Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Ena jak się czujesz?Masz jakieś przeczucia-chyba musi się teraz udać. Tak trzymam kciuki za Ciebie.
Asia jesteś już z Jasiem w domku?
Dziękuję, że pytasz. Miewam się dobrze, nic nie czuję z wyjątkiem tego, że jak się kładę spać, to przez jakiś czas ciągnie mnie delikatnie brzuch. Raz myślę, że tak, a za chwilę czarne myśli...
Asia 08 nie wiem jak wstawić takie ruchome obrazki. -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:A ja dziś zabalowałam z mężem
jesdnak czasem dobrze jest się odstresować. Miłego wieczorka wszystkim. My bawimy sie dziś w dyskotece
Karcia - a może wszystko się uda szybko zrealizować - przewrotny ten los.Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:Ana mam nadzieję że Twoje życzenia się spełnią muszę w coś wierzyć i tego się trzymam ale co poradzić na to cholerne pragnienie posiadania dziecka już teraz w tej chwili każdy miesiąc to udręka a 2/3 lata to koszmar no ale nie mamy wyjścia.
Asia urodziła Jasia siłami natury:) sorki Asiu mam nadzieję że się nie gniewasz :-*
Emilka potańczyłaś?ja wczoraj ruchami słonia też pokolysalam bioderkami ale w domu- chwilowy napad mocy :-p
malgos741, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Imprezka z mężem udana
pewnie dlatego że nie była planowana
Karcia wiem co czujesz. Dla mnie też to czekanie to udręka ale własne gniazdko pozwoli Wam na stabilne życie. Być może zdarzy sie cud kiedy będziesz miała głowę zajętą remontem. A po drugie tak jak mówisz jesteś młoda.
Zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj facet wbił się nam samochodem w ogrodzenie. Dobrze że wcześniej był znak na którym się samochód zawiesił i nie uderzył w budynek. Facet zachowywał sie conajmnieb jakby był pod wpływem i do tego agresywny. Zadzwoniłam na policje. Wydmuchali go i okazało sie ku mojemu zdziwieniu że trzeźwy ale potem sprawdzili jego dane i okazało się że facet jest poszukiwany od 2014 roku. Nie wiem co tam przeskrobał ale już go nie puścili i siedzi w pace.Karcia lubi tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Gosia a teraz jakim protokołem będziesz szła?Kiedy zaczynasz?
A podchpdzic chcem na wiosneBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Karcia uwijecie piękne gniazdko i zajdziesz naturalnie bo nie będziesz myślała o tym... chciałabym mieć tyle lat co ty
Karcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Emilka balety super..ale mieliście przygodę z tym facetem ...
e_mil_ka lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mi dr na ostatniej wizycie mówił o modyfikacji leczenia-za każdym razem można mieć inne leki?
U nas jeśli program nie wypali w marcu to napewno będę podchodzili w lipcu do kolejnego ivf,muszef je zgrać z urlopem.Zdaze uzbierac połowę kasy;resztę teściowa obiecała dołożyć. Bez nich bym nic nie robiła.
Emilka ale miałaś przygode-ważne ze wam się nic nie stało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 10:24
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ena pozytywne myślenie, to trudne bo każda z nas miała chwilę zwątpienia. Uda sie na pewno, musi. Trzymam kciuki mocno mocnoAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Emilka myślałam że takie rzeczy to tylko w telewizji, o rany masakra. Dobrze że wszystko sie tak skończyło.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrota mieszkamy w takim miejscu że średnio raz w roku mamy kogoś w płocie. Ale jeszcze sie nie zdarzyło żeby kogoś poszukiwali. Zazwyczaj młodzi kierowcy lub pijani.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 10:43
-
[email protected] wrote:Mi dr na ostatniej wizycie mówił o modyfikacji leczenia-za każdym razem można mieć inne leki?
U nas jeśli program nie wypali w marcu to napewno będę podchodzili w lipcu do kolejnego ivf,muszef je zgrać z urlopem.Zdaze uzbierac połowę kasy;resztę teściowa obiecała dołożyć. Bez nich bym nic nie robiła.
Emilka ale miałaś przygode-ważne ze wam się nic nie stało.
Kochana trzeba wierzyc ze sie uda
Ja gdyby nie rodzice i tesciowie to tez nie mialabym co marzyc zeby podchodzic co 4 miesiace pewnie przerwy trwalyby wtedy ok rokuBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Cześć dziewczyny ! Mam pytanie do dziewczyn z Działdow, poszukuje dobrego ginekologa? Czy któraś mogłaby polecić kogoś? Chciałabym z mężem przed umówienie się do Artemidy skonsultować się z jakimś lekarzem tu na miejscu. Życzę wam miłego i spokojnego dnia. Pozdrawiam
-
Tucha wydaje mi się że największą wiedzę ma dr Radomska. Chociaż jak leżałam w szpitalu to dr Olszewska też wydawała się dobrym ginekologiem alu ja u niej nigdy nie byłam w gabinecie.
Tuuuuuucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmilka takie wyjścia są potrzebne. Ja dwa tygodnie temu byłam z mężem w kinie - normalnie randka. A z tym kolesiem ostro.
A macie ubezpieczenie i dostajecie jakieś fundusze za te uszkodzenia ogrodzenia?
Leo dzięki za info o Asi MB. A widziałaś foto Jasia?e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Tucha wydaje mi się że największą wiedzę ma dr Radomska. Chociaż jak leżałam w szpitalu to dr Olszewska też wydawała się dobrym ginekologiem alu ja u niej nigdy nie byłam w gabinecie.