Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam endometriozy,zadnego schorzenia.Tak mężuś pali i nie zamierza żucic.Co do fragmentacji plemników to wiem ze jest taki test SCSA-ale robisz go w Krakowie. Trochę za daleko.Dr nie kazał nic robic-żadnych badań. A Karotyp powiedziałby nam cos na temat uszkodzenia dna plemników?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
To u mnie było tak: 3MII 2atr[email protected] wrote:Właśnie chodzi mi o same komórki, bo zastanawiam się czy były prawidłowe,u mnie było tak
7MII -MI 1GV -atr. 2PZ -nieprawidł.
Reszty nie wymieniam, bo ich nie miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 21:35

-
Ja też tak miałam najpierw 6 małych później 5 A na Koniec 4. One po prostu przestaja rosnac bo Nie mają więcej siły I po prostu się wchlaniaja. Pisałam do lekarza żeby zwiększyc dawkę Ale mowil że teraz to nic nie da. trzeba by było na samym początku podać większa dawkę. Jakie masz amh? Będziesz podchodzić przy 2 Czy przerywasz?SoniaK wrote:pomóżcie : słuchajcie na pierwszej wizycie miałam 5 pęcherzyków, a dziś po lekach tylko 2!!! Dlaczego czy to może niska dawka Menopuru???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 21:47
-
KALENDARZ WIZYT I WAŻNYCH DAT
Styczeń
04:nadziejka88-wizyta
16:Karcia-wizyta
18:Asia-m-b-termin porodu
25:asiastokrota - wizyta
25:Asia08 - wizyta
25:gosia321 - wizyta
26:ona84 - wizyta
30:eni33. -wizyta
30: gosia321 - histeroskopia
Luty
03:Leo termin porodu
04: e_mil_ka - wizyta monitorująca
xx: Karcia - podejście do ivf
xx: e_mil_ka - podejście do crio
Marzec
26: eve87 termin porodu
xx: izaura - podejscie do crio
xx: Malgos - podejście do ivf
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu
[/QUOTE]
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
Na zgage pomagaja migdalyana1122 wrote:Makumba ratuj znowu zgaga powróciła A jadłam bułki grahamki z serkiem ze szczypiorkiem, rosół I kurczaka na obiad I nic więcej. Od pieczonego można mieć zgage?
I mozna tez rennie w ciazy bracBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
Nieprawda! Ścinaj, z krótkimi jest mniej robotymalgos741 wrote:nieeeeeeeeeeeeeeeee nie ścinaj ... z krótkimi więcej roboty... wypadają od tarczycy ale przejdzie i będziesz miała piękne bujne włosy..a po za tym nie powinno się spać w kucyku jeśli chcesz spać w związanych włosach to powinnaś robić na noc warkocza, w kucyku włosy są narażone na naciągnięcie i pękają a wtedy wypadają bo są naprężone...
o wiele szybciej schną i zawsze to jakaś odmiana 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 23:12

-
Ja dzisiaj mojemu kupilam Androvit salfazin selen i mace. Androvit to chyba jedna dziennie a jak wasi mezowie lykali salfazin bo chyba ktoras pisala ze 2 razy dziennie.
-
To znaczy ze mialas 7 super komorek a reszta nie nadawala sie do zaplodnienia. Ale tym sie nie przejmuj bo nie ma tu chyba dziewczyny ktora w wypisie miala tylko dobre komorki. Podczas punkcji musza pobrac wszystkie te ktore dojrzaly do zaplodnienia i te ktore jeszcze dojrzale nie byly a takze takie ktore sa nieprawidlowej budowy[email protected] wrote:Właśnie chodzi mi o same komórki, bo zastanawiam się czy były prawidłowe,u mnie było tak
7MII -MI 1GV -atr. 2PZ -nieprawidł.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
No moje schna cały wieczór. Mam ich bardzo dużo. I W ruch musi iść suszarkaMakumba wrote:Nieprawda! Ścinaj, z krótkimi jest mniej roboty
o wiele szybciej schną i zawsze to jakaś odmiana 
nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
Tak 2 razy tylko masz jeszcze mace a ona też ma coś W składzie więc dawalabym po 1 tabletceeni33 wrote:Ja dzisiaj mojemu kupilam Androvit salfazin selen i mace. Androvit to chyba jedna dziennie a jak wasi mezowie lykali salfazin bo chyba ktoras pisala ze 2 razy dziennie.
-
Ja swojemu daje wszystko raz dziennie.Sama za to przestałam się faszerować witaminami.Nawet kwasu foliowego nie biore-musze jakoś poukładać to wszystko i się zmobilizować.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ooo a ktory z lekarzy dal ci viagre jak sie o to Domitrza pytalam to nie chcial : PSoniaK wrote:idę krótkim i dał mi tak:
Menopur 1200 300 mg
Clostilbegyt 50 mg
Orgalutran 0,25 mg
a i jeszcze słuchajcie Viagrę 50 dopochwowo
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

invicta Gdańska

7dpt beta 34. 8dpt beta 54. 10dpt beta 148. 12dpt beta 412