Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hydraulika też mam dobrego i niedrogiego.. robił rozprowadzanie rury do zlewu i porzadek pod zlewem bo mam podlaczenie do zmywarki w kuchnii główny zawór wody wymienił i wężyki w lazience..i wziął nie drogo ze swoimi materiałami..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
Tak jak polopirynka pisala, luczby nic mi nie mowia. A w cytologii wyszly jakies erytrocyty. Czytalam, ze to moze swuadczyc o infekcji. Czekam do srody do wizyty."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
A ja się budzę na wznakeve87 wrote:Ja mam tak,że czasem po prostu nie zasnę na lewym boku i kropka. Aż mnie całe ciało zaczyna boleć,żeby się przekręcić na prawy bok. I choćbym nie wiem jak starałam się zasnąć na lewym to budzę się potem na prawym. No,ale co zrobić.Ile mogę tyle się pilnuję

-
Dziewczyny Ale ten wynik to wyszedł wam np 1:10000? Coś takiego? bo ja nie rozumiem jak sam wyniki nic nie mówi. Ja czytałam że jak jest poniżej 300 to jest już większe zagrożenie A powyzej to że ok. Wydaje mi się że te wyniki są połączone już z tymi pomiarami dziecka co lekarz robił na usg więc to jest już ostateczny wyniki. Przynajmniej mi tak lekarz mówił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 18:39
-
nick nieaktualnyErytrocyty to pewnie tak jak napisałaś - kojarzę, że tak kiedyś miałam.Asia08 wrote:Tak jak polopirynka pisala, luczby nic mi nie mowia. A w cytologii wyszly jakies erytrocyty. Czytalam, ze to moze swuadczyc o infekcji. Czekam do srody do wizyty.
Dziewczyny a czy w tym okresie zapłodnienie /transfer a testowanie coś was bolało, kuło czy miałyście jakieś inne objawy czy zupełnie nic? -
Mnie bolał brzuch miałam skurcze i bole. I straszne bulgotanie i przelewanie w brzuchu. Ale są też dziewczyny co nie miały żadnych boli I też są W ciąży. A ty jak się czujesz? Ile jeszcze do testowania?Ena wrote:Erytrocyty to pewnie tak jak napisałaś - kojarzę, że tak kiedyś miałam.
Dziewczyny a czy w tym okresie zapłodnienie /transfer a testowanie coś was bolało, kuło czy miałyście jakieś inne objawy czy zupełnie nic? -
Ena wrote:Erytrocyty to pewnie tak jak napisałaś - kojarzę, że tak kiedyś miałam.
Dziewczyny a czy w tym okresie zapłodnienie /transfer a testowanie coś was bolało, kuło czy miałyście jakieś inne objawy czy zupełnie nic?
Ena ja nie miałam żadnych objawów w tym czasie, z resztą do tej pory przechodzę bezobjawowo, no wiadomo teraz to czuję wszystko już :-p

-
Ja jedynie co to tydzień po transferze zauważyłam,że strasznie śpiąca sie zrobiłam. Byliśmy wtedy nad morzem i mogłam spać do 10, robić sobie drzemkę po obiedzie i jeszcze o 21 kłaść się znowu spać. Gdzie normalnie to max 6 godz snu w nocy i wszystko. I mąż jeszcze stwierdził,że wtedy też zaczęłam jeść za dwoje, zwłaszcza śniadania
ale to takie objawy - nie objawy
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Jakoś przyłapałam doła. Miesiączki nie widać
powinnam dostac jutro według moich obliczeń. Już dobija mnie to czekania. Ena ja też czułam bóle i skurcze od 5 dni po transferze. Ból promieniował do pleców i puszczał. Kiedy testujesz?
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Mnie bolał brzuch miałam skurcze i bole. I straszne bulgotanie i przelewanie w brzuchu. Ale są też dziewczyny co nie miały żadnych boli I też są W ciąży. A ty jak się czujesz? Ile jeszcze do testowania?
Przy Małej miałam epizody ze skurczami brzucha, takie ciągnięcia, a teraz czasem mnie delikatnie zaboli (szczególnie nocą jak leżę). Wolałabym żeby bolało
Ogólnie to spoko się czuję, choć nie ukrywam, że notorycznie myśli krążą wokół jednego. Powinnam zatestować w piątek, ale zrobię to w sobotę, bo jestem w Cn-ów i nie znam tych laboratoriów tutaj.
Leo a masz ktg robione?
Emilka - pójdę na betę w sobotę. Jak ta @@@ ma przyjść, to u nas staraczek często humor do dupy. Ciągle pod górkę...
Eve mnie się też non stop chce spać, ale to już od dawna
A ty już przekroczyłaś 30 tydzień! Wasze suwaki bardzo motywują
-
Nawet nie wiem kiedy to minęło, pamietam jak dzis jak pierwsza betę robiłam i obie ręce pokłute po niej miałamEna wrote:Eve mnie się też non stop chce spać, ale to już od dawna
A ty już przekroczyłaś 30 tydzień! Wasze suwaki bardzo motywują 
a tu juz mi córa pupę wypycha przez co mam brzuch jakbym ziemniaka w całości połknęła
-
ana1122 wrote:A to mówiłas żeby ci wysłali na maila?
Tak, prosilam zeby mi wyslaly poczta(tradycyjna) ale dzisiaj pani zadzwonila i ze chcialam na maila. To juz nie prostowalam i piwiedzialam, ze tak.
Makumba, nie dzwonilam. Stwierdzilam, ze jak polopirynka dostala to ha tez powinnam i zaczekam do poniedzialku. A tu niespodzianka.
Ale jskby co, to pozdrawiam Panie z rejestracji.
Ja to nie pamietam jak bylo na poczatku, ale chyba dlugo mialam bole @ i tez bylam spiaca.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny