Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
leo wrote:Też jestem za Jerzykiem bardziej ale wolę też Jerzy zamiast Jurek:) ot mam taką przypadłość:-p
Sok z buraka dam radę ale wątróbka to normalnie rośnie mi w buzi:( a od początku ciąży cały czas mi spadają płytki krwi, mimo zjadaniaa żelaza w diecie i tabletkach
PS mi się mega podoba Jerzy Jerzyk i JureczekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 19:33
leo lubi tę wiadomość
-
Eni33 zaakceptowałam zaproszenie.
Dopiero teraz weszłam na forum,cały dzień tak szybko zlecial-bardzo miło zresztą.Wypad ze znajomymi na basen i pizza, teraz raczę sie juz w domku piwkiem bezalkoholowym.Odstrasowslam się w końcu.
Dziewczynki a to chyba podczas badań genetycznych z krwi nie wychodzi przypadkim jakiej płci jest dziecko?
Co do leków zalecanych przez naszych lekarzy-to trochę tak jakby nie chcieli dawać za dużo oby broń Boże nie udało się wszystkim za pierwszym razem,bo co to byłby za interes.Makumba, malgos741, Asia08, alexiss lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Makumba wrote:Kto robi? Wspólnie?
ale nie narzekam.
Makumba, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Znam 8 miesięczna Jagodę!
Jadwiga ciut gorzej. Przepraszam wszystkie Jadwigi.
Ja mam siostrę Jadwigę- nie lubi swojego imienia i wszystkim przedstawia się Jagodaleo, Makumba lubią tę wiadomość
-
eve87 wrote:Ja przygotowuje warzywa i owoce, mąż robi z nich sok i opróżnia pojemniki, a ja potem zmywam. Czyli oczywiście cała brudna robota dla mnie
ale nie narzekam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 21:07
-
[email protected] wrote:Eni33 zaakceptowałam zaproszenie.
Dopiero teraz weszłam na forum,cały dzień tak szybko zlecial-bardzo miło zresztą.Wypad ze znajomymi na basen i pizza, teraz raczę sie juz w domku piwkiem bezalkoholowym.Odstrasowslam się w końcu.
Dziewczynki a to chyba podczas badań genetycznych z krwi nie wychodzi przypadkim jakiej płci jest dziecko?
Co do leków zalecanych przez naszych lekarzy-to trochę tak jakby nie chcieli dawać za dużo oby broń Boże nie udało się wszystkim za pierwszym razem,bo co to byłby za interes. -
Emilka a wiesz, ze o tym "Twoim" plociarzu bylo w gazecie olsztynskiej? Ostatnio przegladalam i trafilam."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Nie znam płci po badaniach genetycznych. To jest chyba inny test Nagietka. A szkoda.
-
Wiecie że Olsztyn nie będzie mieć refundacji od samorządów... Poznań, Gdańsk,Bydgoszcz, Łódź,Katowice, Kraków już mają a nasi samorządowcy chcą odrzucić..fajnie nie...trzeba chyba napisać do Mirosława Pampucha ..on jest za..
ps dla mnie to za późno ale dla Was..jeszcze nie choć Poznań ma do 43roku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 21:24
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Wiecie że Olsztyn nie będzie mieć refundacji od samorządów... Poznań, Gdańsk,Bydgoszcz, Łódź,Katowice, Kraków już mają a nasi samorządowcy chcą odrzucić..fajnie nie...trzeba chyba napisać do Mirosława Pampucha ..on jest za..
ps dla mnie to za późno ale dla Was..jeszcze nie choć Poznań ma do 43roku...asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Wiem, że najważniejsze żeby było zdrowe, ale wolałabyś która płeć?
Co tam na usg? Wzruszenie? -
asiastokrota wrote:Izauro ja brałam clexan w zastrzykach przed 2 próbą, faktycznie jest na krzepliwość krwi. Próba sie udała ale ciąże straciliśmy w 9 tygodniu. W Artemidzie nie zalecają brać go. Wczoraj dr D powiedział że nie wierzy w skuteczność tego leku.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Asia08 wrote:Hej w czwartek.
U nas po wizycie tez dobrze. Nasze dziecko jedt uparte i nie chce sie sfotografowac w 3d. Dobrze, ze chociaz pozwolilo poznac plec.Mamy dziewczynke na 90kilka %.
Asia08 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
malgos741 wrote:Wiecie że Olsztyn nie będzie mieć refundacji od samorządów... Poznań, Gdańsk,Bydgoszcz, Łódź,Katowice, Kraków już mają a nasi samorządowcy chcą odrzucić..fajnie nie...trzeba chyba napisać do Mirosława Pampucha ..on jest za..
ps dla mnie to za późno ale dla Was..jeszcze nie choć Poznań ma do 43roku...z petycjami i protestem
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia to teraz bedziesz szla krótkim protokolem?a wczesniej jakim szlas.
-
ana1122 wrote:Nie U mnie zawsze na usg jest Strach. Ale moj doktor sprawdził Jeszcze raz ta przeziernosc fałdu karkowego i jest dobrze. Więc się ciesze Ale to dopiero jak emocje opadly. Moj mąż mówi że jak wychodzę z usg to jestem blada I mam duże oczy:-)
Ja tez mam zawsze stres przed wizyta... Najwazniejsze, ze po jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 22:59
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui