Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno hormony w ciąży przyspieszają wzrost włosa wiec jak najbardziej częste cięcie zrewitaluzuje je szybciej.Ja polecam.
U dr Olszewskiego miałam inseminacje:nie mam do niej zastrzeżeń.
Gosiu to jaki plan ma dla Ciebie dr.?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Dziewczyny A co myślicie o obcinaniu włosów W ciąży?
Jeśli masz ochotę na zmianę fryzury to śmiało uderzaj do zakładu fryzjerskiego.
Leo - jeśli wszystko było ok, to na pewno już w domu. Nasz forumowy synek ten Jaś.leo lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Tucha wydaje mi się że największą wiedzę ma dr Radomska. Chociaż jak leżałam w szpitalu to dr Olszewska też wydawała się dobrym ginekologiem alu ja u niej nigdy nie byłam w gabinecie.
O nie Olszewska na pewno nie- byłam jej pacjentka i dziękuje bardzo już więcej nie pójdę do niej. Emilka a masz może numer do dr Radomskiej? ZW Internecie ostatnio znalazłam ale chyba już nie aktualny bo poczta ciągle. -
Makumba wrote:Leo niedługo Ty idziesz na pole walki.. Co o tym myślisz?
Ana ja włosy obcięłam, rosną jak zwariowane.
Dziewczyny znacie skuteczną, domowa metodę na ból ucha?Albo woda utleniona wlac do uszka ale jeżeli jest jakiś stan zapalny to woda odpada. Sprawdzone metody mojej babci- na mnie działają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 15:51
-
[email protected] wrote:Podobno hormony w ciąży przyspieszają wzrost włosa wiec jak najbardziej częste cięcie zrewitaluzuje je szybciej.Ja polecam.
U dr Olszewskiego miałam inseminacje:nie mam do niej zastrzeżeń.
Gosiu to jaki plan ma dla Ciebie dr.? -
Tucha wkradł mi się błąd chodziło o panią doktor Olszewską,ta która robi inseminacje w zygocie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Podobno Grzegorz Roman jest też dobrym ginekologiem.Zresztą powiem wam ze dobrego to teraz ciężko znaleźć-ją chyba na takiego jeszcze nie trafiłam. Powoli tracę do lekarzy cierpliwosc.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Roman nie ma szacunku do ludzi sama byłam świadkiem nieodpowiedniego zachowania tego pana. No i powiedział że nie wie co mi jest i na pewno nie mam żadnej hiperstymulacji. To były jego słowa na obchodzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 16:24
-
Makumba wrote:Leo niedługo Ty idziesz na pole walki.. Co o tym myślisz?
mam pietra:) z jednej strony już bym chciała urodzić bo taka ciężka jestem i wszędzie się toczę+ strasznie się nudzę
i już chciałabym malucha przytulić a z drugiej sobie tego wszystkiego nie wyobrażam...
Ale chyba ogólnie nie mogę się doczekać jak to wszystko się zacznie
Makumba lubi tę wiadomość
-
Emilka pewnie masz rację co do dr romana,jeżeli tak potrafi traktować pacjetke to dupa z niego a nie lekarz.Bardzo to przykre ile musimy znosić nieprzyjemności przez takich idiotów.
A powiedzcie mi czy antyki można przed protokołem brać dłużej,bo ni w ząb mi nie wychodzi z cyklu żebym mogła zacząć prawidłowa stymulację na urlopie- mogę to jakoś zredukować o kilka dni i zacząć bać później zastrzyki na wyciszenie?
Wiem że teraz skorzystam z tego jednego co daja-bez potrzeby kluCIA się codziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 17:18
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Leo nie bój się,,, same szczęście na Ciebie czeka.Jeśli tylko masz kogoś kto pomoże ci w tych pierwszych dniach to nic strasznego cie nie spotka.Porody może nie są przyjemne ale taka natura.
Ja tez się boje drugiego;ale posiadanie takiego szkraba rekompensuje wszystko.leo lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)