie, dobrze się czułaś w 2 trymestrze? Ćwiczyłaś?
Asia m-b skąd brałaś zestaw ćwiczeń?
-
Gosia321 wrote:Tucha bardzo mi przykro ze sie nie udalo
sciskam mocno
U mnie jednak kolposkopia bo jestem przed okresem a za 2-3 tygodnie histeroskopia. Jutro postaram sobie przyspieszyc badanie hispat. Mam nadzieje ze nic tam nie wyjdzie
Nadziejka a nie dowiadywalas sie o termin laparoskopii w szpitalu msw w Olsztynie ?
Masz miec diagnostyczna czy zabiegowa i jesli zabiegowa to co tam wyszlo bo juz nie pamietam twojego postujak chcesz moge podpytac jakie sa terminy bo akurat jestem na miejscu
A robia dobrze bo mialam 2 lata temu
Gosia spoznilam sie z odczytaniem twojej wiadomości. Nie dowiadywałam sie, tylko w wss. Ja mam skierowanie na histeroskopie zabiegowa w celu usunięcia polipa.
Sonia witaj! -
Makumba wrote:Tucha bardzo mi przykro.
Sonia - witamy!
Gosia321 - działaj.
Karcia - kciuki! 2 kg w dół i daj znac jak Ci wyszedł poziom Wit D. Czuję pozytywne emocje!
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nadziejka88 wrote:Gosia spoznilam sie z odczytaniem twojej wiadomości. Nie dowiadywałam sie, tylko w wss. Ja mam skierowanie na histeroskopie zabiegowa w celu usunięcia polipa.
Sonia witaj!a pozniej tez moge bo pracuje w tym szpitalu
-
Tucha szkoda ale na pewno doczekacie się potomstwa. Trzeba wierzyć. Karcia mam nadzieję, że u ciebie punkcja teraz pójdzie lepiej i obejdzie się bez hiperki chociaż przy takim poziomie estradiolu to jednak prawdopodobne.
SoniaK witaj. Tak wszystkie leczymy się w Artemidzie.
Asia-m-b szybkiego porodu życzęJasiek niedługo zobaczy swoich rodziców ale fajnie.
Karcia, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Karcia wrote:Rubella IgG
Karciu wyslalam ci wiadomoscKarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakumba wrote:Ena Ty masz doświadczenie, dobrze się czułaś w 2 trymestrze? Ćwiczyłaś?
Asia m-b skąd brałaś zestaw ćwiczeń?
O Asia m_b i Leo widziałyście się - miło.
Karcia czyli ruszacie z procedurą. Dobrze, że wizyta pozytywna.
Gosia a po co ta kolposkopia?Makumba lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:A jak to jest z tymi badaniami można robić o której się przyjedzie jak wcześniej czy tylko w wyznaczonych godzinach?
Karcia lubi tę wiadomość