Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
KALENDARZ WIZYT I WAŻNYCH DAT
Styczeń
04:nadziejka88-wizyta
16:Karcia-wizyta
18:Asia-m-b-termin porodu
25:asiastokrota - wizyta
25:Asia08 - wizyta
26:ona84 - wizyta
30:eni33. -wizyta
Luty
03:Leo termin porodu
04: e_mil_ka - wizyta monitorująca
xx: Karcia - podejście do ivf
xx: e_mil_ka - podejście do crio
Marzec
26: eve87 termin porodu
xx: izaura - podejscie do crio
xx: Malgos - podejście do ivf
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Izaura tak. To będzie wizyta monitorująca owulację. Tyle że ja mam owulacje ok 20 dnia cyklu więc pewnie tych wizyt będzie ze 4. No i w tym cyklu podchodzimy do kolejnego crio.
-
nick nieaktualny
-
Doktor P bardzo fajny i konkretny lekarz. Tłumaczy wszystko prosto i zrozumiale. Według mojej hierarchii mieści się w czołówce Z.W.
P.D na samym końcu S. Jeszcze nie byłam aby U zd i me_mil_ka lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Małgoś paznokcie to mam teraz piękne szkoda że hybrydki nie można zrobić. A włosy to mi strasznie wypadają
Z włosami dziwnie, może potrzebujesz jeszcze kilku tygodni.
Bierzesz leki na tarczyce? -
Makumba ratuj znowu zgaga powróciła A jadłam bułki grahamki z serkiem ze szczypiorkiem, rosół I kurczaka na obiad I nic więcej. Od pieczonego można mieć zgage?
-
Makumba wrote:Dlaczego nie mozna hybrydy? Ja mam na stopach. Paznokieć jest martwy. Nie dajmy się zwariować.
Z włosami dziwnie, może potrzebujesz jeszcze kilku tygodni.
Bierzesz leki na tarczyce?
Sorki źle napisałam Nie to że Nie można Tylko ja Nie chce robić hybryd. A wlosy to mam zamiar obciachac na krótko -
ana1122 wrote:Tak biore leki na tarczyce.
Sorki źle napisałam Nie to że Nie można Tylko ja Nie chce robić hybryd. A wlosy to mam zamiar obciachac na krótko
Ja zrobiłam w drugim trymestrze, bo nie mogłam patrzeć na swoje stopy. Na rękach, jak ostatnio pomalowałam na ciemno to mi się wręcz nie podobało. I oczywiscie, złośliwie, lakier trzymał się bardzo długo bez odprysków
Jasne, że obcinaj. Twoje krótko to pewnie poniżej ucha? -
Makumba wrote:Ja zrobiłam w drugim trymestrze, bo nie mogłam patrzeć na swoje stopy. Na rękach, jak ostatnio pomalowałam na ciemno to mi się wręcz nie podobało. I oczywiscie, złośliwie, lakier trzymał się bardzo długo bez odprysków
Jasne, że obcinaj. Twoje krótko to pewnie poniżej ucha?