Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Z tym uchem to słyszałam żeby sobie wsadzić ząbek czosnku podobno działa cuda
-
[email protected] wrote:Podobno hormony w ciąży przyspieszają wzrost włosa wiec jak najbardziej częste cięcie zrewitaluzuje je szybciej.Ja polecam.
U dr Olszewskiego miałam inseminacje:nie mam do niej zastrzeżeń.
Gosiu to jaki plan ma dla Ciebie dr.?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Tuuuuuucha wrote:Bardzo polecam olejek komfortowy, czyni cuda
Albo woda utleniona wlac do uszka ale jeżeli jest jakiś stan zapalny to woda odpada. Sprawdzone metody mojej babci- na mnie działają
Tuuuuuucha lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Makumba jak tam U ciebie? przeziębienie cię bierze? Kiedy teraz wizyta?
Poza tym wszystko ok. Mam kłucia i okresowe bóle. A Ty jak się masz?
Wizyta u genetyka we wtorek, test pappa. A lekarz i podglądanie pod koniec tygodnia.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Nie, odpukać, żadne przeziębienie. Kilka dn temu wyszłam na dwór z niewysuszonym uchem po kąpieli
Poza tym wszystko ok. Mam kłucia i okresowe bóle. A Ty jak się masz?
Wizyta u genetyka we wtorek, test pappa. A lekarz i podglądanie pod koniec tygodnia.
Ja też mam bole @ bo teraz niby powinna być niby kolejna miesiączka. A miesiąc temu W terminie @ wylądowałam w szpitalu z plamieniami trochę się bojęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 21:19
-
Zaraz będziesz miała w pełni wykształcone łożysko i nie będziesz miała powodów do zmartwień. Głowa do góry, nic się już nie stanie, najtrudniejsze jest pierwsze 10 tygodni.
Tak, będę miała wynik. W Szp. Wojewódzkim jest tak, ze najpierw idziesz na mierzenie dziecka, po mierzeniu na pobranie krwi i następnego dnia umawiasz sie telefonicznie na wizytę z genetykiem na interpretację wyników. -
Makumba wrote:Zaraz będziesz miała w pełni wykształcone łożysko i nie będziesz miała powodów do zmartwień. Głowa do góry, nic się już nie stanie, najtrudniejsze jest pierwsze 10 tygodni.
Tak, będę miała wynik. W Szp. Wojewódzkim jest tak, ze najpierw idziesz na mierzenie dziecka, po mierzeniu na pobranie krwi i następnego dnia umawiasz sie telefonicznie na wizytę z genetykiem na interpretację wyników.
Ja się zastanawiam nad jednym. Czasami jak leżę to czuje takie pulsowanie na dole brzucha czy to może być maluszek? masz coś takiego? -
ana1122 wrote:A dużo płaciłas?
Ja się zastanawiam nad jednym. Czasami jak leżę to czuje takie pulsowanie na dole brzucha czy to może być maluszek? masz coś takiego?
Nie płaciłam za badania, bo mam je od państwa za darmo. Ale koszt podobny, tj. ok 300 zł. -
[email protected] wrote:Emilka pewnie masz rację co do dr romana,jeżeli tak potrafi traktować pacjetke to dupa z niego a nie lekarz.Bardzo to przykre ile musimy znosić nieprzyjemności przez takich idiotów.
A powiedzcie mi czy antyki można przed protokołem brać dłużej,bo ni w ząb mi nie wychodzi z cyklu żebym mogła zacząć prawidłowa stymulację na urlopie- mogę to jakoś zredukować o kilka dni i zacząć bać później zastrzyki na wyciszenie?
Wiem że teraz skorzystam z tego jednego co daja-bez potrzeby kluCIA się codziennie.
miłego tygodnia wszystkimMonisiek -
e_mil_ka wrote:Tucha nr do Radomskiej 698 669 560. Nr do rejestracji 666 535 575 czynne wtorki i czwartki od 16.00 do 20.00.
Dziękuje bardzo kochana. Dr Roman hmm , byłam raz na wizycie pokazałam mu wyniki badan które zleciła mi inny ginekolog żeby miał mozliwosc wglądu do wyników to tak się uniósł, że on nie musi na wyniki patrzeć żeby wiedzieć co jest pacjentce, że badania hormonów itd to szkoda czasu- prawie się poryczalam. Byłam w szoku ze takie podejście do pacjenta ma. Nie wiem czy to dr czy jasnowidze_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Tucha co za olejek? Kamforowy?
Kupisz w każdej aptece, dziala rozgrzewająco, przeciwzapalnie.
Jest na bazie naturalnych składników wiec dla ciąży na pewno bezpieczny
http://zaradnakobieta.pl/12-wlasciwosci-olejku-kamforowego/
Może artykul się przyda. -
Tuuuuuucha wrote:Kupisz w każdej aptece, dziala rozgrzewająco, przeciwzapalnie.
Jest na bazie naturalnych składników wiec dla ciąży na pewno bezpieczny
http://zaradnakobieta.pl/12-wlasciwosci-olejku-kamforowego/
Może artykul się przyda.
Dziękuję -
Dziewczyny kochane wszystko Wam opowiem. Poród wrażenia z pobytu z wojewódzkiego itd. Tylko jeszcze jestesmy w szpitalu, bo urodziłam w czwartek a weekend nie wypisują więc ciągle tu tkwimy. Jak się ulokujemy w domu to przedstawię Wam Jacha i wszystko opowiem
Pozdrawiam wszystkie serdecznie :*Asia08, asiastokrota, ana1122, Makumba, nadziejka88, eni33, leo, Izaura, polopiryna, malgos741, Ali.G, Karcia lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Dziewczyny kochane wszystko Wam opowiem. Poród wrażenia z pobytu z wojewódzkiego itd. Tylko jeszcze jestesmy w szpitalu, bo urodziłam w czwartek a weekend nie wypisują więc ciągle tu tkwimy. Jak się ulokujemy w domu to przedstawię Wam Jacha i wszystko opowiem
Pozdrawiam wszystkie serdecznie :*
Powodzenia -
Karcia wrote:Emilka baw się dobrze.Asia-m-b się nie odzywa a ja tak czekam na relacje od niej. U mnie wszystko się wyjaśni w poniedziałek czy będzie ivf czy nie ale na 99% niestety nie ponieważ bierzemy się za remont tego domku na wsi. Jest mi przykro że moje największe marzenie się przesunie o bardzo długo co najmniej o 2 lata ale jeszcze się łudzę że stanie się cud i zajdę naturalnie. Ale tak sobie myślę że jestem jeszcze młoda bo mam 26 więc 2/3 lata jakoś dam radę przetrzymać i że nie będzie za późno tak się pocieszam...
Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ana teraz dobrze beda rosły włosy i paznokcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 15:17
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Fionka wrote:Karcia oderwiesz się od codzienności,zajmiecie się remontem, na głowie będziesz miała wybór podłóg, płytek,kolorów ściany, a na koniec będziecie testować z mężem nowe meble i nastąpi CUD. Tego Wam życzę!!!
. Asia-m-b czekamy z nie cierpliwością na relacje
Karcia