X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2017, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena jak się czujesz?Masz jakieś przeczucia-chyba musi się teraz udać. Tak trzymam kciuki za Ciebie.
    Asia jesteś już z Jasiem w domku?
    CZEŚĆ

Dziękuję, że pytasz. Miewam się dobrze, nic nie czuję z wyjątkiem tego, że jak się kładę spać, to przez jakiś czas ciągnie mnie delikatnie brzuch. Raz myślę, że tak, a za chwilę czarne myśli...

Asia 08 nie wiem jak wstawić takie ruchome obrazki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2017, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    A ja dziś zabalowałam z mężem :) jesdnak czasem dobrze jest się odstresować. Miłego wieczorka wszystkim. My bawimy sie dziś w dyskotece :D
    I SUPER.

Karcia - a może wszystko się uda szybko zrealizować - przewrotny ten los.

Karcia lubi tę wiadomość

• leo Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    Ana mam nadzieję że Twoje życzenia się spełnią muszę w coś wierzyć i tego się trzymam ale co poradzić na to cholerne pragnienie posiadania dziecka już teraz w tej chwili każdy miesiąc to udręka a 2/3 lata to koszmar no ale nie mamy wyjścia.
    Karcia jesteś młoda,zabierzecie się za remont, zajmiesz sobie nim głowę i zaskoczysz- życzę Ci tego bardzo.
    Asia urodziła Jasia siłami natury:) sorki Asiu mam nadzieję że się nie gniewasz :-*
    Emilka potańczyłaś? :) ja wczoraj ruchami słonia też pokolysalam bioderkami ale w domu- chwilowy napad mocy :-p

malgos741, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Imprezka z mężem udana :) pewnie dlatego że nie była planowana :) Karcia wiem co czujesz. Dla mnie też to czekanie to udręka ale własne gniazdko pozwoli Wam na stabilne życie. Być może zdarzy sie cud kiedy będziesz miała głowę zajętą remontem. A po drugie tak jak mówisz jesteś młoda.

Zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj facet wbił się nam samochodem w ogrodzenie. Dobrze że wcześniej był znak na którym się samochód zawiesił i nie uderzył w budynek. Facet zachowywał sie conajmnieb jakby był pod wpływem i do tego agresywny. Zadzwoniłam na policje. Wydmuchali go i okazało sie ku mojemu zdziwieniu że trzeźwy ale potem sprawdzili jego dane i okazało się że facet jest poszukiwany od 2014 roku. Nie wiem co tam przeskrobał ale już go nie puścili i siedzi w pace.

Karcia lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leo jasne. Tylko szkoda że dziś głowa mnie boli :D

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia a teraz jakim protokołem będziesz szła?Kiedy zaczynasz?
    Nie wiem pewnie dlugim bo dobrze reagowalam. Dowiem sie na wizycie ktora chyba bedzie w nastepnym tygodniu jesli akurat nie wypadnie tak ze beda chcieli zebym przyszla na histeroskpopie :)
    A podchpdzic chcem na wiosne

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena jakie czarne myśli. Proszę mi je zaraz odgonić :) Będzie dobrze trzymam za Was mocno kciuki.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia uwijecie piękne gniazdko i zajdziesz naturalnie bo nie będziesz myślała o tym... chciałabym mieć tyle lat co ty ;)

Karcia lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka balety super..ale mieliście przygodę z tym facetem ...

e_mil_ka lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena musi się udać ..

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • [email protected] Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dr na ostatniej wizycie mówił o modyfikacji leczenia-za każdym razem można mieć inne leki?
    U nas jeśli program nie wypali w marcu to napewno będę podchodzili w lipcu do kolejnego ivf,muszef je zgrać z urlopem.Zdaze uzbierac połowę kasy;resztę teściowa obiecała dołożyć. Bez nich bym nic nie robiła.
    Emilka ale miałaś przygode-ważne ze wam się nic nie stało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 10:24

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena pozytywne myślenie, to trudne bo każda z nas miała chwilę zwątpienia. Uda sie na pewno, musi. Trzymam kciuki mocno mocno

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka myślałam że takie rzeczy to tylko w telewizji, o rany masakra. Dobrze że wszystko sie tak skończyło.

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiastokrota mieszkamy w takim miejscu że średnio raz w roku mamy kogoś w płocie. Ale jeszcze sie nie zdarzyło żeby kogoś poszukiwali. Zazwyczaj młodzi kierowcy lub pijani.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 10:43

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dr na ostatniej wizycie mówił o modyfikacji leczenia-za każdym razem można mieć inne leki?
    U nas jeśli program nie wypali w marcu to napewno będę podchodzili w lipcu do kolejnego ivf,muszef je zgrać z urlopem.Zdaze uzbierac połowę kasy;resztę teściowa obiecała dołożyć. Bez nich bym nic nie robiła.
    Emilka ale miałaś przygode-ważne ze wam się nic nie stało.
    Tak przy dlugim protokole tez mozba zmieniac leki dodawac kolejne. Mi przy 2 podejsciu dr mowil ze krotki protokol nie jest dla mnie bo nie mam ani endometriozy ani pcos i amh tez mam w normie noe za niskie i nie za wysokie. Zobaczymy co tetaz powie :)
    Kochana trzeba wierzyc ze sie uda :)
    Ja gdyby nie rodzice i tesciowie to tez nie mialabym co marzyc zeby podchodzic co 4 miesiace pewnie przerwy trwalyby wtedy ok roku

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Tuuuuuucha Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ! Mam pytanie do dziewczyn z Działdow, poszukuje dobrego ginekologa? Czy któraś mogłaby polecić kogoś? Chciałabym z mężem przed umówienie się do Artemidy skonsultować się z jakimś lekarzem tu na miejscu. Życzę wam miłego i spokojnego dnia. Pozdrawiam

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tucha wydaje mi się że największą wiedzę ma dr Radomska. Chociaż jak leżałam w szpitalu to dr Olszewska też wydawała się dobrym ginekologiem alu ja u niej nigdy nie byłam w gabinecie.

Tuuuuuucha lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2017, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka takie wyjścia są potrzebne. Ja dwa tygodnie temu byłam z mężem w kinie - normalnie randka. A z tym kolesiem ostro.
    A macie ubezpieczenie i dostajecie jakieś fundusze za te uszkodzenia ogrodzenia?

Leo dzięki za info o Asi MB. A widziałaś foto Jasia?

e_mil_ka lubi tę wiadomość

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Tucha wydaje mi się że największą wiedzę ma dr Radomska. Chociaż jak leżałam w szpitalu to dr Olszewska też wydawała się dobrym ginekologiem alu ja u niej nigdy nie byłam w gabinecie.
    Ta Olszewska przyjmuje też W Olsztynie W zygocie? Jeśli tak to Bardzo dobry lekarz. Zauwazyla u mnie tarczyce mimo że wyniki było W miarę ok.

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny A co myślicie o obcinaniu włosów W ciąży?

malgos741 lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
‹‹ 646 647 648 649 650 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ