Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam endometriozy,zadnego schorzenia.Tak mężuś pali i nie zamierza żucic.Co do fragmentacji plemników to wiem ze jest taki test SCSA-ale robisz go w Krakowie. Trochę za daleko.Dr nie kazał nic robic-żadnych badań. A Karotyp powiedziałby nam cos na temat uszkodzenia dna plemników?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Właśnie chodzi mi o same komórki, bo zastanawiam się czy były prawidłowe,u mnie było tak
7MII -MI 1GV -atr. 2PZ -nieprawidł.
Reszty nie wymieniam, bo ich nie miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 21:35
-
SoniaK wrote:pomóżcie : słuchajcie na pierwszej wizycie miałam 5 pęcherzyków, a dziś po lekach tylko 2!!! Dlaczego czy to może niska dawka Menopuru???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 21:47
-
KALENDARZ WIZYT I WAŻNYCH DAT
Styczeń
04:nadziejka88-wizyta
16:Karcia-wizyta
18:Asia-m-b-termin porodu
25:asiastokrota - wizyta
25:Asia08 - wizyta
25:gosia321 - wizyta
26:ona84 - wizyta
30:eni33. -wizyta
30: gosia321 - histeroskopia
Luty
03:Leo termin porodu
04: e_mil_ka - wizyta monitorująca
xx: Karcia - podejście do ivf
xx: e_mil_ka - podejście do crio
Marzec
26: eve87 termin porodu
xx: izaura - podejscie do crio
xx: Malgos - podejście do ivf
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu[/QUOTE]
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:Makumba ratuj znowu zgaga powróciła A jadłam bułki grahamki z serkiem ze szczypiorkiem, rosół I kurczaka na obiad I nic więcej. Od pieczonego można mieć zgage?
I mozna tez rennie w ciazy bracBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
malgos741 wrote:nieeeeeeeeeeeeeeeee nie ścinaj ... z krótkimi więcej roboty... wypadają od tarczycy ale przejdzie i będziesz miała piękne bujne włosy..a po za tym nie powinno się spać w kucyku jeśli chcesz spać w związanych włosach to powinnaś robić na noc warkocza, w kucyku włosy są narażone na naciągnięcie i pękają a wtedy wypadają bo są naprężone...
o wiele szybciej schną i zawsze to jakaś odmiana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 23:12
-
Ja dzisiaj mojemu kupilam Androvit salfazin selen i mace. Androvit to chyba jedna dziennie a jak wasi mezowie lykali salfazin bo chyba ktoras pisala ze 2 razy dziennie.
-
[email protected] wrote:Właśnie chodzi mi o same komórki, bo zastanawiam się czy były prawidłowe,u mnie było tak
7MII -MI 1GV -atr. 2PZ -nieprawidł.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:Nieprawda! Ścinaj, z krótkimi jest mniej roboty
o wiele szybciej schną i zawsze to jakaś odmiana
nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
eni33 wrote:Ja dzisiaj mojemu kupilam Androvit salfazin selen i mace. Androvit to chyba jedna dziennie a jak wasi mezowie lykali salfazin bo chyba ktoras pisala ze 2 razy dziennie.
-
Ja swojemu daje wszystko raz dziennie.Sama za to przestałam się faszerować witaminami.Nawet kwasu foliowego nie biore-musze jakoś poukładać to wszystko i się zmobilizować.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
SoniaK wrote:idę krótkim i dał mi tak:
Menopur 1200 300 mg
Clostilbegyt 50 mg
Orgalutran 0,25 mg
a i jeszcze słuchajcie Viagrę 50 dopochwowo
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤