Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:https://m.facebook.com/?hrc=1&refsrc=http%3A%2F%2Fh.facebook.com%2Fhr%2Fr&_rdr#!/events/627267170794197?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&aref=3
Szkoda, ze ja nie z Olsztyna..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Cześć
Leo ty już w luty To Matka Polka. A gdzie masz ktg?
Ktg mam przed wizytą u Hoppe, bądź czasami po wizycie i on od razu sobie sprawdza. Mam nadzieję że jeszcze tylko 2 wizyty i będzie Jerzyk z namiMakumba, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Ena jak się czujesz?Masz jakieś przeczucia-chyba musi się teraz udać. Tak trzymam kciuki za Ciebie.
Asia jesteś już z Jasiem w domku?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
KALENDARZ WIZYT I WAŻNYCH DAT
Styczeń
04:nadziejka88-wizyta
16:Karcia-wizyta
18:Asia-m-b-termin porodu
25:asiastokrota - wizyta
25:Asia08 - wizyta
26:ona84 - wizyta
30:eni33. -wizyta
Luty
03:Leo termin porodu
xx: Karcia - podejście do ivf
xx: e_mil_ka - podejście do crio
Marzec
26: eve87 termin porodu
xx: izaura - podejscie do crio
xx: Malgos - podejście do ivf
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu[/QUOTE]
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
A ja dziś zabalowałam z mężem
jesdnak czasem dobrze jest się odstresować. Miłego wieczorka wszystkim. My bawimy sie dziś w dyskotece
ana1122, Makumba, asiastokrota, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:A ja dziś zabalowałam z mężem
jesdnak czasem dobrze jest się odstresować. Miłego wieczorka wszystkim. My bawimy sie dziś w dyskotece
-
Emilka baw się dobrze.Asia-m-b się nie odzywa a ja tak czekam na relacje od niej. U mnie wszystko się wyjaśni w poniedziałek czy będzie ivf czy nie ale na 99% niestety nie ponieważ bierzemy się za remont tego domku na wsi. Jest mi przykro że moje największe marzenie się przesunie o bardzo długo co najmniej o 2 lata ale jeszcze się łudzę że stanie się cud i zajdę naturalnie. Ale tak sobie myślę że jestem jeszcze młoda bo mam 26 więc 2/3 lata jakoś dam radę przetrzymać i że nie będzie za późno tak się pocieszam...
asiastokrota, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
Karcia -
Karcia wrote:Emilka baw się dobrze.Asia-m-b się nie odzywa a ja tak czekam na relacje od niej. U mnie wszystko się wyjaśni w poniedziałek czy będzie ivf czy nie ale na 99% niestety nie ponieważ bierzemy się za remont tego domku na wsi. Jest mi przykro że moje największe marzenie się przesunie o bardzo długo co najmniej o 2 lata ale jeszcze się łudzę że stanie się cud i zajdę naturalnie. Ale tak sobie myślę że jestem jeszcze młoda bo mam 26 więc 2/3 lata jakoś dam radę przetrzymać i że nie będzie za późno tak się pocieszam...
Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ana mam nadzieję że Twoje życzenia się spełnią muszę w coś wierzyć i tego się trzymam ale co poradzić na to cholerne pragnienie posiadania dziecka już teraz w tej chwili każdy miesiąc to udręka a 2/3 lata to koszmar no ale nie mamy wyjścia.Karcia