Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:Ona, wymocz sobie wieczorem nogi w baaardzo ciepłej wodzie z solą i pod kołdrę od razu. Aha, i sposób mojego męża: na noc 2 polopiryny, żeby wypocić wszystko.
Dziewczyny, został mi letrozol 2,5 mg - 25 tabletek i clostilbegyt 50 mg - 5 tabl. termin do 2018 i 2021. Czy któraś nie potrzebuje? Szkoda mi wyrzucić.asiastokrota, Asia08, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
A ja właśnie walczę z pierwszą w życiu szklanką soku burakowego
Z dodatkiem owoców jest znośnie, ale już wiem, że codziennie nie dam rady. Będzie na zmianę z pietruchą
Makumba, leo, malgos741 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
I bardzo dobrze, zuch dziewczynka. Jest sposób zadzwoń albo napisz " uprzejmie donoszą"
Karcia lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
oczywiście mam właśnie taki zamiar wyślę do kilku urzędów skarbowych miedzy innymi w Olsztynie i w Płocku bo tych najbardziej się w Mławie boją donos że nie wydaje paragonów bo nie wydaje nigdy nie będę pisać do US w Mławie bo tych ma w kieszeni, planuje złożyć też donos że nie odprowadza składek od wzbogacenia od wynajmu mieszkania i na pewno jeszcze coś wymyślę. Nie to że jestem wredna czy mściwa i nie chodzi o to że wypowiedział nam mieszkanie z dnia na dzień tylko chodzi o to że przychodzi do mnie zazwyczaj jak jestem sama i robi awanturę o nic wchodzi tak jak dziś i do męża tekst że mu współczuje że ma taką żonę wyobrażacie sobie chama? bo ja sobie nie dam w kasze dmuchać i też mu daje ale ja nie zaczynam tylko n frajer i chce małymi kroczkami robić mu problemy.
asiastokrota lubi tę wiadomość
Karcia -
Karcia napisz donos bo oni muszą wszystko sprawdzić...wiem coś o tym
Karcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mnie maglowali równo bo był donos na mojego męża..
Karcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Karcia, chamstwo trzeba tępić.
Jeśli ma działalność zarejestrowaną w Mławie lub okolicach i podlega pod US Mława, to niestety wysłanie donosu do Olsztyna nic nie zmieni, ponieważ zostanie on przesłany do właściwej jednostki zgodnie z przynależnością terytorialną. A niestety jak ma plecy w urzędzie w Mławie to lepiej napisać donos do Izby Administracji Skarbowej w Warszawie, która obejmuje US w woj.mazowieckim.Karcia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
przepraszam że dopiero teraz ale doba stała się coś jakby krótsza. Leo mnie mobilizowała i zadziałało, napisałam posta dwa dni temu ale na telefonie i mi skasowało moje wypociny, a było to prawie rozprawka
Powiem Wam z ręką na sercu, że jesteśmy bardzo ale to bardzo szczęśliwi! Nie do opisania są uczucia i odczucia które nas teraz szczęśliwie dotykają!
Jeśli chodzi o pobyt w szpitalu to jestem naprawdę zadowolona i dziękuję Bogu, ze los wysłał mnie właśnie tam. Jak wiecie dr P położył mnie w szpitalu wcześniej z racji cukrzycy ciążowej. Pobyt na patologi wspominam miło mimo, że na początku nie byłam zadowolona z tego powodu..
Dr.P był bardzo pomocny, mimo, że nie prowadził mnie na patologii, ale jak poszłam do Niego, że już po terminie i chciałabym już urodzić, że się martwię.. powiedział, że spokojnie pogada z lekarzem z patologii i na drugi dzień już byłam na porodówce.. nie do końca to sprawiedliwe, ale faktycznie pacjentki lekarzy z wojewódzkiego są lepiej hmm traktowane..
Dr. P był przy moim porodzie, a potem przyszedł w odwiedziny na noworodkach.
Sam poród wspominam bardzo dobrze, mąż bardzo mnie wspierał, było to mega intymne przeżycie, dopiero jak zaczęły się parte poznałam ból którego wolałabym nie poznać. Podczas parcia tętno Jaśka zaczęło spadać i jak się obróciłam na sali gdzie rodziłam z mężem i położną pojawiło sie 10 innych osób, między innymi drP, on właśnie zaczął działać. Kleszczami pomógł wyjąć Jasia, nie było innego wyjścia, ze względu na spadające tętno.. później mówił mi, że miałam szczęście i żeby się cieszyć, że wszystko jest ok. Jasiek dostał 10 pkt i to najważniejsze
Na noworodkach miałam ogromne szczęście, dostałam jedynkę i pierwsze dni z synusiem spędziliśmy w bardzo komfortowych warunkach. Polecam salę nr 9
Karmię Jacha piersią z czego jestem bardzo dumna, bo przy bliźniakach niestety się nie udało..
Jakby co to odpowiem na pytania o ile będę dysponowała nadwyżką czasua tak serio to potrzebujemy chwilki, żeby nam się wszystko unormowało..
Pozdrawiam wszystkie gorąco :*Asia08, Karcia, ana1122, sonia86, e_mil_ka, Ali.G, polopiryna, eni33, asiastokrota, leo, Makumba, nadziejka88, malgos741, Monisiek lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny