Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A powiedzcie mi jedna rzecz-bo akurat nic nie mogę znaleźć na ten temat
Jakie były wasze komórki po punkcji bo one są oznaczane,na wypisać po transferze jest informacje ile i jakie?
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:A powiedzcie mi jedna rzecz-bo akurat nic nie mogę znaleźć na ten temat
Jakie były wasze komórki po punkcji bo one są oznaczane,na wypisać po transferze jest informacje ile i jakie? -
Właśnie chodzi mi o same komórki, bo zastanawiam się czy były prawidłowe,u mnie było tak
7MII -MI 1GV -atr. 2PZ -nieprawidł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 19:54
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Właśnie chodzi mi o same komórki, bo zastanawiam się czy były prawidłowe,u mnie było tak
7MII -MI 1GV -str. 2PZ -nieprawidł. -
ana1122 wrote:Tak biore leki na tarczyce.
Sorki źle napisałam Nie to że Nie można Tylko ja Nie chce robić hybryd. A wlosy to mam zamiar obciachac na krótko01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Malawiki a ty co masz wpiane pod podpisem uiu czy powinno być odwrotne he he iui ..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ana nie mam mrozaków.Nie przetrwaly
Tak Małgoś powinno być jak piszesz iui,ale u mnie jest uju i tak niech zostanie.hehemalgos741, Makumba lubią tę wiadomość
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Ana nie mam mrozaków.Nie przetrwaly
Tak Małgoś powinno być jak piszesz iui,ale u mnie jest uju i tak niech zostanie.hehe
Czyli U was komorki były ok te 7. Wydaje mi się że problem macie W plemniku. Bo wasze zarodki przetrwaly do 3 doby? -
Malawiki A pytałas o IMSI czyli przed podaniem dokładne sprawdzenie plemnika pod większym powiększeniu tylko ja nie wiem czy W artemidzie robią?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 20:02
-
Przetrwaly do 3 doby i później przestaly się prawidłowo rozwijać.Miałam podana w 5 dobie morule i blastke 1ab .
Teraz przd kolejna próba bardziej suplementuje męża. Zobaczymy czy jakość się poprawi.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Przetrwaly do 3 doby i później przestaly się prawidłowo rozwijać.Miałam podana w 5 dobie morule i blastke 1ab .
Teraz przd kolejna próba bardziej suplementuje męża. Zobaczymy czy jakość się poprawi. -
Morfologia 8% niby w normie.Badań genetycznych nie robilismy-powinien jakieś zrobić.
Przed ivf nic nie brał, ciężko go zmusić zeby coś łyka. Teraz się trochę przestawił. Łyka co mu daje:Salfazin,androVit, q10 i glutathion plus Wit C.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
polopiryna wrote:Ana, ja mam zgagę praktycznie po wszystkim, stąd zmiana zdjęcia
Wczoraj wypróbowałam surową marchewkę i pomogło
-
[email protected] wrote:Morfologia 8% niby w normie.Badań genetycznych nie robilismy-powinien jakieś zrobić.
Przed ivf nic nie brał, ciężko go zmusić zeby coś łyka. Teraz się trochę przestawił. Łyka co mu daje:Salfazin,androVit, q10 i glutathion plus Wit C. -
ana1122 wrote:Nie strasz:-(
A w ogóle to chyba zaczynam czuć ruchy maleństwa. Dziś mocno się rozciąga bo mocniej mnie szczypie i ciągnie w podbrzuszu. Poza tym mam wrażenie takiego jakby bulgotania. Na początku myślałam, że to może gazy, ale to inne uczucieMakumba, Asia08, leo lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ja też miałam zgage jak nie byłam W ciąży ale bardzo rzadko. teraz to praktycznie codziennie I to na wieczór.
Fajnie ruchy dziecka. Super uczucie:-) -
Malawiki masz endometrioze? Twój facet pali?U faceta to badania dot .testu fragmentacji DNA plemników oraz badania kariotypów ale myślę że lekarz powinnien wam doradzić Czy warto robić.